Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

ja myślę że masz sporo odwagi

wiem że to kuszące mieć od czego rozpoczć w nowym roku

Ale fundamenty to podstawa domu jak to sp... to poprawianie dużo może cię poźniej kosztować

przemarzanie to raz, a drugie to jak wyobrarzas sobie grzedanie w błocie, ale powodzenia

Jeden gość Cmyk rozpoczynał zimą..... przeczytaj jego dziennik

pozdr

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:oops: dzieki dziewczyny. Mam taki zamiar, ale ciągle brakuje mi czasu. Mam juz komputer w domu, net podłączony. Czekam na zdjęcia na płycie, bo ostatni film wywołali mi bez płyty. Kurcze, na serio jak narazie jesteśmy pierwsi z tym domem. Jest jeszcze jeden chłoak z Poznania(mam z nim kontakt), który też będzie stawiał ten dom, ale zacznie dopiero na wiosnę.

agnieszkakusi - mnie bardzo podoba się Twój projekt i pomysł założenia dziennika jest naprawdę baardzo dobry. Z przyjemnością będę Ci kibicowała. Sama również planowałam budowę Twojego domku jednak koniec końców wybrałam Irysa z pracowni Horyzont (zadecydowała duża kuchnia no i salon pokaźnych rozmiarów a nie ukrywam, że odwiedziny u znajomych również przyczyniły się do wyboru tego projektu) dokonałam kilku zmian iiiiiii.... i na wiosnę ja również rozpoczynam swoje budowanie.

Powodzonka dla wszystkich z 2007 !!!!! :D :D :D :D :D

Mgl-garaż ma powierzchnię ok.30m2-szerokość 6m, długość 5m ze słupkiem pośrodku i dwiema bramami garażowymi (takie standardowe wymiary- w liroyu mozna kupic takie drzwi garażowe otwierane do góry po 800zł za sztukę :wink: ).

Wczoraj podjęliśmy kolejną ważną decyzję- schody na poddasze będa jednak betonowe. Rozważaliśmy wiele aspektów i przeważyły betonowe . Jakoś fajnie je potem wykończymy drewnem albo gresem i bedzie oki :D .

wróciłam właśnie do domu, dałam małej podwieczorek (jak dobrze, że są obiady w żłobku... :lol: )no i trochę sie uspokoiłam. Wiolasz, wejdź na doświadczenia, tam jest temat założony przez Aramana, ale nie pamietam tytułu..."jest coś takiego" czy jakos tak...podniósł mi troche ciśnienie, ale juz się uspokoiłam.

Komarek - wstawiłaś emblemat - parterówka (takie lubię).

Kowalik - jestem z sąsiedniej wsi (Głosków) i dopiero zaczynami załatwianie papierów. Dlatego nie miej mi za złe, że czasem podpytam się o coś na priva.

Agnieszkakusi - tą elitą to bym się nie martwiła. Idzie z automatu. Gorzej jest gdy Admim doda coś od siebie typu: WSZECHOBECNA, BOSKI lub ZŁOTOUSTY. Na nic płacz i prośby.