Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

...obiecane zdjęcie fundamentów:

http://http://images22.fotosik.pl/84/51312e73e66a0151m.jpg

:D po 4 tygodniach stan 0...hip, hip, huuurrra !!!

No piękny ten fundament - tylko więcej zdjęc i większych proszę - daj nacieszyć oczy tym co sobie jeszcze tylko marzą o fundamentach :wink:

Powodzenia :D

Caen, my na dach 15 stopni kładziemy dachówkę, wygląda rewelacyjnie. jak będzie już całkowicie skończony to wstawię fotki.

no to mogę Ci jedynie pozazdrościć :(

ja musiałam przejść całą sesję perswazji różnych osób w tym architekta i kierownika budowy - koniec końców poddałam się

wstaw koniecznie Twoje fotki - domek musi być prześliczy :wink:

Witam, mam pytanie natury filozoficzno-ekonomicznej. Czy kupowanie wszystkich materiałów na dom, od razu (bo ceny rosną) nie powoduje przypadkiem zwyżki cen? Bo jeśli w kwietniu brakuje już materiałów a normalnie to było lipcu, to czy nie jest to nasza wina????

Kupujecie wszystko od razu?????

Co rzeczywiście drożeje, cement, stal?

Witam, mam pytanie natury filozoficzno-ekonomicznej. Czy kupowanie wszystkich materiałów na dom, od razu (bo ceny rosną) nie powoduje przypadkiem zwyżki cen? Bo jeśli w kwietniu brakuje już materiałów a normalnie to było lipcu, to czy nie jest to nasza wina????

Kupujecie wszystko od razu?????

Co rzeczywiście drożeje, cement, stal?

budowę na dobre zaczęłam w marcu... już w grudniu kupiłam materiał - dziś nie żałuję, sporo grosza zostało w kieszeni :lol:

tosinek,

powiedziałabym, że trzeba iść z prądem. Będę budowała dom, ekipa zamówiona, termin uzgodniony. Ja dostarczam materiały i chcę zrobić wszystko, żeby nie było przestoju np. z powodu braku bloczków.

Gdyby było normalnie, to zamówiłabym towar i po sprawie. A że nie jest normalnie, muszę go od razu kupić. Na początku zawahałam się przez tydzień i towar nie poczekał.

Hej! Nasza ekipa pojechała na Święta i wraca w czwartek...będą tak długo ,aż skończą strop......jaka u Was pogoda? u mnie pada i nastrój do niczego :cry: a chciałam tyle załatwić...nie cierpię deszczu :evil: pozdro.u. ps. Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne, tym którym nie odpisałam życzyłam szczerze tego samego :oops: