Kasia_de 17.06.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 u mnie tydzień przerwy, odpoczywam i walczę z kredytem i szukam kogoś kto popilnuje pustaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.06.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 hop! hop! Ja od ponad trzech tygodni koczuję na działce. No może z małymi przerwami na wizytę w domowej łazience Uruchomiłem sobie właśnie internet w komórce... w telefonie znaczy się O rany - strasznie się pisze z telefonu. A w skrócie? we wtorek zalewamy stan zero Jak dotrę kiedyś do domu to napiszę więcej i fotek troszkę wrzucę, bo sporo ich się uzbierało. więc pozdr. z placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.06.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Robert - szacuneczek podziwiam a w czym tam mieszkasz? mój mąż się wykręcił od spania w namiocie chociaż z działki ma b liżej do pracy niż z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.06.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 była okazja zakupić przyczepę kempingową bajdełej... nie wiecie czy gdzieś niedaleko przenieśli zamek Draculi? Wieczorem normalnie takie zatrzęsienie nietoperzy, że strach głowę wychylić z przyczepy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 17.06.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 brrr, zaopatrz sie w duże ilości czosnku i kołek osikowy (tak na wszelki wypadek) http://images21.fotosik.pl/372/8ca5cc892fcfee3b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 17.06.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 chłe chłe chłe :D Fajny rysunek. Może czas zmienić emota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.06.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 U mnie też latają. To dobrze, może trochę wyżrą te cholerne komary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 17.06.2007 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 W kwestii obecnych nietoperzy - teraz już nie wkręcają się we włosy, za to potrafią obgryźć kabel od betoniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moreti 23.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 co tak cicho? wszyscy przeprowadziliście się na budowy pilnowac materiałów? Nie wie ktoś, ile teraz czeka sie na PNB w Radzyminie (po powrocie z Wołomina)?? Czy ew. udawało Wam sie przy swoich coś przyspieszać? dzwonic? ponaglac? dzieki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 23.06.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Wniosek o wydanie PNB składałem wczoraj. Zapowiedzieli, że podjęcie decyzji zajmie im ok. 6 tygodni.Pożyjemy, zobaczymy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 23.06.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 A ja zgłosiłem projekt oczyszczalni przydomowej. Wpadłem do biura w Radzyminie za pięć czwarta, panowie już pakowali teczki, ale odłożyli je i obsłużyli mnie zgodnie ze standardami Unii Europejskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 24.06.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 bo w WB to dobre chłopaki "som". Trzy sprawy: 1. dowiedziałem się właśnie, że budowa parteru opóźni się o tydzień. 2. pozdrawiam a&zb, który pomimo deszczu raczył mnie odwiedzić 3. znalazłem zamek Draculi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 24.06.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 bo w WB to dobre chłopaki "som". [...] Widziałem tam też fajne dziołchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 25.06.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 bo w WB to dobre chłopaki "som". [...] Widziałem tam też fajne dziołchy eeetam jedna tylko góra dwie A wogóle to czemu somsiad poruszasz niebezpieczne tematy? Przeca zainteresowania ujawnione w moim forumowym profilu przemawiają dosyć klarownie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 25.06.2007 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 eeetam jedna tylko góra dwie A wogóle to czemu somsiad poruszasz niebezpieczne tematy? Przeca zainteresowania ujawnione w moim forumowym profilu przemawiają dosyć klarownie :D Tak sobie tylko piszę. Przecież nie możemy żyć tylko budową Swoją drogą ciekawe masz te zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 26.06.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Przecież nie możemy żyć tylko budową taaak... dzisiaj na przykład żyję dzięki fervexowi Coś od wczorajszego wieczora zaczelo mnie rozkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RRobert 27.06.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 hej, hej, hej... Stacja Arktyczna Zebra znowu nadaje Właśnie wpadłem do mieszkanka. Miałem chwilkę to zaktualizowałem swój dziennik. Zapraszam do lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 27.06.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 gratuluję postępów prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia Z10 28.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 witam Sąsiadów poszukuję pilnie ziemię do wyrównania działki. Czy możecie mi przesłać jakieś namiary? P.S. Jeśli Ktoś jest zainteresowany, mam też do sprzedania pozostałe z budowy pustaki terriva (130szt.), pustaki suporex-gazobeton biały (300szt. - 24x24x59 oraz 210szt.-12x24x59cm) - na paletach. pozdrawiam I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Marta 03.07.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 witam,moze ma ktos elektryka który zrobi przyłącze budowlane za rozsadne pieniadze?ile płaciliści za taka prowizorke ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts