Renka Grabow 22.05.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 dzień dobry wszystkim wczoraj podłączyliśmy wodę i kanalizację, musimy przywieść "trochę" piasku albo jakieś ziemi z wykopów bo nam studzienka wystaje jakiś metr nas poziom gruntu. zpozdrawiam tych planujących i już realizujących ps. to że nie piszę, nie znaczy że nie śledzę wątku, w każdej wolnej chwili zaglądam co tutaj słychać pzdr To może ja teleportuję trochę mojego piasku do ciebie, mam go zdecydowanie za dużo Brawa za pochwały dla żony, trzeba się bardzo wspierać w tym trudzie budowlanym... a tempo prac też niczego sobie Powodzenia i też pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 wiolasz...no..ja na pozwolenie na budowe czekałam ponad 2 lata..zreszta wszystko opisałam w dzienniku budowy!!!Ale gratuluje.a teraz powiedz, kiedy ruszacie>>> czytałam, naprawdę współczuję... Planuję za jakiś tydzień ale będę wiedziała więcej po spotkaniu z Panem Tadziem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 22.05.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Melduję wszem i wobec, że byłam dziś na zakupkach i kupiłam : drzwi ocynk z garażu do kotłowni(295 zł) i drzwi zewnętrzne boczne do kotłowni(732zł)...pół bidy!!! bramę zamówiłam wczoraj, ale nie mam jeszcze namiarów na drzwi wejściowe...może jakieś linki? a może z marketu? dajcie pomysła potrzebuję złoty dąb...pozdro. ps. i zła wiadomość majster znów doprowadza mnie do ataku szału i wyzwala mordercze zapędy...jeszcze 3 dni i się żegnamy ufff cholerny cwaniak... ! Trzymajcie krótko swoich murarzy....a ja to teraz mogę tylko dobre rady dawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 No wszystko okejjjjj, ale gdzie zdjątka zdjątka dawać zdjątka a u mnie do końca tyg więźba i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 23.05.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Miko co oznacza koniec? nie budujesz dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 . i zła wiadomość majster znów doprowadza mnie do ataku szału i wyzwala mordercze zapędy...jeszcze 3 dni i się żegnamy ufff cholerny cwaniak... ! Trzymajcie krótko swoich murarzy....a ja to teraz mogę tylko dobre rady dawać Ula, jak przejawia się cwaniactwo twojego majstra, chętnie dowiem się jakichś szczegółow bo sama użeram się z moimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Pewnnie robią po swojemu a nie tak jak jest w projekcie. No i "panie... tak sie robi i będzie dobrze" "A po co aż tyle? Tyle wystarczy" itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Niestety nie sądziłam, że tzw. "czynnik ludzki" to najsłabszy punkt całej budowy. Znalezienie materiałów, zaplanowanie finansów, sprawy formalne to nic przy panu Józku, który nie może, albo go nie ma, albo... Najbardziej wkurza mnie to, że zabierają mi radość budowania!!! Jestem w wojowniczym nastroju i nie pozwolę sobie wejść na głowę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 W takich sytacjach to uruchamiają mi sie "wzmacniacze przekazu werbalnego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.05.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Grzegorz Saczek, przeczytałam, że chętnie pozbędziesz się stempli, a ja bardzo potrzebuję właśnie ten wymiar i tę ilość, ale buduję się pod Wrocławiem.....Może masz jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Ja tylko napisałem kto sie ogłaszał ze sprzedaża pod Warszawą.A co do transportu to chyba lepiej poszukać w swojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 23.05.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Renka Mój małżonek twierdzi, że do niektórych grup "magików majstrów" nie dociera tak naprawdę nic, chyba że zostanie to przekazane językiem swojskim przyswajalnym - czyli lepiej żeby to mąż przemówił i to koniecznie bez twojej przy tym obecności (będzie mu łatwiej przełamać się) jeśli jest człowiekiem łagodnym i nie znającym wulgaryzmów - zatrudnij mafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 23.05.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Jak to ma Whisper jako motto:"Bo im nie wystarczy patrzeć na ręce - im te ręce trzeba obcinać... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 23.05.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Uwierzcie mi, że współpraca z murarzem, który ma bujną wyobraźnię o sobie i swoim murowaniu jest koszmarem!!!! po cholerę nam projekt jak on wie lepiej... zdjęcia mojego domku wstawię po dachu...bo nawet nie chce mi się ich pstrykać jeśli ktoś jest w potrzebie..posiadam Valerin forte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 23.05.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 ula - luzik - to tylko budowazabijesz pójdziesz mieszkać ale za kratkami ale pokrzyczeć - proszę bardzo możesz - to zawsze lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 23.05.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 .... wiem z kratek wybieram szprosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.05.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 ula@ współczuję i modlę się, żeby to nie był typ mojego murarza...Może mój bedzie inny...a wczoraj pożegnałam się z myślą o szprosach...cena mnie zabija..Czy Wam też forum siada? Ciągle wyskakuje mi error.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 23.05.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wiola! cały dzień mam problem z netem...w sobotę po wyjeździe ekipy zapraszam na imprę!!! stawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 23.05.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Miko! znów w SPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Miko! znów w SPA? ty to mnie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts