bednarka 17.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Polecam z kopalni "Juliusz", z kopalni "Kazimierz" niestety już tak dobrze się nie pali. O Juliuszu słyszałem że niezły. Polecają również Piasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 18.02.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 O Juliuszu słyszałem że niezły. Polecają również Piasta. Też polecam, własnie nim palę i jest bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek22 19.02.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 witam!jestem tu nowy, wiec mam nadzieje że mnie jakoś przyjmiecie do grona znajomych.jesteśmy na etapie decyzji czy po przykryciu dachu deskami i papą robić blachę od razu czy może poczekać na tynki żeby to jakoś schło.?a no i podstawowy problem jakie okna wybrać. Przeczytałem całe forum co i jak robiliście w swoich domkach, ale może jakaś dodatkowa pomoc w tej sprawiez góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 20.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Witaj, spokojnie możesz kończyć dach, nie przeszkadza to w żadnym stopniu aby schły tynki Co do okien to wybierz produkt na dobrym profilu np. schuco, brügmann... polecałbym także aby okna były 3 szybowe. witam! jestem tu nowy, wiec mam nadzieje że mnie jakoś przyjmiecie do grona znajomych. jesteśmy na etapie decyzji czy po przykryciu dachu deskami i papą robić blachę od razu czy może poczekać na tynki żeby to jakoś schło.? a no i podstawowy problem jakie okna wybrać. Przeczytałem całe forum co i jak robiliście w swoich domkach, ale może jakaś dodatkowa pomoc w tej sprawie z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bednarka 22.02.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Hej! opiszę Wam ciekawą historię Jakiś czas temu chwaliłem skład opału z Topołowej (koło szkółki z krzewami ozdobnymi). ............ Ja tam wziałem 1,5t i jakos niepali mi sie dobrze, wziąłem nastepny z Łowicza niestety kosztowało mnie to 30zł dowóz, ale jestem zadowolony ze spalania tego wegielku. Nie wróżę temu z Topołowej szumnej kariery jak będzie tak swoich klientów traktował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelgorczynski 23.02.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Witam Poszukuję namiar na rozsądną ekipę do ogrodzenia. Nic nadzwyczajnego, żadnych klinkierów. Ale jest do zrobienia prawie 200 metrów. Ogrodzenie siatka 1,5m, słupki, naciąg, bez podmurówki. Realizacja Sochaczew. Jeśli macie jakieś sprawdzone namiary to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zibi_81 28.02.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam wszystkich. Forum przeglądam już od roku ale dopiero w tym roku na wiosnę zaczynamy z żoną budowę w okolicach Rybna. Mam nadzieje, że przyjmiecie Nas do swojego grona. Budujemy domek M08a wersja lustrzana. Pozwolenie już jest ekipa też ruszamy jak tylko da pogoda dołki kopać Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 28.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Witam, poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy do wykończeniadomu / tynki, posadzki, adaptacje poddasza, ocieplenie i elewacje zewnętrzne itp./ bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 01.03.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam, poszukuję dobrej i sprawdzonej ekipy do wykończeniadomu / tynki, posadzki, adaptacje poddasza, ocieplenie i elewacje zewnętrzne itp./ bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Mogę podjąć się wszystkich wyżej wymienionych etapów na Państwa budowie, zapraszam do obejrzenia naszych prac w Sochaczewie i okolicach. Referencje forumowiczów z muratora pod adresem ---> http://forum.muratordom.pl/showthread.php?132483-Tynki-cem-wap-i-gipsowe-zobacz-referencje-url-www.sain.pl-url/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jojka 01.03.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 czy ma ktoś namiary na jakąś ekipę, która zajmuje sie wykonywaniem drenaży wokół domu? Na gwałt potrzebni, bo mam dość wody zalewającej mi piwnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 01.03.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witam, poszukuję opinii na temat firmy MEGA MANIEK. Firma mieści się w Masznie gm Teresin. Może ktoś z W.as korzystał z ich usług. Bardzo proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 01.03.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Mam do Was pilną prośbę. Czy ktoś współpracował z Panem Rafałem Nikodem firma Fast-Bud? Zastanawiam się nad powierzeniem budowy temu Panu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 06.03.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga55 06.03.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam, poszukuję opinii na temat firmy MEGA MANIEK. Firma mieści się w Masznie gm Teresin. Może ktoś z W.as korzystał z ich usług. Bardzo proszę o odpowiedź ]Nikt nie zna tej firmy.? Właśnie się zastanawiamy czy powierzyć im wykończenie naszego domu. ale poszukuję opinii, może uda mi się coś znaleźć. I jeszcze jedno jak z Waszego doświadczenia wyglądało wykańczanie domu. czy wszystkim zajmowała się jedna firma czy każdy etap robił ktoś inny? Jak się tak zastanawimy, to każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy. Proszę o opinie jak to się odbywało na Waszych budowach i ku jakiemu rozwiazanie się skłaniacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elisz 06.03.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Witam!Może ktoś z Waszych znajomych poszukuje mieszkania 3-pokojowego w centrum Sochaczewa. Muszę pilnie sprzedać.Link do strony z ogłoszeniem:http://otodom.pl/ladne-mieszkanie-m-4-sochaczew-centrum-id8408253.htmlPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 07.03.2011 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 ]Nikt nie zna tej firmy.? Właśnie się zastanawiamy czy powierzyć im wykończenie naszego domu. ale poszukuję opinii, może uda mi się coś znaleźć. I jeszcze jedno jak z Waszego doświadczenia wyglądało wykańczanie domu. czy wszystkim zajmowała się jedna firma czy każdy etap robił ktoś inny? Jak się tak zastanawimy, to każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy. Proszę o opinie jak to się odbywało na Waszych budowach i ku jakiemu rozwiazanie się skłaniacie. Witam, podaję nr tel 609 298 920. Zajmują się wykończeniem domów od ocieplenie poddasza, gładź gipsowa, ścianki działowe, płytki, terakota, malowanie, tapetowanie, panele. Wykończenia od A do Z. Tanio w porównaniu do innych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małmal 07.03.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witam poszukuję okien do mego domeczku,czy możecie coś polecic, dostaję zawrotu głowy od mnogości firm i propozycji. Czy coś jest godnego polecenia w Sochaczewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 08.03.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Witam poszukuję okien do mego domeczku,czy możecie coś polecic, dostaję zawrotu głowy od mnogości firm i propozycji. Czy coś jest godnego polecenia w Sochaczewie http://www.korona2003.pl/ - godni polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ninjacorps 08.03.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 http://www.korona2003.pl/ - godni polecenia Ja też mam od nich okna - 2 lata. Fakt, był serwis ale właściciel dba o klienta. Mogę polecić spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wincze 08.03.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 witam polecam swoje usługi http://sylwbud.pl/a ja szukam elastycznych fachowców od klimy a dokładniej znających się na systemie chłodzącym ---- woda lodowa-- woda jest doprowadzona-centralka jest zamontowana ,potrzeba zwiększyć wydajność ,zamontować dodatkowe urządzenie oraz rozprowadzenie ,lokal usługowy 170m2, wys.4.80m ,lokalizacja wa-wa,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts