jastrraf 06.04.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Witam,poszukuje kogoś do wykonania przyłącza kanalizacyjnego (z całym ustrojstwem)oraz wodnego. Lokalizacja Lesznopozdr,Rafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 09.04.2011 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam, Kupię pilnie stemple o długości najlepiej do 2,60m (ewentualnie dłuższe) - około 50szt. tylko do podparcia terivy. Proszę o kontakt: 692-854-916.Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 09.04.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Witam, Kupię pilnie stemple o długości najlepiej do 2,60m (ewentualnie dłuższe) - około 50szt. tylko do podparcia terivy. Proszę o kontakt: 692-854-916. Łukasz Mój klient chce pozbyć się stempli, jest z Błonia. Link do jego profilu: http://forum.muratordom.pl/member.php?104434-iwonka-amp-karim Jeżeli byłbyś zainteresowany to mogę podesłać mu Twój nr telefonu aby się z Tobą skontaktował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeman 10.04.2011 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witam, poszukuje kogoś do wykonania przyłącza kanalizacyjnego (z całym ustrojstwem)oraz wodnego. Lokalizacja Leszno pozdr, Rafal Witam, polecam p. Wojtka, tel. 506138632, w zeszłym roku wykonywał mi przyłącza w Teresinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeman 10.04.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Sprzedam tanio betoniarkę Witam, jaka pojemność tej maszynki, jaka cena, czy na prąd jedno czy trój fazowy, w jakim stanie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 11.04.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam, szukam kogoś kto robi bramy przesuwane w okolicy Sochaczewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 11.04.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Witam, szukam kogoś kto robi bramy przesuwane w okolicy Sochaczewa Tadeusz Olejnik - 662-591-914. Robi bramy, ogrodzenia itp. Mi robił balustrady na balkony i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 12.04.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Mój klient chce pozbyć się stempli, jest z Błonia. Link do jego profilu: http://forum.muratordom.pl/member.php?104434-iwonka-amp-karim Jeżeli byłbyś zainteresowany to mogę podesłać mu Twój nr telefonu aby się z Tobą skontaktował W takim razie prosze o przekazanie mojego numeru: 692-854-916 Łukasz Dzięki za pomoc. A ta z innej beczki: u mnie już powoli kończą ściany nośne parteru i na piątek przewidują układanie stropu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 13.04.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 W takim razie prosze o przekazanie mojego numeru: 692-854-916 Łukasz Dzięki za pomoc. A ta z innej beczki: u mnie już powoli kończą ściany nośne parteru i na piątek przewidują układanie stropu. Pozdrawiam Numer przekazałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 14.04.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Numer przekazałem Dzięki, już się umówiłem na odbiór. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 14.04.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Dzięki, już się umówiłem na odbiór. Pozdrawiam No problemo możesz zobaczyć u tego klienta nasze tynki wewnętrzne (cementowo-wapienne) oraz elewację, choć nie ma na niej jeszcze koloru, niebawem zaczynamy tam także ocieplenie i adaptację poddasza. Kompletną elewację robiliśmy u sąsiada na tej samej ulicy dwie działki dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 15.04.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Zerknę napewno. Choć nie wiem czy uda mi się dużo zobaczyć gdyż będę je odbierał sam i pewnie dom będzie zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszC 17.04.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Niestety nie dojechałem... transport mi zawiódł i musiałem kombinować stemple z innego miejsca. w poniedziałek ma przyjechać strop i w środę będzie zalewany. Już domek nabiera wygladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byku666 18.04.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Chciałem się zapytać czy wy lub ktoś z waszych znajomych ogrzewa dom gazem i jakie wyszły go koszty samego ogrzewania zima no i teraz jak jest troche cieplej licząc na miesciac i okres zimowy ?? Ktos wie może ?? Ja ogrzewałem ekogroszkiem i przez całą zime spaliłem 3,5t ( od października do chwili obecnej ) ogrzewam 120m2 i powiem ze w domu non stop było 23-24C. Podzielcie sie waszym doświadczeniem po zimie gaziaże i węglowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 22.04.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Chciałem się zapytać czy wy lub ktoś z waszych znajomych ogrzewa dom gazem i jakie wyszły go koszty samego ogrzewania zima no i teraz jak jest troche cieplej licząc na miesciac i okres zimowy ?? Ktos wie może ?? Ja ogrzewałem ekogroszkiem i przez całą zime spaliłem 3,5t ( od października do chwili obecnej ) ogrzewam 120m2 i powiem ze w domu non stop było 23-24C. Podzielcie sie waszym doświadczeniem po zimie gaziaże i węglowcy nie nastawiaj się, że ogrzewając gazem będziesz miał taniej U mnie zużycie ekogroszku wyszło praktycznie takie samo. Jedyna różnica to temp. : maxymalnie 22 oC (z własnego wyboru ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 26.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Ja bym jednak zamienił mój piec na ekogroszek na ogrzewanie gazem - jak ja nie lubię czyścić pieca, mam aż 36 płomienników do szorowania ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 27.04.2011 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Chciałem się zapytać czy wy lub ktoś z waszych znajomych ogrzewa dom gazem i jakie wyszły go koszty samego ogrzewania zima no i teraz jak jest troche cieplej licząc na miesciac i okres zimowy ?? Ktos wie może ?? Ja ogrzewałem ekogroszkiem i przez całą zime spaliłem 3,5t ( od października do chwili obecnej ) ogrzewam 120m2 i powiem ze w domu non stop było 23-24C. Podzielcie sie waszym doświadczeniem po zimie gaziaże i węglowcy a pytasz o gaz z rury czy zbiornika? ja mam ekowungiel. gdybym mial dostep do rury poszedłbym w gaz. obecnie gaz wychodzi drożej i pewnie tak zostanie. Chociaż patrząc na to że przezz ostatnich kilka lat ekogroszek zdrożał dwukrotnie, a od 2012 jeszcze wchodzi dodatkowo akcyza na węgiel, wcale nie jest to nieprawdopodobne. komfort użytkowania - nieporównywalny (obsługa, czyszczenie, pył z ekogrochu etc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bamboleon 30.04.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Witam! Szukam ofert na tynkowanie wewnętrzne budynku jednorodzinnego. Będę chciał kłaść tynki cementowe albo cementowo-wapienne i chyba maszynowo już niedługo...pewnie koło czerwca, lipca tego roku.... Szukam teraz pilnie również elektryka..... Jak macie osoby godne polecenia - to proszę o info... Doradźcie również ile powinienem zapłacić elektrykowi, żeby to nie było drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaikrzys1719505646 03.05.2011 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Panowie i Panie co do tynków polecam Saina- choc sam nie skorzystałem z jego usług. Widziałem u szawgara i tynki uwazam ze sa zajebiste.Teraz robie instalacje alarmowa. Robilem male rozeznanie i uwazam ze instalacje robione przez agencje ochrony to lipa. Mi instalacje alarmowa wraz z monitoringiem i wiedeodomofonem zamontowala prywatna firma InsWit ktora i tak zostala podpieta pod juwentus a przynajmniej nie zaplacilem marzy jaka narzucala sobie agnecja ochrony.W kazdym razie polecam gdyby ktos mial dylemtat w kwestii wyboru instalatora. Kontakt 604 097 349 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubertsain 03.05.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2011 Panowie i Panie co do tynków polecam Saina- choc sam nie skorzystałem z jego usług. Widziałem u szawgara i tynki uwazam ze sa zajebiste. Teraz robie instalacje alarmowa. Robilem male rozeznanie i uwazam ze instalacje robione przez agencje ochrony to lipa. Mi instalacje alarmowa wraz z monitoringiem i wiedeodomofonem zamontowala prywatna firma InsWit ktora i tak zostala podpieta pod juwentus a przynajmniej nie zaplacilem marzy jaka narzucala sobie agnecja ochrony. W kazdym razie polecam gdyby ktos mial dylemtat w kwestii wyboru instalatora. Kontakt 604 097 349 asiaikrzys, dzięki za polecenie U Was też już "jedną nogą" byłem tynki robić, ale szczerze to nie lubię poprawiać po kimś Możemy spotkać się jeszcze przy wykonaniu docieplenia i elewacji. Powodzenia w dalszych etapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts