Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...ludziska, przyjechała ekipa w czapeczkach z daszkiem :wink: fajni...dziś rano tj 6,30 :o dzwonili do męża z pytaniem, gdzie jest papier toaletowy :D ale bez żartów...pogoda piękna i liczę, że dziś się posuniemy do przodu z robotą... :D ps. prowadzicie zeszyt wydatków? my tak z działką wydalismy juz full kasy :o a gdzie jeszcze....wszyscy tylko chcą kasiorę :evil: :wink:

Co do wydatków - uważam, że trzeba wszystko notować.

Nie będę się łudzić, że wszystko zapamiętam. Najgorsze są te małe wydatki, tu stówka, tam trzy (wszystko z rączki do rączki) a tysiąc wyparował.

Tak samo z dokumentacją fotograficzną wszelkiej instalacji. Po zalaniu betonem lub zrobieniu wylewek - kaplica. Bez fotek nie dojdziesz!

A jak tam u was wygląda sprawa z cegłą. W Lublinie katastrofa, jestem przerażona, że będę musiałą wstrzyma budowę, planuje rozpocząć budowę w czerwcu. :evil: :evil: Potrzebuję 17tys. cegły czerwonej na kominy i podpiwniczeniai nigdzie nie ma. Może Wy macie jakieś namiary, w gruncie rzeczy może przecież ona dojechac nwet z dalszej miejscowości, po ile kupowaliście taka cegłę????

...ludziska, przyjechała ekipa w czapeczkach z daszkiem :wink: fajni...dziś rano tj 6,30 :o dzwonili do męża z pytaniem, gdzie jest papier toaletowy :D ale bez żartów...pogoda piękna i liczę, że dziś się posuniemy do przodu z robotą... :D ps. prowadzicie zeszyt wydatków? my tak z działką wydalismy juz full kasy :o a gdzie jeszcze....wszyscy tylko chcą kasiorę :evil: :wink:

Witam! To JA TWOJA MAMA!!!! :lol: i co tam dalej?????

..co dalej, to rozpisałam się tu rano i mnie wyrzuciło :evil: a jest tak: ekipa z opowiadań męża naprawdę rzetelna...już jest chudziak...w poniedziałek cd.... jutro zapraszamy ich na obiad, co by z tej przyczepy wyszli :wink: ... generalnie bardzo o nich dbamy(serio)....ufam im ponieważ komuś trzeba i mocno wierzę, że mnie nie zawiodą.....mąż chodzi podekscytowany...tylko ja nic nie zobaczę jeszcze przez kilka dni....grypa wygrała :cry: ...MAMO, DZIĘKUJĘ ZA ZAINTERESOWANIE :wink: pozdr.u.

..co dalej, to rozpisałam się tu rano i mnie wyrzuciło :evil: a jest tak: ekipa z opowiadań męża naprawdę rzetelna...już jest chudziak...w poniedziałek cd.... jutro zapraszamy ich na obiad, co by z tej przyczepy wyszli :wink: ... generalnie bardzo o nich dbamy(serio)....ufam im ponieważ komuś trzeba i mocno wierzę, że mnie nie zawiodą.....mąż chodzi podekscytowany...tylko ja nic nie zobaczę jeszcze przez kilka dni....grypa wygrała :cry: ...MAMO, DZIĘKUJĘ ZA ZAINTERESOWANIE :wink: pozdr.u.

Ja ci dam mamę! :lol:

A skąd ty zdajesz relację ze swojej budowy , z mojego brzucha ? :o

Podobno papiery złożone, podpisywałam u geodety wniosek o wyłączenie z prod. rolnej kawałek działki, to znaczy że już leci powoli. No i rozmawiałam z moim wykonawcą i pamietał, ze ja na kwiecień /maj, czyli jeszcze go mam :wink: :D nie uciekł do Irlandii...ale podobno pracownicy uciekają nadal...