iwona_zabrze 27.12.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Witam wszystkich. Na Mikołaja nareszcie dostaliśmy pozwolenie na budowę, więc na wiosnę tzn. od maja zaczynamy budować naszą Plejadę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 27.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 ekipę rezerwuję od marca do października włącznie. Jeśli ktoś potrzebuje po tym czasie chętnie podam namiary.u. Ula@ ja wczesniej niż wrzesień nie bedę zaczynać a tez buduję w szczecinie to przydałyby mi sie te namiary na tą tanią ekipkę ,to bym sie uśmiechnęła do ciebie o namiarek na tych panów W razie czego to czekam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 27.12.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Małgolinka śliczna ta twoja choineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.12.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Czy ktoś tu wogóle zaglada?????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.12.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 wszystiego najlepszego w nowym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 31.12.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Pozdrawiam wszystkich sylwestrowo i życzę, aby Nowy Rok przyniósł nam spełnienie wszystkich budowlanych planów - niskich cen, solidnych fachowców i życzliwych urzędników oraz lekkiego przeskakiwania kłód leżących pod nogami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.01.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 No i mamy ten 2007 rok. Tak fajnie było pisać, że zaczynam w 2007 roku. Myślałam, że mam mnóstwo czasu, bo przecież miało to być "w przyszłym roku". Stało się, nie ma to tamto. Już byłam w ogródku, już witałam się z gąską, ale utknęłam z mapami do celów projektowych. Wszystkie pozostałe sprawy załatwione, nawet się odrolniliśmy. Teraz każdy dzień bez mapy to dzień stracony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 02.01.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 ms. muszę wlać w Ciebie trochę optymizmu na mapkę nie czeka się zbyt długo, lada dzień ten problem będzie tylko miłym wspomnieniem najgorsze dopiero przed nami ale przecież w budowaniu cała przyjemność, więc głowa do góry !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.01.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 dziękuję za psychiczne wsparcie. W porównaniu z procesem budowlanym obliczonym na lata świetlne, mój problem jest jak drobny paproszek.Dla zabicia czasu oczekiwania skupiam się na sprawach okołobudowlanych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Nie wiem jak u Was, ale u mnie piękne słońce, dlaczego to nie marzec? przyczepę mam, barak i wc niedługo....bój się moja ekipo, bój... będzie leciał pot po pupach.... sprawdzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Racja, pogoda wiosenna Aż czekaż na anomalie pogody i śnieg No ale nie chcę nikogo wkurzać, nie będę krakać... muszę wlać w Ciebie trochę optymizmu na mapkę nie czeka się zbyt długo, lada dzień ten problem będzie tylko miłym wspomnieniem To ja ten optymizm zburzę, bo czekałam od początku listopada do świąt BN....Panowie się spóźniali więc co mogłam robić?? czekać.... nie zawsze jest kolorowo... ul@, jestem ciekawa tego widoku jak sprawdzasz ten pot na budowie.... oby młodzi byli to i widok lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 02.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Zazdroszczę Wam tej pogody.. u nas od wczorajszego popołudnia wieje, leje, brrrrr wielki ziąb (a co do mapki, rzetelny geodeta i mapka w 5 dni !!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 To ja trafiłam na jakichś obiboków chyba...Ważne że zrobione już.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 02.01.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam wszystkich po przerwie świątecznej! Czekaliśmy na adaptację projektu,czekaliśmy ...czekaliśmy i się doczekaliśmy ...dokumenty złożone przed końcem roku ....czekamy na pozwolenie!!! ...udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.01.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Maciejko! Gratulki... teraz po pozwolenie i fundamenty!!! W sobotę wybieramy się do Szczecina na rozmowę z majstrem ciekawe...ciekawe....od fundamentów po dach z położeniem dachówki i ścianami działowymi chce 20,000 teraz zapytamy ile za resztę... . mam nadzieję że drugie tyle i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 02.01.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Pamiętajcie, że pozwolenie na budowę to DECYZJA, która musi się uprawomocnić. Warto w momencie odbioru pozwolenia na budowę złożyć oświadczenie, że nie będziecie się odwyływali do Samorządowego Kolegium Odwoławczego. Nie zawsze urzędnicy "pamiętają", żeby przypomnieć, a to sprawia, że pozwolenie na budowę jest prawomocne od ręki i nie trzeba czekać 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 02.01.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Maciejko, gratulacje! Nam się jutro ma uprawomocnić pozwolenie No i jutro idziemy do Expandera wybierać bank... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 02.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Marta dzięki! ..będziemy pamiętać.....a_gnieszka po wizycie napisz jaki bank polecają ...z góry dziękujemy i pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 02.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witam grupkę w Nowym Roku Życzę Wam i sobie przy okazji zrealizowania planów na ten rok oby wszystko poszło gładko i domki rosły w górę bez przeszkód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 02.01.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Małgolinka śliczna ta twoja choineczka a choinka była wielka już podmieniłam bo pewnie całą stronę rozwalała Jak tam prace ?? ja jutro dzwonię do geodety popytać o cenę mapki Macie już projekt ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts