mikopiko 08.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Odpukać w .....puk puk puk Ula wskakuj do łóżka http://images4.fotosik.pl/112/704dcc3f36bcf947.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Mikopiko, dawaj zdęcia z budowy.... czekamy Ale u nas jeszcze cisza Pustaki mają zjechać dopiero w przyszłym tygodniu a na koncie ...... oj ubyło!!!!! Jak zrobię nowe to wkleję !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 08.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ...dobrze mamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 08.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 oj Ula! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejko 08.03.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 witajcie! Dzięki za torty i owoce i oczywiście ula@ dużo zdrówka ...dzisiaj moi mężczyźni stanęli na wysokości i było dużo kwiatów i czekoladek ...znowu przytyję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 08.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ...dziękuję, robię wszystko, żeby było mi lepiej...i dziś mam już wykip pod fundament, hurrraaa!!! ps. bierzcie witaminy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 09.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ...ludziska, przyjechała ekipa w czapeczkach z daszkiem fajni...dziś rano tj 6,30 dzwonili do męża z pytaniem, gdzie jest papier toaletowy ale bez żartów...pogoda piękna i liczę, że dziś się posuniemy do przodu z robotą... ps. prowadzicie zeszyt wydatków? my tak z działką wydalismy juz full kasy a gdzie jeszcze....wszyscy tylko chcą kasiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ul@ cieszę sie ogromnie, ze juz ruszyło na poważnie...Co do kasy i wydatków, to już tyle wydałam, a nawet dziury nie wykopane żadne i ani jedna cegła jeszcze nie stoi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 09.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ....tylko żałuję, że mnie ta cholerna grypa trzyma, bo juz bym tam była i ....obejrzała te czapeczki z daszkiem a pogoda piękna!!!! u Was tez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 09.03.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 U nas też piknie Ja niedługo zrywam sie z domu i jadę do hurtowni, z ktorej będziemy brać materiały. Jade zapłacić za materiały na fundament. Boże jak ta kasa ucieka. Jeszcze nawet łopata na działce nie wbita, a tyle kasy już poszło, że szok Milego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.03.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Co do wydatków - uważam, że trzeba wszystko notować. Nie będę się łudzić, że wszystko zapamiętam. Najgorsze są te małe wydatki, tu stówka, tam trzy (wszystko z rączki do rączki) a tysiąc wyparował. Tak samo z dokumentacją fotograficzną wszelkiej instalacji. Po zalaniu betonem lub zrobieniu wylewek - kaplica. Bez fotek nie dojdziesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elais 09.03.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A jak tam u was wygląda sprawa z cegłą. W Lublinie katastrofa, jestem przerażona, że będę musiałą wstrzyma budowę, planuje rozpocząć budowę w czerwcu. Potrzebuję 17tys. cegły czerwonej na kominy i podpiwniczeniai nigdzie nie ma. Może Wy macie jakieś namiary, w gruncie rzeczy może przecież ona dojechac nwet z dalszej miejscowości, po ile kupowaliście taka cegłę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 ...ludziska, przyjechała ekipa w czapeczkach z daszkiem fajni...dziś rano tj 6,30 dzwonili do męża z pytaniem, gdzie jest papier toaletowy ale bez żartów...pogoda piękna i liczę, że dziś się posuniemy do przodu z robotą... ps. prowadzicie zeszyt wydatków? my tak z działką wydalismy juz full kasy a gdzie jeszcze....wszyscy tylko chcą kasiorę Witam! To JA TWOJA MAMA!!!! i co tam dalej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 10.03.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 ..co dalej, to rozpisałam się tu rano i mnie wyrzuciło a jest tak: ekipa z opowiadań męża naprawdę rzetelna...już jest chudziak...w poniedziałek cd.... jutro zapraszamy ich na obiad, co by z tej przyczepy wyszli ... generalnie bardzo o nich dbamy(serio)....ufam im ponieważ komuś trzeba i mocno wierzę, że mnie nie zawiodą.....mąż chodzi podekscytowany...tylko ja nic nie zobaczę jeszcze przez kilka dni....grypa wygrała ...MAMO, DZIĘKUJĘ ZA ZAINTERESOWANIE pozdr.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ul@, dobrze, ze idzie dobrze...Trzymam kciuki, żeby ekipa się nie zepsuła i nie rozleniwiła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ..co dalej, to rozpisałam się tu rano i mnie wyrzuciło a jest tak: ekipa z opowiadań męża naprawdę rzetelna...już jest chudziak...w poniedziałek cd.... jutro zapraszamy ich na obiad, co by z tej przyczepy wyszli ... generalnie bardzo o nich dbamy(serio)....ufam im ponieważ komuś trzeba i mocno wierzę, że mnie nie zawiodą.....mąż chodzi podekscytowany...tylko ja nic nie zobaczę jeszcze przez kilka dni....grypa wygrała ...MAMO, DZIĘKUJĘ ZA ZAINTERESOWANIE pozdr.u. Ja ci dam mamę! A skąd ty zdajesz relację ze swojej budowy , z mojego brzucha ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 ul@, dobrze, ze idzie dobrze...Trzymam kciuki, żeby ekipa się nie zepsuła i nie rozleniwiła.. A co u ciebie ? Już coś wiadomo co z pozwoleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Podobno papiery złożone, podpisywałam u geodety wniosek o wyłączenie z prod. rolnej kawałek działki, to znaczy że już leci powoli. No i rozmawiałam z moim wykonawcą i pamietał, ze ja na kwiecień /maj, czyli jeszcze go mam nie uciekł do Irlandii...ale podobno pracownicy uciekają nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 11.03.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 A do nas dzisiaj majster ma zadzwonić. Mieliśmy zaczynać po świętach ale jakiś facet , który miał być przed nami chyba zrezygnował (albo czegoś nie miał). Dzisiaj się dowiemy, to może wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin_lodz 11.03.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Właśnie przedwczoraj zdjeli mi humus, co zbiegło się akurat z otrzymaniem pozwolenia na budowę. Wczoraj geodeta wyznaczył mi dom i neidługo ruszamy Pytanie do WAs jakie aktualne sa ceny za wyznaczenie i inwentaryzacje bo wydaje mi się że strasznie mnie skaleczył (500 zł) za wyznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts