Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Renka Mój małżonek twierdzi, że do niektórych grup "magików majstrów" nie dociera tak naprawdę nic, chyba że zostanie to przekazane językiem swojskim przyswajalnym - czyli lepiej żeby to mąż przemówił i to koniecznie bez twojej przy tym obecności (będzie mu łatwiej przełamać się)

jeśli jest człowiekiem łagodnym i nie znającym wulgaryzmów - zatrudnij mafię 8)

My stosujemy metodę złego i dobrego gliniarza, i tym złym to jestem :wink: mój mąż to chodząca dobroc, więc było nie było musiałam poszukac ukrytych "talentów". Damy radę, tylko żebym wreszcie kawałek swojego domu zobaczyła!!!! A co u ciebie?

Witajcie. Ja rozpoczęłam budowę dokładnie 22 marca tego roku. Materiały na ściany kupiłam w styczniu. Teraz mamy już stan surowy otwarty - w piątek wchodzi dekarz. Te dwa miesiące to był konkretny odjazd, nie wiedziałam jak się nazywam. Teraz to można powiedzieć, że odpoczywam od budowy :D . Murarze gonili mnie jak psa :D , ale wszystko zrobili w terminie. Musze tylko uzupełnić dziennik.

To prawda, że czynnik ludzki jest ciężki do przebrnięcia (nie obyło się oczywiście bez spięć, ale myślę, że to nieuniknione). Wszystkim budującym i oczekującym na pozwolenia życzę cierpliwości.

Dzięki lolomama za życzenia cierpliwości, bardzo będą potrzebne :evil: gratuluję zaawansowania budowy!!!!

Miko, jak teraz nie mam nawet fundamentó to myslę sobie - oby do stanu surowego, potem już będzie z górki... tylko pewnie jak będę miała już ten stan to znowu najlepsza jazda przed nami :wink:

Dzięki lolomama za życzenia cierpliwości, bardzo będą potrzebne :evil: gratuluję zaawansowania budowy!!!!

Miko, jak teraz nie mam nawet fundamentó to myslę sobie - oby do stanu surowego, potem już będzie z górki... tylko pewnie jak będę miała już ten stan to znowu najlepsza jazda przed nami :wink:

:D

jednak mnie nie polałaś :oops: :D

Jak to ma Whisper jako motto:

"Bo im nie wystarczy patrzeć na ręce - im te ręce trzeba obcinać... "

Coś mi się wydaje, że głębokie doświadczenie przebija z tego cytatu, niestety... Ale nikt nie obiecywał, że będzie łatwo... Jak oglądałam nowy dom znajomych, którzy kupili go w stanie surowym i "tylko" wykończyli byłam pod wrażeniem nawału pracy... my mamy tylko dwa razy więcej roboty :wink:

:D

jednak mnie nie polałaś :oops: :D

Ja, no co ty! a kto czyta codziennie twój dziennik??? Nie ja czasami??? :wink:

to powszechna praktyka niestety, moi jeszcze dodatkowo ściemniają jak najęci...

Miko a ty nie masz do pokrycia dachu innej ekipy?

u nas jest tak, że jednemu płacimy ale on podnajmuje firmę od więxby a deskowanie i papowanie to ci sami od budowania....ale coś ściemniają, że we wtorek ....

Więźba się kończy jutro no może w piątek...więc przestuj do wtorku...albo :evil: zwariuję :cry: