MaEmi 06.11.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 ja myślę że masz sporo odwagiwiem że to kuszące mieć od czego rozpoczć w nowym roku Ale fundamenty to podstawa domu jak to sp... to poprawianie dużo może cię poźniej kosztować przemarzanie to raz, a drugie to jak wyobrarzas sobie grzedanie w błocie, ale powodzenia Jeden gość Cmyk rozpoczynał zimą..... przeczytaj jego dziennik pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgl 06.11.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A jaka jest szerokość tego garażu bo pomysł jest dość ciekawy.Jeżeli chodzi o schody to zdecydowanie drewniane .Znajomi doradzają aby przy kuchni była spiżarnia, co Wy o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Wg mnie (co do spiżarki) jeśli nie robisz piwnicy jak ja, to znajomi dobrze radzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 dzieki dziewczyny. Mam taki zamiar, ale ciągle brakuje mi czasu. Mam juz komputer w domu, net podłączony. Czekam na zdjęcia na płycie, bo ostatni film wywołali mi bez płyty. Kurcze, na serio jak narazie jesteśmy pierwsi z tym domem. Jest jeszcze jeden chłoak z Poznania(mam z nim kontakt), który też będzie stawiał ten dom, ale zacznie dopiero na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 07.11.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 agnieszkakusi - mnie bardzo podoba się Twój projekt i pomysł założenia dziennika jest naprawdę baardzo dobry. Z przyjemnością będę Ci kibicowała. Sama również planowałam budowę Twojego domku jednak koniec końców wybrałam Irysa z pracowni Horyzont (zadecydowała duża kuchnia no i salon pokaźnych rozmiarów a nie ukrywam, że odwiedziny u znajomych również przyczyniły się do wyboru tego projektu) dokonałam kilku zmian iiiiiii.... i na wiosnę ja również rozpoczynam swoje budowanie. Powodzonka dla wszystkich z 2007 !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mgl-garaż ma powierzchnię ok.30m2-szerokość 6m, długość 5m ze słupkiem pośrodku i dwiema bramami garażowymi (takie standardowe wymiary- w liroyu mozna kupic takie drzwi garażowe otwierane do góry po 800zł za sztukę ). Wczoraj podjęliśmy kolejną ważną decyzję- schody na poddasze będa jednak betonowe. Rozważaliśmy wiele aspektów i przeważyły betonowe . Jakoś fajnie je potem wykończymy drewnem albo gresem i bedzie oki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 daggulka podoba mi się Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 07.11.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Wiolasz-bardzo dziękuję . Nam też się spodobał-to jest miłość od pierwszego wejrzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 no i chyba w końcu usiądę nad tym dziennikiem...tylko jak tu znaleźć chwilę czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 teraz tupne noga jak dziecko i Wam cos powiem....NIE BĘDĘ pisac dziennika. Właśnie się dowiedziałam,ze sztycznie tworzę "elitę forum". Czy ja się o ten dopisek upominałam, czy co??!! Ale mi się ciśnienie podniosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 agnieszkakusi o czym Ty mówisz? ja czekam na Twój dziennik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 07.11.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 AgnieszkakusiI taka duża dziewczynka przejmuje się dziecinnymi zaczepkamikto lepiej liczy? Ja zawsze chętnie czekam na twoje zdanie i czekam na dziennik a jak się komuś nie podoba - nie musi czytaćpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarek 07.11.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Kusi zakładaj ten dziennik i przestań marudzić. Jak ktoś nie chce to niech nie czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowalik 07.11.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Ja mialam juz byc posiadaczka stanu surowego otwartego Ale marzenia i rzeczywistośc potrafią sie rozjechac....Zaczynamy wiosna 2007 Niestety dlugo czekaliśmy na pozowlenie i cała papierkowa robota sie przeciągnełaPozdrawiam i niecierpliwie czekam na wiosne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2006 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 wróciłam właśnie do domu, dałam małej podwieczorek (jak dobrze, że są obiady w żłobku... )no i trochę sie uspokoiłam. Wiolasz, wejdź na doświadczenia, tam jest temat założony przez Aramana, ale nie pamietam tytułu..."jest coś takiego" czy jakos tak...podniósł mi troche ciśnienie, ale juz się uspokoiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 07.11.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Ja mam zamiar zacząć na wiosne 2007, czekam na pozwolenie już miesiąc! strasznie długo sie wszystko ciągnie,a myślałam,że chociaż fundamenty w tym roku zrobimy,ale cóż...co się odwlecze to nie uciecze zaczynamy na wiosnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof-1971 07.11.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Agnieszka czym ty się albo kim się przejmujesz??? Jakimś głą..bem co nie może przeżyć tego,że ktoś pisze na tym forum (czytaj jest aktywny)?!Nie daj się!!!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 07.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 dzięki, Krzysztof. No niestety taki..... potrafi nieźle podnieść ciśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 08.11.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Komarek - wstawiłaś emblemat - parterówka (takie lubię). Kowalik - jestem z sąsiedniej wsi (Głosków) i dopiero zaczynami załatwianie papierów. Dlatego nie miej mi za złe, że czasem podpytam się o coś na priva.Agnieszkakusi - tą elitą to bym się nie martwiła. Idzie z automatu. Gorzej jest gdy Admim doda coś od siebie typu: WSZECHOBECNA, BOSKI lub ZŁOTOUSTY. Na nic płacz i prośby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 08.11.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Ms.wiem, że to idzie z automatu i dlatego tak mnie to wkurzyło, b nie upominałam się o to, żeby ktos mi wpisywał, że jestem jakąś elitą. Lubię tu przebywać, czytać, odpisywać. I mam do tego prawo tak jak inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts