Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

dzień dobry wszystkim

wczoraj podłączyliśmy wodę i kanalizację, musimy przywieść "trochę" piasku albo jakieś ziemi z wykopów bo nam studzienka wystaje jakiś metr nas poziom gruntu.

zpozdrawiam tych planujących i już realizujących

ps. to że nie piszę, nie znaczy że nie śledzę wątku, w każdej wolnej chwili zaglądam co tutaj słychać

pzdr

To może ja teleportuję trochę mojego piasku do ciebie, mam go zdecydowanie za dużo :wink:

Brawa za pochwały dla żony, trzeba się bardzo wspierać w tym trudzie budowlanym...

a tempo prac też niczego sobie :D

Powodzenia i też pozdrawiam,

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

wiolasz...no..ja na pozwolenie na budowe czekałam ponad 2 lata..zreszta wszystko opisałam w dzienniku budowy!!!Ale gratuluje.a teraz powiedz, kiedy ruszacie>>> :D

czytałam, naprawdę współczuję...

Planuję za jakiś tydzień ale będę wiedziała więcej po spotkaniu z Panem Tadziem :D

Melduję wszem i wobec, że byłam dziś na zakupkach i kupiłam : drzwi ocynk z garażu do kotłowni(295 zł) i drzwi zewnętrzne boczne do kotłowni(732zł)...pół bidy!!! :wink: bramę zamówiłam wczoraj, ale nie mam jeszcze namiarów na drzwi wejściowe...może jakieś linki? a może z marketu? dajcie pomysła potrzebuję złoty dąb...pozdro. ps. i zła wiadomość majster znów doprowadza mnie do ataku szału i wyzwala mordercze zapędy...jeszcze 3 dni i się żegnamy ufff cholerny cwaniak... :evil: !

Trzymajcie krótko swoich murarzy....a ja to teraz mogę tylko dobre rady dawać :-?

. i zła wiadomość majster znów doprowadza mnie do ataku szału i wyzwala mordercze zapędy...jeszcze 3 dni i się żegnamy ufff cholerny cwaniak... :evil: !

Trzymajcie krótko swoich murarzy....a ja to teraz mogę tylko dobre rady dawać :-?

Ula, jak przejawia się cwaniactwo twojego majstra, chętnie dowiem się jakichś szczegółow bo sama użeram się z moimi...

Niestety nie sądziłam, że tzw. "czynnik ludzki" to najsłabszy punkt całej budowy. Znalezienie materiałów, zaplanowanie finansów, sprawy formalne to nic przy panu Józku, który nie może, albo go nie ma, albo...

Najbardziej wkurza mnie to, że zabierają mi radość budowania!!! Jestem w wojowniczym nastroju i nie pozwolę sobie wejść na głowę!!! :wink:

Renka Mój małżonek twierdzi, że do niektórych grup "magików majstrów" nie dociera tak naprawdę nic, chyba że zostanie to przekazane językiem swojskim przyswajalnym - czyli lepiej żeby to mąż przemówił i to koniecznie bez twojej przy tym obecności (będzie mu łatwiej przełamać się)

jeśli jest człowiekiem łagodnym i nie znającym wulgaryzmów - zatrudnij mafię 8)

Uwierzcie mi, że współpraca z murarzem, który ma bujną wyobraźnię o sobie i swoim murowaniu jest koszmarem!!!! po cholerę nam projekt jak on wie lepiej... :evil: :evil: :evil:

zdjęcia mojego domku wstawię po dachu...bo nawet nie chce mi się ich pstrykać :-? jeśli ktoś jest w potrzebie..posiadam Valerin forte :wink: