julinka0304 24.06.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Chopinetka!Mieszkam na Kuznocinie, ale raczej te deski nie będa odpowiednie na Twój taras, są zbyt krótkie. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 24.06.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Gdzie kupowaliście farby i jakiej firmy do ścian w wewnątrz domu ?? Ja mam wewnatrz tynki wapienno-cemantowe imysle ze bym pomalował na raz biała farba jako grunt a potem dwa razy kolorem - konkretnie oddzieniem szarości, co wy na to czy taka technika bedzie dobra, czy moze macie inny pomysł. Podajcie swoje sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 24.06.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam Spróbuj zadzwonić może numer jest aktualny 603597814 To był jeden z moich najlepszych wykonawców, może nie jest tani ale mogę go polecić z czystym sumieniem. Glazurnik zagrał nam tak na nerwach, że go pogoniliśmy i dalej układaliśmy sami z mężem (raczej z przewagą męża). Udało się. pozdrawiam i powodzenia Ps. Czy na prawdę nikt nie spotkał się z deskami tarasowymi na naszym terenie? Zostaje mi allegro Wink Dzięki za numer. Mam tylko do Ciebie jedno pytanie: Czy ten numer dotyczy się fundamentów czy przyłącz wod.-kan.? Napisałem 2 pytania w tamtym poście i nie wiem o co się pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.06.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Byku: zastosuj farbę podkładową najpierw. Na to nałóż jakąś dobrą farbę lateksową i będzie cacy Aha, nie gruntuj ścian - farba podkładowa to też grunt Aha, a kupowaliśmy farby gdzie się dało Jako podkładową mieliśmy dwie: marki Dragon oraz Śnieżkę Grunt - obie zdały egzamin . Jako farb finalnych stosowaliśmy farby Nobiles-a "Barwy Natury" głównie, ale były też inne Generalnie, jak dobrze przygotowana powierzchnia, to nie ma siły aby skrewić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha59 24.06.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam serdecznie wszystkich budujących z Sochaczewa.Mam plan w przyszłym roku rozpocząć budowę. Rozglądam się za sensowną firmązajmującą się budową. Sensowną = solidną + rozsądną cenowo.Może możecie polecić dobrych fachowców ?Budował ktoś z Was może z firmą pana J. Anyszewskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 25.06.2010 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Byku, u nas z farbami było podobnie jak Martinezio pisze. Najpierw poszła Śnieżka grunt, a potem kolor.Kolor był z Kabe, "Akrylatex W". Super kryje, świetnie się zmywa zabrudzenia z niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 25.06.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 gocha59 ja mogę za swoją ekipę ręczyć budowali też kilku moim znajomym (wszyscy zadowoleni), aktualnie budują Niwie, więc jej możesz zapytać o zdanie Wyceny robią indywidualnie na podstawie projektu. Ale myślę, że nie są najdroźsi... Jak coś to mogę dać namiary na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gocha59 25.06.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Bardzo proszę o namiary na firmę najlepiej jak możesz [email protected] Dzięki bardzo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 25.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Byku, u nas z farbami było podobnie jak Martinezio pisze. Najpierw poszła Śnieżka grunt, a potem kolor. Kolor był z Kabe, "Akrylatex W". Super kryje, świetnie się zmywa zabrudzenia z niej. Hej, a ile razy malowałeś po podkładzie raz czy dwa razy i gdzie zakupiłeś farbki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 25.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Dzięki za numer. Mam tylko do Ciebie jedno pytanie: Czy ten numer dotyczy się fundamentów czy przyłącz wod.-kan.? Napisałem 2 pytania w tamtym poście i nie wiem o co się pytać. Witam U mnie akurat robił jedno i drugie, a w ogóle chyba robi wszystko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 26.06.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Hej, a ile razy malowałeś po podkładzie raz czy dwa razy i gdzie zakupiłeś farbki ?? kupowałem w mieszalni Kabe w Skierniewicach po podkładzie malowałem 2 razy. tak dla pewności raczej, bo i tak farba ta kryje świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witamteż polecam Śnieżkę. Ja uwielbiam białe ściany. U mnie ta farba jest wszędzie, no może poza łazienką. Tam kupowałam specjalną do pomieszczeń z dużą wilgotnością ( sklep w Teresinie). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 30.06.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 U mnie też jest na biało. Już mieszkamy w domu pół roku, ale nadal się "wykańczamy". Kolory docelowe wykrystalizują się w międzyczasie. Zresztą, i tak już jest potrzebne następne malowanie, bo specjaliści od prac wykończeniowych jedno wykańczają, a drugie niestety niszczą. Do tego doszły jeszcze skutki działalności ścienno-zdobniczej dwójki naszych przedszkolaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 takie skutki zdobnicze tio sama słodycz:) ja bym zostawiła aż latorośl podrośnie, bo i tak jeszcze nie raz będą dawać upust swemu artyzmowi;) Ekhm, jakby ktoś za niedługo(bo dziś strop zalewaliśmy, dlatego za niedługo) potrzebował stempli to mamy w rozmiarach: 2,60M, 2, 95M i 3,35M- taaaakżę zaprasziwajem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 01.07.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Niwa: z tymi stemplami to nie tak szybko Ładnych parę tygodni one postoją u was, zanim będzie można je zdemonstrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.07.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 no toż piszę, że za niedługo, nieem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbyszek 11719502948 02.07.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Mam do sprzedania barak 6x3 - u mnie na budowie służył jako miejsce do spania dla budowlańców. Pozdrawiamtel 604788957 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 04.07.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam, potrzebuję trochę papy termozgrzewalnej, dysperbitu i styropianu 12 cm. Może komuś zostało? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 08.07.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Witam wszystkich, poszukuje dobrej ekipy do wykonczenia poddasza tj. welna, plyty, sufity itp. Moze macie kogos godnego polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 08.07.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Zapytaj forumowiczów Rom-Kon i Flashback jak u nich z terminami. Oni robią b. dobrze takie rzeczy (i nie tylko). Najtańsi nie są, ale przynajmniej będziesz miał pewność, że robota nie będzie wymagała poprawek wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts