Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

chcecie mój autograffff :oops:

Maemi ty też możesz rozdawać :D

W Muratorze jesteśmy 8)

Koniecznie 8) :D ...muratora dostałam na zlocie i od razu Ciebie wypatrzyłam...ach ten biust .... :o :wink: :lol: :lol: ...

U mnie we wtorek mieli zacząć, ale .....tradycyjnie poślizg się zrobił :x ....Wszystko co złe trzeba przeczekać, żeby nie zwariować :roll: ..

Pozdrowionka!

Już nie jestem zła....już mam zwyczajnie dość...a u mnie to gorsze niz nerwy...zostaliśmy sami z budową....w miejsce paproków pojawiły się nowe schizy typu : niedokończony komin schiedla, niedokończone ścianki szczytowe...brak wsparcia i pomysłu jak to zrobić i z kim....murarzy brak...czy te ścianki mam sama murować? czy ten komin mam sama wyprowadzić ponad więźbę? czy mam sama otynkować? dziś wyczytałam że powinien być oddylatowany od stropu...czy jest?napewno kur...nie jest...bo to paproki były...nie chce mi się juz budować....mężu jeśli to czytasz to przepraszam, ale nie mam juz siły.

Ula nie załamuj się - u mnie też było parę takich akcji, co prawda ekipę mam dobrą, nie mogę na nich złego słowa powiedzieć ale też mieliśmy kilka "słabszych" dni z zerowym zapałem do całej reszty budowania.

Najważniejsze to się nie poddawać, porozglądaj się może za nową ekipą, może jakiś budowlaniec szuka fuchy na popołudnia i weekendy, wystarczą przecież 2 osoby i powoli pójdzie wszystko do przodu.

pozdrawiam

Nooo ale byłam zszokowana

ale Pawłowi nie powiedziałam bo zacząłby dokładniej czytać forum :wink:

ale w sumie to przyjemne uczucie - że cię cytują w ogólnopolskim czasopiśmie

Dziewczyny pochwalcie się w którym numerze jesteście. Zaraz zakupiam i czytam :wink:

mientowy też tam jest...

Renia daj spokój...po zdaniu tylko :-? 8)

Ruszylismy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

A wczoraj juz myslałam,ze zostaniemy z tym z miesiac.

Przedwczoraj sciągnęli stemple.Wiec ja od razu ruszyłam z miotłą i pozamiatałam troche.Alez sie kurzyło..ale jaka frajda!!teraz wiem,ze domek nie taki mały!!! :D

Wczoraj przwiezli czesc drzewa na dach i dachowke. Oczywiscie dachowke dali w złym miescu i 4 palety musze teraz przenosic,bo sa za blisko domu i jak cos z dachu spanie to sie rozwałą...wiec czeka mnie robota.Własnie zaraz jade.

Wczoraj tez rozmnawialismy z budowlancem kiedy ruszają z dachem- powiedział,ze nie jest nam w stanie powiedziec.Wkurzyłam sie.Bo obiecali 3 miesiace,ze dom bedzie skonczony.Wlasnie jutro mija 3 miesiace i co???Dzisiaj jade i..robia :o Alez byłam zdziwiona.I jeszcze zapytałam,co oni tutaj robią. Zaczęli się smiac i zapytali, czy mają sobie isc.

Cos pieknego!!!!!! :D

Czekają juz elektrycy, moze za tydzien dół zacznał robic. :p

Juz blizej niz dalej.... :lol:

i cegłe sprzedałam a za 2 tyg przywiozą na dzuiałówki 45m2

To lece pracowac, bo mąż biedny w pracy do pożna,wiec ja musze sie tym zając

Pozdrawiam .

witam wszysykich my wlasnie zaczelismy budowe naszego wymazonego domku mamy juz zalane lawy i prawie konczymy stawianie fundamentow.Teraz tylko czekamy na kontrole z banku i wyplate pierwszej transzy kredytu abysmy mogli dalej ruszyc. Itylko patrzec jak nasz domek bedzie stal ale z tym jeszcze troche dobrze ze jeszcze mozna bez przeszkod pomarzyc ciekawi jestesmy jak inni sobie radza i czy ktos jest na naszym etapie budowania dlatego prosimy o komentarze :D

witam wszysykich my wlasnie zaczelismy budowe naszego wymazonego domku mamy juz zalane lawy i prawie konczymy stawianie fundamentow.Teraz tylko czekamy na kontrole z banku i wyplate pierwszej transzy kredytu abysmy mogli dalej ruszyc. Itylko patrzec jak nasz domek bedzie stal ale z tym jeszcze troche dobrze ze jeszcze mozna bez przeszkod pomarzyc ciekawi jestesmy jak inni sobie radza i czy ktos jest na naszym etapie budowania dlatego prosimy o komentarze :D

Witamy, witamy,

Ja też jestem na tym etapie, tylko, że ja wciąż jeszcze nie skończyłam a nie dopiero zaczęłam :wink:

Napisz coś więcej, jaki domek budujecie, gdzie dostaliście kredyt, jak się spisuje ekipa???

Witamy, witamy,

Ja też jestem na tym etapie, tylko, że ja wciąż jeszcze nie skończyłam a nie dopiero zaczęłam :wink:

Napisz coś więcej, jaki domek budujecie, gdzie dostaliście kredyt, jak się spisuje ekipa???

witamy witamy i o zdrowie...pytamy :D