ula1719501037 19.05.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Miko!!! nie drażnij rekina czyli mnie tymi fotkami a tak serio : pięknie i pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 20.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 witam.. zaczelam budowe 1 marca.... Obecnie czekam jeszcze tydzien na konstrukcje dachu!!! Przyjmiecie mnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.05.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 witam.. zaczelam budowe 1 marca.... Obecnie czekam jeszcze tydzien na konstrukcje dachu!!! Przyjmiecie mnie???? yes, yes, yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 A mnie przyjmiecie??? ... Jak dobrze pójdzie zaczniemy w przyszłym tygodniu ... Dla nie wtajemniczonych , mam piwnice, które powstały w ubiegłym roku, fundament pod taras i schody do domku... Majster nas zwodzi, hurtownik wystawił...ale jesteśmy zdrowi, byliśmy na zlocie muratora ...Nie ma co narzekać....równowaga zachowana ... Kurza d..jak tak dalej pójdzie będę budować 10 lat ...tfu,tfu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 20.05.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Witaj Dagi31 Sprawnie to u Ciebie idzie Cześć monikach Mam nadzieję, że najgorsze macie za sobą i już teraz wszystko bedzie do przodu szło Trzymam kciuki A ja od wczoraj mam stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 A mnie przyjmiecie??? ... Jak dobrze pójdzie zaczniemy w przyszłym tygodniu ... Dla nie wtajemniczonych , mam piwnice, które powstały w ubiegłym roku, fundament pod taras i schody do domku... Majster nas zwodzi, hurtownik wystawił...ale jesteśmy zdrowi, byliśmy na zlocie muratora ...Nie ma co narzekać....równowaga zachowana ... Kurza d..jak tak dalej pójdzie będę budować 10 lat ...tfu,tfu ... no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 21.05.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 HEJ wszystkim nowym i starym bywalcom !!! dziś zalewamy wieniec na ściance kolankowej...z tego miejsca dziękuję Mikopiko za cierpliwe odpowiadanie na moje pytania w rozpaczy...Miko fenkju! . W poniedziałek więżba, a od 4 czerwca dachówka...i jeszcze jedno zamówiliśmy dziś bramę Hormanna...NO NO okna po 14 czerwca...szukam tynkarza z agregatem...bardzo dobrego fachowca!!! Stres mija i optymizm wraca...ufff! HIP HIP HUUURA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 21.05.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 czemu się złościsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 22.05.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Miko...zdublowało mi się stąd .... Dagi31 my robimy tak: instalacje, tynki, wylewki i reszta typu płytki itd. nasze dachy chyba równocześnie staną!!! ps. czasem potrzebne relanium no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 22.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 u nas od dziś są cieśle i maja miec gotową więźbę do tygodnia ,potem obijanie deskami i połozenie papy ,dachówka juz jest w hurtowni dekarze maja być w czerwcu, na razie wszystko idzie planowo pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 22.05.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No i ja mam teraz czarne ścianki... fundamentowe - przepiękne.Jak tak się nimi zachwycałam i usłuszała to babcia Pawła to troszkę się przeraziła - to juz innych kolorów nie było ????także melduję:humus wyrzucony,ścianki zaczernioneziemia wokół uprzotnięta,piasek się dziś do środka będzie wrzucałjest pogodajest pięknieale mnie wszystko boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ale sercu zdrowiej bo radośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 22.05.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Oj...pamietam, jak stałam na działce i patrzyłam na czarne scianki...I nie rozumiałam dlaczego nie ma innych kolorow.potem ocieplili, wylali beton...a to było miesiac temu. Za tydzien we wtorek przywoza nam deski na dach...i pewnie koncem przyszlego tygodnia ruszaja dalej.... Szukamy teraz kogos do tynkow.Chcemy mechaniczne, gipsowe, bo nie trzeba po tym poprawiac i jest od razu do malowania.Kuzynowi w Poznaniu zrobili rewelacyjne!!!!!!!!!!!!!!!!Ale trzeba miec kogos dobrego,zeby po nim nie poprawiac.I tutaj jest problem...nie mamy nikogo takiego A kiedy okna sie montuje???? Ula@-... a jaki masz dach??dachowka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.05.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Zajrzałam do was i od razu się podbudowałam (z budowaniem cienko to chociaz podbudowanie sie udało) Ula, wiwat wieniec MaEmi gratuluję gustownego kolorku na ścianach Semir, ty to chyba masz wzorcową budowę, aż mnie skreca z zazdrości Dagi31, większość wstawia okna tuż przed robieniem instalacji, aby sobie instalacje nie wywędrowały... tylko konia z rzędem temu kto tak zabezpieczy okna, aby nie ucierpiały podczas tynkowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam i ja....mam fajną wiadomość: doczekałam sie w końcu pozwolenia na budowę teraz wielki oddech na spokojnie i lecimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mientowy 22.05.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 dzień dobry wszystkim długo mnie nie było ale to z nawału obowiązku. mija jakiś miesiąc od rozpoczęcia naszej budowy - za tydzień kładziemy strop wczoraj podłączyliśmy wodę i kanalizację, musimy przywieść "trochę" piasku albo jakieś ziemi z wykopów bo nam studzienka wystaje jakiś metr nas poziom gruntu. z tego miejsca muszą pochwalić moją lepszą połowę, na której spoczął największy ciężar tej inwestycji ale powiedzmy, że ja w tym czasie na to zarabiam kredyt wzięliśmy w polbanku - jeśli będą pytania służę informacjami. pozdrawiam tych planujących i już realizujących ps. to że nie piszę, nie znaczy że nie śledzę wątku, w każdej wolnej chwili zaglądam co tutaj słychać pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 22.05.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 wiolasz...no..ja na pozwolenie na budowe czekałam ponad 2 lata..zreszta wszystko opisałam w dzienniku budowy!!!Ale gratuluje.a teraz powiedz, kiedy ruszacie>>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.05.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 wiolasz...no..ja na pozwolenie na budowe czekałam ponad 2 lata..zreszta wszystko opisałam w dzienniku budowy!!!Ale gratuluje.a teraz powiedz, kiedy ruszacie>>> No własnie przeczytałam o twoich perypetiach.... toż to prawdziwa epopeja!!!! Ale dobrze, że chociaż zakupy robiliście to przynajmniej to z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 22.05.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Witam i ja....mam fajną wiadomość: doczekałam sie w końcu pozwolenia na budowę teraz wielki oddech na spokojnie i lecimy dalej Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts