mikopiko 23.05.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wiola! cały dzień mam problem z netem...w sobotę po wyjeździe ekipy zapraszam na imprę!!! stawiam! a ja też jak ich wszystkich ...piiii...@#$%^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAX123 23.05.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Czesc Wam Własnie dostałem pozwolenie na budowe i rozpoczynam pod Warszawą. Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Czesc Wam Własnie dostałem pozwolenie na budowe i rozpoczynam pod Warszawą. Max witaj w stresownicach pod nerwkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Renka Mój małżonek twierdzi, że do niektórych grup "magików majstrów" nie dociera tak naprawdę nic, chyba że zostanie to przekazane językiem swojskim przyswajalnym - czyli lepiej żeby to mąż przemówił i to koniecznie bez twojej przy tym obecności (będzie mu łatwiej przełamać się) jeśli jest człowiekiem łagodnym i nie znającym wulgaryzmów - zatrudnij mafię My stosujemy metodę złego i dobrego gliniarza, i tym złym to jestem mój mąż to chodząca dobroc, więc było nie było musiałam poszukac ukrytych "talentów". Damy radę, tylko żebym wreszcie kawałek swojego domu zobaczyła!!!! A co u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolomama 23.05.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witajcie. Ja rozpoczęłam budowę dokładnie 22 marca tego roku. Materiały na ściany kupiłam w styczniu. Teraz mamy już stan surowy otwarty - w piątek wchodzi dekarz. Te dwa miesiące to był konkretny odjazd, nie wiedziałam jak się nazywam. Teraz to można powiedzieć, że odpoczywam od budowy . Murarze gonili mnie jak psa , ale wszystko zrobili w terminie. Musze tylko uzupełnić dziennik. To prawda, że czynnik ludzki jest ciężki do przebrnięcia (nie obyło się oczywiście bez spięć, ale myślę, że to nieuniknione). Wszystkim budującym i oczekującym na pozwolenia życzę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 hej lolomama aby nas tylko wykończeniówka nie wykończyła do cna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Wiola! cały dzień mam problem z netem...w sobotę po wyjeździe ekipy zapraszam na imprę!!! stawiam! Coś obawiam się, że to szanowne forum ma problemy z netem... czyżby za duży szturm forumowiczów - w końcu mamy boom budowlany, więc nas też jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dzięki lolomama za życzenia cierpliwości, bardzo będą potrzebne gratuluję zaawansowania budowy!!!! Miko, jak teraz nie mam nawet fundamentó to myslę sobie - oby do stanu surowego, potem już będzie z górki... tylko pewnie jak będę miała już ten stan to znowu najlepsza jazda przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Renia... olewasz mnie tak czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dzięki lolomama za życzenia cierpliwości, bardzo będą potrzebne gratuluję zaawansowania budowy!!!! Miko, jak teraz nie mam nawet fundamentó to myslę sobie - oby do stanu surowego, potem już będzie z górki... tylko pewnie jak będę miała już ten stan to znowu najlepsza jazda przed nami jednak mnie nie polałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Jak to ma Whisper jako motto: "Bo im nie wystarczy patrzeć na ręce - im te ręce trzeba obcinać... " Coś mi się wydaje, że głębokie doświadczenie przebija z tego cytatu, niestety... Ale nikt nie obiecywał, że będzie łatwo... Jak oglądałam nowy dom znajomych, którzy kupili go w stanie surowym i "tylko" wykończyli byłam pod wrażeniem nawału pracy... my mamy tylko dwa razy więcej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dzięki lolomama za życzenia cierpliwości, bardzo będą potrzebne gratuluję zaawansowania budowy!!!! Miko, jak teraz nie mam nawet fundamentó to myslę sobie - oby do stanu surowego, potem już będzie z górki... tylko pewnie jak będę miała już ten stan to znowu najlepsza jazda przed nami jednak mnie nie polałaś Ja, no co ty! a kto czyta codziennie twój dziennik??? Nie ja czasami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Niestety moje dziceko kończy kąpiel i musze go zapakowac do łóżka, ale wroce za godzinke, może pół... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 23.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 I u mnie też postepy http://images6.fotosik.pl/12/8e26d3ff8b1bec3c.jpg A tak z ciekawości to sprawdziłam pierwszy wpis w dzienniku budowy i byl 27 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 I u mnie też postepy http://images6.fotosik.pl/12/8e26d3ff8b1bec3c.jpg A tak z ciekawości to sprawdziłam pierwszy wpis w dzienniku budowy i byl 27 marca imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Iwozelka, to już masz niezły kawał budowy za sobą, będzie tych imprez coniemiara, poważnie zagrozi nam uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Miko, a co to za przestoje ci grożą? coś wspominałaś wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Miko, a co to za przestoje ci grożą? coś wspominałaś wyżej... taaaaa...bo poszli jak zwykle na inną robotę...łapią 10 srok za ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.05.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 to powszechna praktyka niestety, moi jeszcze dodatkowo ściemniają jak najęci...Miko a ty nie masz do pokrycia dachu innej ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.05.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 to powszechna praktyka niestety, moi jeszcze dodatkowo ściemniają jak najęci... Miko a ty nie masz do pokrycia dachu innej ekipy? u nas jest tak, że jednemu płacimy ale on podnajmuje firmę od więxby a deskowanie i papowanie to ci sami od budowania....ale coś ściemniają, że we wtorek .... Więźba się kończy jutro no może w piątek...więc przestuj do wtorku...albo zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts