lukaszkw 28.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA na firmę VICOM Zabezpieczenia ul. Górna 21, 05-870 Błonie jest to firma zakładająca alarmy. Do czasu zapłaty było wszystko ok ale już jak poczuli kaskę to się doprosić nie można od ponad dwóch miesięcy o naprawę i to w okresie "niby gwarancji" i to w dużym cudzysłowiu. Bo co to za gwarancja, jak olewają centralnie klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GeorgeM 28.11.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Zdecydowalismy sie na Oknoplast Krakow w Sochaczewie. Maja profile Veka, 7 lat gwarancji. Wybor kolorow bardzo duzy. Cena przystepna. Dzieki za odzew:) Ile kosztowały was te ona z Oknoplast w Sochaczewie, jaki kolor i profil? Czy dali upust jezeli tak to jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mareba 29.11.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Grupa zamarła..... Czy już każdy skończył budowę? Czy może jesteście tak zajęci, że nie macie czasu klikać na grupie? Jak by ktoś z Was słyszał o mieszkaniu do sprzedania w Sochaczewie 35-50m2 nie szczytowe, najlepiej na I piętrze to proszę o info - znajomi szukają Pozdrawiam Hubert My już prawie skończyliśmy. Została tylko mała wykończeniówka, tj. wysoka klatka schodowa do wyrównania i pomalowania, oraz jeden spaprany przez ekipę p. Wychowańca pokój + ew. parę innych jego niedoróbek, które wychodzą dopiero teraz. Miał przyjść jeden pan, ale jakoś mu się nie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 30.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 w sprawie mieszkania zadzwon pod numer 784860519 Możesz napisać coś więcej o tym mieszkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 02.12.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 I jak tam forumowicze spalnie w piecykach w takich warunkach - pochwalcie sie ile wam pobieraja na dobe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 08.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 I jak tam forumowicze spalnie w piecykach w takich warunkach - pochwalcie sie ile wam pobieraja na dobe ?? U mnie około 30kg na dobę, piec 38kw, powierzchnia do ogrzania około 300m2. Wszystko zależy od węgla, na razie eksperymentuje. Jak na razie nie polecam nowego składu na Chemitexie, węgiel po chyba 660pln za tonę, ale nie nabiera temperatury tzn. na piecu nie ma możliwości ustawienia więcej niż 60st. węgiel się strasznie żużli. Ładnie pali się węgiel z ul. Żyrardowskiej, prawie na przeciwko Luk Oil, nie ma spieków i dobija temperaturę na jaką się ustawi piec (tak samo wypala się węgiel oryginalnie workowany przez kopalnię, który jest droższy jak i workowany przez dystrybutora-skład). Średnio pali się węgiel z polecanego wcześniej przez któregoś z forumowiczów składu w Topołowej, jedyny plus tego składu to to, że węgiel nie jest zawilgocony czy mokry, ponieważ trzymany jest w szopie ;P Dużo worków mi nie zostało, więc będę eksperymentował dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 14.12.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 My już na wiosnę zaczynamy, jak tylko odwilż przyjdzie. Budujemy Dom w Borówkach 3. W związku z tym, macie jakiegoś dekarza do polecenia? Będę potrzebował w okolicach czerwca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.12.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kurna, myślałem, że w grupie nic się nie dzieje, a to cholewka reorganizacja... Witam po dłuższej przerwie U mnie groszek z kopalni Piast (chyba retopal), oryginalnie workowany, mokry w środku (grrr... ), ale pali się nawet ładnie. Trochę żużli, ale tak, że grudki się rozpadają po dotknięciu, więc raczej dopala w miarę dobrze. Wartość opałowa nominalna ok. 25MJ. Zużycia jeszcze nie mierzyłem - kupiłem 2 tony i ładuję w miarę zapotrzebowania. Zobaczymy, na jak długo mi styknie węgla Póki co, to 1 zasobnik grochu (ok. 250kg) schodzi mi w 2-3 tygodnie przy tych temp. Więc pewnie będzie w ok. 15-17 kg na dobę. Myślę, że to całkiem przyzwoity wynik na 113m2 powierzchni do ogrzania i kociołek 18kW W zeszłym sezonie poszły mi ok. 3t od początku kotłowania chyba pod koniec września, do wyłączenia kotła w maju jakoś To drugi sezon grzewczy, więc teoretycznie powinno pójść nieco mniej, ale to też zależy od zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolo12 28.12.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Witam mam SSO od wiosny chcę startować dalej, więc potrzebuję kilka namiarów: elektryk (chętnie taki który robi alarmy), tynkarz (tradycyjne cem-wap +piasek kwarcowy), projektant zjazdu - z tym jest problem kilka razy już pytałem ale brak odzewu, fachowiec do ocieplenia, i blachy na dach, hydraulika prawie mam, nie ukrywam że cena się liczy ale jest jakość najważniejszaZ góry dziękuję Pozdr kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.01.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Witam. Kiedys obiecałam CHOPINETCE, że jak znajdę jakies szkółki roślin to podam na forum. Przepraszam, że trwało to tak długo a i może niekoniecznie pora nie ta ale jak już mam to zrobić, to teraz... Potem znowu coś mi wypadnie... - szkółka krzewów ozdobnych "Szymanowski" (http://www.szymanowski.pl) ul Boczna 5, Duchnice, Ożarów Mazowiecki tel.: (22) 722 26 48; - szkółka Umiastów w Umiastowie, ul. Umiastowska 43 http://www.mpro.com.pl tel: (22) 722 10 63 kom. 600 454 639; - szkółka KPN Leszno, ul. Polna 37 tel: (22) 725 81 36; Na razie mogę polecić te trzy. Ponadto w szkółce KPN-u bardzo tanio kupiłam ładne sadzonki sosny, brzozy i modrzewia. Mają tez inne rośliny. Najlepiej dowiedzieć się dzwoniąc do nich. Pozdrawiam Bardzo dziękuję za namiary na pewno przydadzą się! BYKU666 niestety mój kontakt z panem ze składu opałowego w Topołowej zaliczam do nieudanych. Tak mnie długo zwodził, że mąż w końcu zamówił drewno w innym miejscu. Totalna klapa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 08.01.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Zapraszam do skorzystania z moich usług. Wykonujemy tynki cementowo wapienne jak i gipsowe, elewacje, ocieplenia poddaszy + G-K, gładzie... Nasze referencje dostępne są na forum pod adresem: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url Witam mam SSO od wiosny chcę startować dalej, więc potrzebuję kilka namiarów: elektryk (chętnie taki który robi alarmy), tynkarz (tradycyjne cem-wap +piasek kwarcowy), projektant zjazdu - z tym jest problem kilka razy już pytałem ale brak odzewu, fachowiec do ocieplenia, i blachy na dach, hydraulika prawie mam, nie ukrywam że cena się liczy ale jest jakość najważniejsza Z góry dziękuję Pozdr kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 09.01.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam,poszukuje dobrego glazurnika. Macie może jakiegoś sprawdzonego fachowca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EBRH 09.01.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Witam mam SSO od wiosny chcę startować dalej, więc potrzebuję kilka namiarów: elektryk (chętnie taki który robi alarmy), tynkarz (tradycyjne cem-wap +piasek kwarcowy), projektant zjazdu - z tym jest problem kilka razy już pytałem ale brak odzewu, fachowiec do ocieplenia, i blachy na dach, hydraulika prawie mam, nie ukrywam że cena się liczy ale jest jakość najważniejsza Z góry dziękuję Pozdr kolo Elektryk - 501746338 . Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malaga 12.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 MAM DO SPRZEDANIA 6 NOWYCH ROLEK WEŁNY KNAUF NA PODDASZE GR. 10cmCHĘTNYCH ZAPRASZAM PO ODBIÓR DO SOCHACZEWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 12.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Witam, poszukuje dobrego glazurnika. Macie może jakiegoś sprawdzonego fachowca ? LESZEK 601-398-562, można powiedzieć, że od Huberta od tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
violar 14.01.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Witam! Poszukuję koparki na gąsiennicach, jak by ktoś miał namiar to byłabym bardzo wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korek_kk 19.01.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam! Poszukuję koparki na gąsienicach, jak by ktoś miał namiar to byłabym bardzo wdzięczna... wydaje mi się że w wulkanizacji koło BP wyjeżdżając z sochaczewa w stronę warszawy widziałem tablicę: kopanie stawów i chyba tam mają koparkę na gąsienicach. Jeżeli byłaby potrzebna koparko-ładowarka zapraszam 668832178 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
P4weKk 20.01.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 witam. Panowie i Panie do rozliczenia z firma potrzebuje faktury vat z tego roku na kwote 4500zl. czy ktos z Was w ostatnim czasie remontowal/kupowal cos do domu? chodzi mi o same paragony z ktorymi bede mogl udac sie do sklepu i poprosic o wystawienie fv na tenże paragon. Towar moze byc rozny, poczawszy od cementu, kleju, farb, wanny, okna, drzwi, glazura. oczywiscie rachunek nie musi opiewać na 4500:) bylbym wdzieczny za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goraf 21.01.2011 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam,mam do sprzedania kibelek na budowe; stan b. dobry 2 właściciel; Altanka kontakt 602 368-491 http://img30.imageshack.us/i/dsc00465dn.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 22.01.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam, poszukuje dobrego glazurnika. Macie może jakiegoś sprawdzonego fachowca ? Witam, posiadam nr do sprawdzonego glazurnika 609298920 Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts