ula1719501037 02.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 no tak, budowa to nie oszukujmy się większe lub mniejsze wyrzeczenia. ... ps. moja córcia ma 12 lat i to jedyna kwestia w której nie ograniczam wydatków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 02.03.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witam Aby te wasze oszczędności nie doprowadziły do tego ze waszym domkiem będziecie sie cieszyli przez 2 latka... PozdrawiamParadox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Oj bez przesady ! Może nie będzie aż tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.03.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 napewno nie...główka pracuje...paradox co tak toksycznie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradox 02.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ula nie toksycznie ale profilaktycznie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ludzie ! Co tu tak cicho! ! Jesteście na budowie czy co? Najważniejsze, że WIOSNA IDZIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 02.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Oj ja bym bardzo chciała na budowie być... a tymczasem dziś się z łóżka zwlekłam po tygodniu chorowania. Cały tydzień stracony - miałam załatwiać kredyt i niestety, wszystko się musiało nieco przesunąć w czasie... Mam nadzieję, że już więcej takich przestojów nie będzie, jakoś w miarę sprawnie z tym kredytem pójdzie i będę mogła w końcu rozpocząć budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Co mi z wiosny, jak mój arch. jeszcze nie zaniósł podania o PnB czekamy na wiadomosci o dzierżawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 02.03.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witajcie! U mnie już wiosna MAMY PRAWOMOCNE POZWOLENIE NA BUDOWĘ ...CZEKAŁO NA NAS JUŻ DWA TYGODNIE pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Ale farciarze Gratuluję!! Ps. PnB traktowane już zaczyna być równorzędnie prawie z wygraną w loterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Witajcie! U mnie już wiosna MAMY PRAWOMOCNE POZWOLENIE NA BUDOWĘ ...CZEKAŁO NA NAS JUŻ DWA TYGODNIE pozdrawiam! A my pozwolenie mamy już od czerwca . Ale pustaków dalej nie mamy! W poniedziałek może??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No to współczuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 02.03.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Wiolaty weś te papiery od projektanta i sama je zanieśzegar tyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Oj ja bym bardzo chciała na budowie być... a tymczasem dziś się z łóżka zwlekłam po tygodniu chorowania. Cały tydzień stracony - miałam załatwiać kredyt i niestety, wszystko się musiało nieco przesunąć w czasie... Mam nadzieję, że już więcej takich przestojów nie będzie, jakoś w miarę sprawnie z tym kredytem pójdzie i będę mogła w końcu rozpocząć budowę To do ciebie były te współczucia i do wiolasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 02.03.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 dajcie się nacieszyć!...matriał na fundamenty mamy ...czekamy na pogodę i oczywiście speca od murowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ula@ Dziś jestem przerażona : elektryk chce 300 zł za podłączenie kabla do skrzynki !!!! mamy mieć prąd tymczasowy, ale to kasy kosztuje... Teraz mam SZOK! też tyle płacicie? Enea 360 zł, kabek 550 zł, skrzynka..pożyczona i ten elektryk 300 zł....a ile stawka za prąd budowlany?Naprawdę jestem zdziwiona dziś, ale ogólnie pogoda ładna...słoneczko...u. Witaj!...w moim przypadku jest tak,że płacę za skrzynkę ,elektryka i ENEA zakłada mi licznik i to także są zbliżone koszty do twoich ...jeszcze pewnie dużo będzie takich niespodzianek ...pozdrawiam! ...ta budowa zaczyne mnie przerażać ... hej A kto był tak przerażony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 MaEmi, to nie przez architekta, bo on czeka na naszą decyzję w sprawie dzierżawy. Jeśli nam się uda to bedziemy rolnikami i nie bedziemy musieli odralniać działki. Jeśli sie nie uda, Pan idzie z wszystkimi papierami do starostwa sam. Jakoś nie umiem mu nie wierzyć bo w porządku facet jest, doradza, pomaga, wypytuje i dzwoni. Jak bedziemy rolnikami, to mniej płacimy potem podatku rocznego Za współczucie dziekuję...jakoś bedzie. Nie jest źle. Jeszcze nikt mnie nie wykołował (albo nic nie wiem o tym), nie oszukał i nadal jesteśmy zdrowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 02.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 A kto był tak przerażony? fakt ,ale teraz radość miesza się ze strachem i z tysiącem wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 02.03.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 TZW MIĘĘĘSZANEEE UCZUCIA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 02.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 ...obiecane zdjęcia!!!http://http://images21.fotosik.pl/28/d0c61bf9971e3cc2m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts