sudgam 23.08.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam chcę spytać o ekipę czy jesteście zadowoleni? skąd są?? czy można prosić o kontakt? a i gdzie blachę kupowaliście? Pzdr Witaj, blachę i całą resztę kupowaliśmy w Dach-mixie na Łowickiej w Socho. B. fachowe doradztwo i obsługa. Ekipa współpracuje z dach mixem mimo, że jest z Żyrardowa - naprawdę godni polecenia fachowcy i znają się na tym co robią tel. 691 620 595 p. Jurek Melon Pozdr. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 23.08.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam Czy macie kogoś sprawdzonego od montowania wkładów kominkowych? Najlepiej, żeby znał się na systemie DGP. pozdrawiam Tez poszukuje kogos do kominkow - montaz, zabudowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 25.08.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 witamjeśli ktoś z obecnych na forum planuje wykonanie elewacji z elementami boni to zapraszam po odbiór 8 sztuk listew długości 3moczywiście darmosochaczew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jastrraf 27.08.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Witam,Poszukuję dobrego i sprawdzonego hydraulika i glazurnika ( mam juz kilka namiarów, moze jeszcze jakiś dobry kontakt złapię )pzodr,raf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaipawel 29.08.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Czesc "Sąsiedzi". Podrzucicie jakis kontakt do dobrej ekipy od wylewek... Będę wdzięczna... jastrraf ja mam dobrego hudraulika Mariusz 607932989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jobberwalker 30.08.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Witam, Chcialbym wszystkich przestrzec przed ekipa od elewacji - niejaki pan Sławomir Pasternak i spolka. Bardzo niesolidni, spoznili sie na umowiony termin ponad miesiac. Prace mialy byc wykonane w 2 tygodnie tymczasem do pracy przyjezdzali co drugi dzien po 4 godziny. Po 4 tygodniach wyrzucilem ich. Wykonanie niesolidne, niestaranne klejenie styropianu, nie potrafia kleic na felc, niedokładne, miejscami siatka nie na zaklad co powoduje pekanie. Nie potrafia prosto wyprowadzic zewnetrzych glifow od okien etc. Usterek moglbylm wymienic duzo. Unikac !!! Unikac !!! Unikac !!! JR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 02.09.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Witam, czy ktos sie orientuje ile teraz fachowcy biora za układanie podłogi z paneli i czy cena jest liczona z listwami przypodlogowymi czy oddzielnie wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 02.09.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 mam do sprzedania kibelek; jest to jego 2 budowa stan b. dobry; zakupiony tez od uzytkownika forum; szczegoly na pw ktos ma, ktos wie skad mozna zalatwic dobra ziemie do wyrownania terenu, bede wdzieczna za info; tak sie zastanawiam na jakich zasadach jest rozwozona ta ziemia kolo magazynow na olimpijskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 05.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Czy ktoś wie gdzie można kupić skrzynke osłaniająco-chroniącą zawory główne do wody. Mam usytuowane w kotłowni tak, że wole je skrzyneczką zabezpieczyc. Ktoś sie orientyje lub kupował cos takiego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 06.09.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Czesc "Sąsiedzi". Podrzucicie jakis kontakt do dobrej ekipy od wylewek... Będę wdzięczna... jastrraf ja mam dobrego hudraulika Mariusz 607932989 mam w komórce wpisany numer tel 604 409 034 juz zdążyłem zapomnieć nazwiska czy nazwy firmy, ale pamiętam że firma była z sochaczewa i zrobili wylewke sprawnie i w uzgodnionym terminie. natomiast trzeba siue z nimi oczywiscie spotkac i powiedziec dokladnie gdzie ile maja wylac pod katem planowanego pokrycia podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 14.09.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Siemanko , czy ktos juz "smakował" eko-groszku , bo chciałbtm ze 2 worki poprubowac bo nie wiem gdzie zakupić, gdzie polecacie skład ?? ( najlepiej w okolicy Teresina ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 15.09.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamMam do sprzedania 36 paczek (9,12 m3) STYROPIANU FREZOWANEGO AUSTROTHERM EPS 040 FASADA grubości 14 cm. W cenie 125 zł 1 m3.Odbiór własny w Warszawie Białołęka okolice ul. Białołęckiej.tel. 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justus 20.09.2010 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 WitamMam do odsprzedania stemple budowlane 240 sztuk długich + 10 krótkich. Większość tj około 160 sztuk brałem prosto z tartaku. Stemple do odebrania z rejonu ul. Łowickiej i Płockiej. Więcej informacji na priv. Posiadam też podlicznik 3 fazowy zamontowany na desce z bezpiecznikami i gniazdem 16A 4P - idealne rozwiązanie dla kogoś kto pożycza prąd od sąsiada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 22.09.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 WitamProszę o wskazówki. Jakiej wełny mineralnej używaliście do ociepleń poddasza??i za jaka cenę kupowaliście?? ja mam krokwy 16cm to wydaje mi sie ze dobrze bedzie zastosować 15 cm +5 cm W rolkach chyba jest lepiej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 24.09.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Ja kolego brałem 15 w rolce + 5 w płatach wełna Knaufa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 27.09.2010 02:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Siemanko , czy ktos juz "smakował" eko-groszku , bo chciałbtm ze 2 worki poprubowac bo nie wiem gdzie zakupić, gdzie polecacie skład ?? ( najlepiej w okolicy Teresina ) Ja kupiłem ostatnio 2 tony groszku z nowego składu z Topołowej. 740 pln za tonę, dowóz gratis, nawet do garażu wspólnie wnieśliśmy Groszek pali się dobrze, nie robi spieków, jest elegancko czarny (jakoś nie widzę domieszek brunatnego). No i podstawowa zaleta: na placu groszek leży pod wielką plandeką, a w workach stoi w dużej "szopie", więc jest suchutki. Przynajmniej nie płacisz za wodę tylko za węgiel. Mogę polecić. Tel. 508 151 335 Grzegorz Dmoch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iza1256 27.09.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam mógłby mi ktoś polecić jakąś dobrą sprawdzoną ekipę do ocieplenia domu.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 27.09.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Witam mógłby mi ktoś polecić jakąś dobrą sprawdzoną ekipę do ocieplenia domu.Dzięki. Jasne. 509 499 922 - Hubert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 28.09.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Wszem i wobec chciałbym poinformować i pochwalić się, iż dnia dzisiejszego odebrałem mój dom. Budowa trwała 2 lata a teraz po chwilach zwątpienia i mozolnej budowy jestm bardzo szczęśliwy. Pozdrowionka dla wszystkich z naszego fora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alagor_16 29.09.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 witam wszystkichmam do sprzedania :-nienaruszoną paletę cegły LEIER 25 P+W;-około palety pustaków stropowych firmy STROPEX czterokomorowych.odbiór: Kuznocin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts