Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:p ekipę rezerwuję od marca do października włącznie. Jeśli ktoś potrzebuje po tym czasie chętnie podam namiary.u.

Ula@ ja wczesniej niż wrzesień nie bedę zaczynać a tez buduję w szczecinie to przydałyby mi sie te namiary na tą tanią ekipkę ,to bym sie uśmiechnęła do ciebie o namiarek na tych panów :p :p :p :p W razie czego to czekam na priv :wink: :wink: :wink:

No i mamy ten 2007 rok. Tak fajnie było pisać, że zaczynam w 2007 roku. Myślałam, że mam mnóstwo czasu, bo przecież miało to być "w przyszłym roku".

Stało się, nie ma to tamto. Już byłam w ogródku, już witałam się z gąską, ale utknęłam z mapami do celów projektowych. Wszystkie pozostałe sprawy załatwione, nawet się odrolniliśmy. Teraz każdy dzień bez mapy to dzień stracony!

Racja, pogoda wiosenna :D Aż czekaż na anomalie pogody i śnieg :o

No ale nie chcę nikogo wkurzać, nie będę krakać...

muszę wlać w Ciebie trochę optymizmu na mapkę nie czeka się zbyt długo, lada dzień ten problem będzie tylko miłym wspomnieniem

To ja ten optymizm zburzę, bo czekałam od początku listopada do świąt BN....Panowie się spóźniali więc co mogłam robić?? czekać....

nie zawsze jest kolorowo...

ul@, jestem ciekawa tego widoku jak sprawdzasz ten pot na budowie.... :p oby młodzi byli to i widok lepszy... :wink:

Maciejko! Gratulki... teraz po pozwolenie i fundamenty!!! W sobotę wybieramy się do Szczecina na rozmowę z majstrem :roll: ciekawe...ciekawe....od fundamentów po dach z położeniem dachówki i ścianami działowymi chce 20,000 teraz zapytamy ile za resztę... :o. mam nadzieję że drugie tyle i po sprawie :wink:

Pamiętajcie, że pozwolenie na budowę to DECYZJA, która musi się uprawomocnić. Warto w momencie odbioru pozwolenia na budowę złożyć oświadczenie, że nie będziecie się odwyływali do Samorządowego Kolegium Odwoławczego.

Nie zawsze urzędnicy "pamiętają", żeby przypomnieć, a to sprawia, że pozwolenie na budowę jest prawomocne od ręki i nie trzeba czekać 14 dni.