Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam!

jestem tu nowy, wiec mam nadzieje że mnie jakoś przyjmiecie do grona znajomych.

jesteśmy na etapie decyzji czy po przykryciu dachu deskami i papą robić blachę od razu czy może poczekać na tynki żeby to jakoś schło.?

a no i podstawowy problem jakie okna wybrać. Przeczytałem całe forum co i jak robiliście w swoich domkach, ale może jakaś dodatkowa pomoc w tej sprawie

z góry dzięki

Witaj,

spokojnie możesz kończyć dach, nie przeszkadza to w żadnym stopniu aby schły tynki :-)

Co do okien to wybierz produkt na dobrym profilu np. schuco, brügmann... polecałbym także aby okna były 3 szybowe.

witam!

jestem tu nowy, wiec mam nadzieje że mnie jakoś przyjmiecie do grona znajomych.

jesteśmy na etapie decyzji czy po przykryciu dachu deskami i papą robić blachę od razu czy może poczekać na tynki żeby to jakoś schło.?

a no i podstawowy problem jakie okna wybrać. Przeczytałem całe forum co i jak robiliście w swoich domkach, ale może jakaś dodatkowa pomoc w tej sprawie

z góry dzięki

Hej!

opiszę Wam ciekawą historię :)

Jakiś czas temu chwaliłem skład opału z Topołowej (koło szkółki z krzewami ozdobnymi).

............

Ja tam wziałem 1,5t i jakos niepali mi sie dobrze, wziąłem nastepny z Łowicza niestety kosztowało mnie to 30zł dowóz, ale jestem zadowolony ze spalania tego wegielku.

Nie wróżę temu z Topołowej szumnej kariery jak będzie tak swoich klientów traktował

Witam wszystkich.

Forum przeglądam już od roku ale dopiero w tym roku na wiosnę zaczynamy z żoną budowę w okolicach Rybna.

Mam nadzieje, że przyjmiecie Nas do swojego grona.

Budujemy domek M08a wersja lustrzana.

Pozwolenie już jest ekipa też ruszamy jak tylko da pogoda dołki kopać :)

Pozdrawiam wszystkich.

Witam, poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy do wykończeniadomu / tynki, posadzki, adaptacje poddasza, ocieplenie i elewacje zewnętrzne itp./ bardzo dziękuję za wszelką pomoc.

Mogę podjąć się wszystkich wyżej wymienionych etapów na Państwa budowie, zapraszam do obejrzenia naszych prac w Sochaczewie i okolicach. Referencje forumowiczów z muratora pod adresem ---> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url/

Witam, poszukuję opinii na temat firmy MEGA MANIEK. Firma mieści się w Masznie gm Teresin. Może ktoś z W.as korzystał z ich usług. Bardzo proszę o odpowiedź

]Nikt nie zna tej firmy.?

Właśnie się zastanawiamy czy powierzyć im wykończenie naszego domu. ale poszukuję opinii, może uda mi się coś znaleźć.

I jeszcze jedno jak z Waszego doświadczenia wyglądało wykańczanie domu. czy wszystkim zajmowała się jedna firma czy każdy etap robił ktoś inny?

Jak się tak zastanawimy, to każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy. Proszę o opinie jak to się odbywało na Waszych budowach i ku jakiemu rozwiazanie się skłaniacie.

]Nikt nie zna tej firmy.?

Właśnie się zastanawiamy czy powierzyć im wykończenie naszego domu. ale poszukuję opinii, może uda mi się coś znaleźć.

I jeszcze jedno jak z Waszego doświadczenia wyglądało wykańczanie domu. czy wszystkim zajmowała się jedna firma czy każdy etap robił ktoś inny?

Jak się tak zastanawimy, to każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy. Proszę o opinie jak to się odbywało na Waszych budowach i ku jakiemu rozwiazanie się skłaniacie.

Witam,

podaję nr tel 609 298 920. Zajmują się wykończeniem domów od ocieplenie poddasza, gładź gipsowa, ścianki działowe, płytki, terakota, malowanie, tapetowanie, panele. Wykończenia od A do Z. Tanio w porównaniu do innych.

Pozdrawiam

witam polecam swoje usługi http://sylwbud.pl/

a ja szukam elastycznych fachowców od klimy a dokładniej znających się na systemie chłodzącym ---- woda lodowa-- woda jest doprowadzona-centralka jest zamontowana ,potrzeba zwiększyć wydajność ,zamontować dodatkowe urządzenie oraz rozprowadzenie ,lokal usługowy 170m2, wys.4.80m ,lokalizacja wa-wa,pozdrawiam