Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa SOCHACZEW i okolice

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Kupię pilnie stemple o długości najlepiej do 2,60m (ewentualnie dłuższe) - około 50szt. tylko do podparcia terivy.

Proszę o kontakt: 692-854-916.

Łukasz

Mój klient chce pozbyć się stempli, jest z Błonia. Link do jego profilu: http://forum.muratordom.pl/member.php?104434-iwonka-amp-karim

Jeżeli byłbyś zainteresowany to mogę podesłać mu Twój nr telefonu aby się z Tobą skontaktował ;)

Mój klient chce pozbyć się stempli, jest z Błonia. Link do jego profilu: http://forum.muratordom.pl/member.php?104434-iwonka-amp-karim

Jeżeli byłbyś zainteresowany to mogę podesłać mu Twój nr telefonu aby się z Tobą skontaktował ;)

W takim razie prosze o przekazanie mojego numeru: 692-854-916 Łukasz

Dzięki za pomoc.

A ta z innej beczki: u mnie już powoli kończą ściany nośne parteru i na piątek przewidują układanie stropu.

Pozdrawiam

Dzięki, już się umówiłem na odbiór.

Pozdrawiam

No problemo ;) możesz zobaczyć u tego klienta nasze tynki wewnętrzne (cementowo-wapienne) oraz elewację, choć nie ma na niej jeszcze koloru, niebawem zaczynamy tam także ocieplenie i adaptację poddasza. Kompletną elewację robiliśmy u sąsiada na tej samej ulicy dwie działki dalej ;)

Chciałem się zapytać czy wy lub ktoś z waszych znajomych ogrzewa dom gazem i jakie wyszły go koszty samego ogrzewania zima no i teraz jak jest troche cieplej licząc na miesciac i okres zimowy ?? Ktos wie może ?? Ja ogrzewałem ekogroszkiem i przez całą zime spaliłem 3,5t ( od października do chwili obecnej ) ogrzewam 120m2 i powiem ze w domu non stop było 23-24C. Podzielcie sie waszym doświadczeniem po zimie gaziaże i węglowcy :)

Chciałem się zapytać czy wy lub ktoś z waszych znajomych ogrzewa dom gazem i jakie wyszły go koszty samego ogrzewania zima no i teraz jak jest troche cieplej licząc na miesciac i okres zimowy ?? Ktos wie może ?? Ja ogrzewałem ekogroszkiem i przez całą zime spaliłem 3,5t ( od października do chwili obecnej ) ogrzewam 120m2 i powiem ze w domu non stop było 23-24C. Podzielcie sie waszym doświadczeniem po zimie gaziaże i węglowcy :)

nie nastawiaj się, że ogrzewając gazem będziesz miał taniej :)

U mnie zużycie ekogroszku wyszło praktycznie takie samo. Jedyna różnica to temp. : maxymalnie 22 oC (z własnego wyboru ;) )

a pytasz o gaz z rury czy zbiornika?

ja mam ekowungiel. gdybym mial dostep do rury poszedłbym w gaz. obecnie gaz wychodzi drożej i pewnie tak zostanie. Chociaż patrząc na to że przezz ostatnich kilka lat ekogroszek zdrożał dwukrotnie, a od 2012 jeszcze wchodzi dodatkowo akcyza na węgiel, wcale nie jest to nieprawdopodobne.

komfort użytkowania - nieporównywalny (obsługa, czyszczenie, pył z ekogrochu etc)

Witam! Szukam ofert na tynkowanie wewnętrzne budynku jednorodzinnego. Będę chciał kłaść tynki cementowe albo cementowo-wapienne i chyba maszynowo już niedługo...pewnie koło czerwca, lipca tego roku.... Szukam teraz pilnie również elektryka..... Jak macie osoby godne polecenia - to proszę o info... Doradźcie również ile powinienem zapłacić elektrykowi, żeby to nie było drogo...

Panowie i Panie co do tynków polecam Saina- choc sam nie skorzystałem z jego usług. Widziałem u szawgara i tynki uwazam ze sa zajebiste.

Teraz robie instalacje alarmowa. Robilem male rozeznanie i uwazam ze instalacje robione przez agencje ochrony to lipa. Mi instalacje alarmowa wraz z monitoringiem i wiedeodomofonem zamontowala prywatna firma InsWit ktora i tak zostala podpieta pod juwentus a przynajmniej nie zaplacilem marzy jaka narzucala sobie agnecja ochrony.

W kazdym razie polecam gdyby ktos mial dylemtat w kwestii wyboru instalatora. Kontakt 604 097 349

Panowie i Panie co do tynków polecam Saina- choc sam nie skorzystałem z jego usług. Widziałem u szawgara i tynki uwazam ze sa zajebiste.

Teraz robie instalacje alarmowa. Robilem male rozeznanie i uwazam ze instalacje robione przez agencje ochrony to lipa. Mi instalacje alarmowa wraz z monitoringiem i wiedeodomofonem zamontowala prywatna firma InsWit ktora i tak zostala podpieta pod juwentus a przynajmniej nie zaplacilem marzy jaka narzucala sobie agnecja ochrony.

W kazdym razie polecam gdyby ktos mial dylemtat w kwestii wyboru instalatora. Kontakt 604 097 349

asiaikrzys, dzięki za polecenie ;)

U Was też już "jedną nogą" byłem tynki robić, ale szczerze to nie lubię poprawiać po kimś ;)

Możemy spotkać się jeszcze przy wykonaniu docieplenia i elewacji.

Powodzenia w dalszych etapach.