Dagi31 11.09.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 ja tez chciałam orzech....ale w tej firmie,co kupowałam tylko mieli jasny dąb.... A ja musze sie pochwalic- mam juz załozony alarm, a jutro od rana nowy człowiek zaczyna robic szpachle, gładzie i ocieplac poddasze.Ma tydzien luzu zanim wyjedzie na 2 tyg do Warszawy, wiec przez ten tydzien cos nam porobi w domku....Wieczorem jade zobaczyc,co dzis zrobili..podobno juz rynny w pełni zamontowane....moze i dachowke zdążyli cos doukładac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.09.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 a my teraz musimy myśleć o kominku bo z ocieplaniem musimy trochę poczekać ... na ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 12.09.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 zobacz u mnie na wkład- mam w dzienniku budowy..A wczoraj znalazłam super wykonczenie do niego w gazecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 12.09.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 u nas załozyli panele w ogrodzeniu,był pan od parapetów wew.wziął wymiaryparapety maja być gotowe na koniec tygodnia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 12.09.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 U nas dachowka od ogrodu połozona i zaczęli szpachlowac..niestety o tydzien ponad za wczesnie..powinni 20 wrzesnia, wtedy mija 2 miesiace..Moze to bardzo nie zniszczy scian.Sa zdjecia w dzienniku. Jak juz pieknie wygląda domek..... i niestety podlanie spowodowało,ze zrobiły sie zacieki na scianach.....i to nie tylko na gorze, ale i na dole.....widac na ostatnim zdjeciu. Martwi mnie to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 15.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 znowu u nas cicho..... Prosze o plany koncowo-wrzesniowe. A kiedy planujecie sie wprowadzic???moze stworzymy nowy watek-grupaplanujaca wprowadzic sie np...koncem zimy,czyli luty-marzec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.09.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Miko hej!!!!!!!!!!!!!!!! Mieszkam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......szczegóły pózniej, bo wyprawiam dziecko do szkoły pozdrowionka.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 18.09.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 DZIECKO WYPRAWIONE!!!! Jest tak: mieszkamy od 2 września.... Do zrobienia zostało jeszcze bardzo dużo ale radzimy sobie świetnie.... z tygodnia na tydzień przybywa nowych rzeczy i aranżacja wnętrz robi się bardziej okrzesana ......za miesiąc góra też będzie lepiej wyglądać, bo narazie gotowy jest jeden pokój a reszta NIET!.... nic nas nie przeraża...jesteśmy na miejscu ...nad wszystkim mamy kontrolę....do tego determinacja i do przodu... ...........a teraz chwalę się : mam piękną kuchnię, schody, firanki i takie tam....zdjęcia będą, ale muszę mieć NET w domu na stałe, a nie jak dziś pożyczony modem na kilka godzin....sprawę załatwiam, więc wrócę napewno... ...........ps. dziś usiądę na tarasie.....na leżaczku z kawą....a co? zasłużyłam pozdrawiam wszystkich.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Gratulacje Ula, czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 18.09.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Gratulacje Ula no teraz to kawka będzie smakować wybornie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 18.09.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 A do mniie przyjechała dachówka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 18.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 alez zazdroszcze..... kawka na własnym tarasie.... Ale spoko- my za 7 -8 miesiecy tez tak bedziemy siedziec..a co!!!! U mnie- doł wyszpachlowany, a gora- została jedna cała strona dachowki i kawałek przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.09.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Ależ tutaj ruch, aż furczy, pierwsze przeprowadzki już zaliczone Super, gratuluję postępów i osiągnięć na froncie budowlanym Przychylam się do wniosku, że nazwa wątku już się trochę przeterminowała. Może zamiast zaczynać nowy zmienimy tytuł obecnego. Należałoby odnaleźć "matkę założycielkę" magdar i poprosić o zmianę, a może miłościwie panujący Maksio może robić takie hokus pokus??? Co powiecie o "Grupie planującej przeprowadzkę w 2008 roku"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 18.09.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Jak to nic pierwsza warstwa z Ytonga już ułożona, rura do wodociągów już zasypana, normalnie pod z czoła zcieka a co do tynków gipsowych to nie wszędzie sie nadają np nie powinno się ich dawac w kuchniachh i łazienkach - a to z ostatniego wydania MURATORA Agwapi, Plis zminiejsz avatarek, bo fatalnie się czyta taką rozciągnietą stronę... Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 dlaczego ja nie dostaje powiadomień? Ula jak ja się za tobą stęskniłam ale ci fajnie uuuaaa ja to daleko w tyle za toba zdjęcia poproszę , chcę zobaczyć te cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 u nas załozyli panele w ogrodzeniu,był pan od parapetów wew.wziął wymiary parapety maja być gotowe na koniec tygodnia. pozdrawiam semir a jakie będą parapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semir 19.09.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 parapety marmur gr.3 cm pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.09.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 parapety marmur gr.3 cm pozdrowienia eeee fajnie ...my też chyba będziemy mieli coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 19.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 a ja znalazlam piekny zyrandol do pokoju....tj salonu.... Strasznie mi sie podoba i juz zamowiłam..hehhehe http://www.allegro.pl/item243032872_zyrandol_48_punktow_swietlnych.html i takie kinkiety do salonu.... http://www.allegro.pl/item241882684_massive_plafoniera_claire.html Dzisiaj spotykam sie z Panem, co bedzie nam robił barierki na schody..a za tydzien ruszamy z kamieniam.... http://foto3.m.onet.pl/_m/dc0ad35145cdd3e369b4dd3a3b0f9f5f,5,19,0.jpg a to moj komin: tak mam miec zrobiona elewacje, ogrodzenie, kominek, wykusz od zewnatrz i od wewnatrz, słup w salonie. http://foto3.m.onet.pl/_m/39ac0ca3da2166a5f680fa9690cac0fb,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 22.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 fajne masz ten komin a u nas też tochę idzie do przodu...po malutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts