bednarka 29.09.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam wszystkich Mam do sprzedania 7 paczek styropianu gr. 15 cm AUSTROTHERM FASADA SUPER. Wykończenie krawędzi bocznej - na zakładkę. Więcej informacji na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 03.10.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Do ocieplen i tynkow rowniez polecam Pana Huberta 509499922. U mne wlasnie koncza prace i z efektow jestem bardzo zadowolona:) Efekt mozna obejrzec na stronie: http://www.joannapawel.mojabudowa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 05.10.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Do ocieplen i tynkow rowniez polecam Pana Huberta 509499922. U mne wlasnie koncza prace i z efektow jestem bardzo zadowolona:) Efekt mozna obejrzec na stronie: http://www.joannapawel.mojabudowa.pl/ Dziękuję za referencje Pozdrawiam Hubert http://www.sain.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 06.10.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 07.10.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witajcie. Na wiosnę chcę ruszyć z budową domu TYMEK B - czy ktoś z Was buduje taki dom? czy możecie polecić mi ekipy które budowały wu Was stosunek ceny do jakości mają przyzwoity? będę wdzieczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 13.10.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Witam. Kiedys obiecałam CHOPINETCE, że jak znajdę jakies szkółki roślin to podam na forum. Przepraszam, że trwało to tak długo a i może niekoniecznie pora nie ta ale jak już mam to zrobić, to teraz...Potem znowu coś mi wypadnie...- szkółka krzewów ozdobnych "Szymanowski" (http://www.szymanowski.pl) ul Boczna 5, Duchnice, Ożarów Mazowiecki tel.: (22) 722 26 48;- szkółka Umiastów w Umiastowie, ul. Umiastowska 43 http://www.mpro.com.pl tel: (22) 722 10 63 kom. 600 454 639;- szkółka KPN Leszno, ul. Polna 37 tel: (22) 725 81 36;Na razie mogę polecić te trzy.Ponadto w szkółce KPN-u bardzo tanio kupiłam ładne sadzonki sosny, brzozy i modrzewia. Mają tez inne rośliny. Najlepiej dowiedzieć się dzwoniąc do nich.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 15.10.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam, gdzie kupowaliście parapety zewnętrzne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 15.10.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam,jeśli szukacie sprawdzonego fachowca od wykończeniówki oraz płytek mogę wysłać numer tel i zdjęcia na maila. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 15.10.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam, gdzie kupowaliście parapety zewnętrzne? Pozdrawiam a z czego chcesz kupić parapety......... blacha, płytki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 16.10.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Witam Poszukuję drewna opałowego do wkładu kominkowego. Ktoś wspominał o nowym składzie opałowym w Topołowej. Czy tam mają drewno ? Może macie do nich telefon. Będę wdzięczna. pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 18.10.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam Poszukuję drewna opałowego do wkładu kominkowego. Ktoś wspominał o nowym składzie opałowym w Topołowej. Czy tam mają drewno ? Może macie do nich telefon. Będę wdzięczna. pzdrawiam Byłem , kupiłem 4 woreczki groszku , od dzisiaj prubuje 508 151 335 telefon do goscia, ale nie widzilem tam drzewa kominkowego , tylko wegiel, miał i ekogroszek chyab ze w tej stodole co tam stoi ale niezagladałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.10.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Byłem , kupiłem 4 woreczki groszku , od dzisiaj prubuje 508 151 335 telefon do goscia, ale nie widzilem tam drzewa kominkowego , tylko wegiel, miał i ekogroszek chyab ze w tej stodole co tam stoi ale niezagladałem. Dzięki zaraz spróbuję się dowiedzieć. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.10.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja jak zwykle w podwójnej odsłonie , klikam raz a wychodzą mi podwójne posty .Ciekawa jestem dlaczego. Może mnie ktoś oświeciA w Topołowej gość ma drewno kominkowe ale nie w tej chwili. Tylko jakoś dziwnie mi się z nim rozmawiało... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 18.10.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja jak zwykle w podwójnej odsłonie , klikam raz a wychodzą mi podwójne posty .Ciekawa jestem dlaczego. Może mnie ktoś oświeci A w Topołowej gość ma drewno kominkowe ale nie w tej chwili. Tylko jakoś dziwnie mi się z nim rozmawiało... pozdrawiam Potwierdzam, troszke telefonicznie kiepski z niego rozmówca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małmal 01.11.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witajcie czy ktoś buduje w okolicach Sochaczewa M16a ?Pozdrawiam, wczytuję się w wasze dyskusje i powolutku staje się sympatykiem tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 06.11.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Jeżeli ktoś potrzebowałby solidnej firmy do wykonania:- tynków (tradycyjnych cementowo-wapiennych i gipsowych)- elewacji, docieplenia budynku- docieplenia poddaszy i zabudów karton gipsowych- gładzi- innych prac budowlanychto serdecznie zapraszam.Referencje na forum muratora pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483http://www.sain.plPozdrawiamHubert509-499-922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 07.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam po dłuższej przerwie. Mam pytanie, na wiosnę zaczynamy żoną budowę i potrzebujemy ekipy lub osoby do wykonania fundamentów.Macie może kogoś godnego polecenia? Oczywiście budowa w Kozłowie Biskupim. PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 22.11.2010 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Grupa zamarła..... Czy już każdy skończył budowę? Czy może jesteście tak zajęci, że nie macie czasu klikać na grupie? Jak by ktoś z Was słyszał o mieszkaniu do sprzedania w Sochaczewie 35-50m2 nie szczytowe, najlepiej na I piętrze to proszę o info - znajomi szukają Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweelo 27.11.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 WitamPosiadam do sprzedaży działki o pow 3000 m2 z możliwościa zabudowy w cenie 18 zł /m2. Woda, prąd, telefon w bliskiej odłegłości od 6 do 50 mPo dalsze informacje ( fotki itp...) zapraszam na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GeorgeM 28.11.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Grupa zamarła..... Czy już każdy skończył budowę? Czy może jesteście tak zajęci, że nie macie czasu klikać na grupie? Jak by ktoś z Was słyszał o mieszkaniu do sprzedania w Sochaczewie 35-50m2 nie szczytowe, najlepiej na I piętrze to proszę o info - znajomi szukają Pozdrawiam Hubert w sprawie mieszkania zadzwon pod numer 784860519 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts