CAEN 05.04.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 mało, że z podniesionym to jeszcze przeprojektowanym dachem - będzie symetryczny 22' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 a mnie z kolei baaaardzo podobał się Twój projekt i też nie wyszło dziwny zbieg okoliczności, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.04.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 ...obiecane zdjęcie fundamentów: http://http://images22.fotosik.pl/84/51312e73e66a0151m.jpg po 4 tygodniach stan 0...hip, hip, huuurrra !!! No piękny ten fundament - tylko więcej zdjęc i większych proszę - daj nacieszyć oczy tym co sobie jeszcze tylko marzą o fundamentach Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 05.04.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Caen, my na dach 15 stopni kładziemy dachówkę, wygląda rewelacyjnie. jak będzie już całkowicie skończony to wstawię fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Caen, my na dach 15 stopni kładziemy dachówkę, wygląda rewelacyjnie. jak będzie już całkowicie skończony to wstawię fotki. no to mogę Ci jedynie pozazdrościć ja musiałam przejść całą sesję perswazji różnych osób w tym architekta i kierownika budowy - koniec końców poddałam się wstaw koniecznie Twoje fotki - domek musi być prześliczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 05.04.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Muszę się (nie raczej ekipę budowlaną)pochwalić , wczoraj weszli , poryli a dziś , zalane ławeczki, doprowadzona kanalizacja po "mury" i podłączona woda(nie wóda) szok, wprost szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 05.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 No to gratulacje, najważniejsze to dobrze zacząc wbrew temu to kiedyś opowiadał jeden z premierów To teraz pewnie codzinnie będziecie na budowie, aby oglądac i kontrolowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 05.04.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Muszę się (nie raczej ekipę budowlaną)pochwalić , wczoraj weszli , poryli a dziś , zalane ławeczki, doprowadzona kanalizacja po "mury" i podłączona woda(nie wóda) szok, wprost szok Gratulacje !!!! Teraz już pójdzie jak z płatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 06.04.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Niech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie, a w Dyngusa woda wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 06.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 http://images20.fotosik.pl/203/ea435178eb9c0e1f.jpg Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kiełbasy święconej (duuużo krzanu do niej), baby polukrzonej, kukiełki pieconej, Zmartwychwstanio w dusy i wiesny po usy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 06.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Najlepsze zyczonka, pieknego slonka, smutkow malych jak biedronka, szczescia wielkiego jak smok, smaczenego jajuszka, mokrego dynguska i prezentow moc http://212.31.252.185/img/imgs_invoglia/_742_pasqua_07.jpg życzy Marta-mikopiko z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub jankowski 07.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 My również Życzymy Wszystkim Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 07.04.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Wesołych Świąt, mokrego Dyngusa, a po świętach dobrego budowania http://www.andrea-schroeder.com/nutellla/mir/34.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.04.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam, mam pytanie natury filozoficzno-ekonomicznej. Czy kupowanie wszystkich materiałów na dom, od razu (bo ceny rosną) nie powoduje przypadkiem zwyżki cen? Bo jeśli w kwietniu brakuje już materiałów a normalnie to było lipcu, to czy nie jest to nasza wina???? Kupujecie wszystko od razu?????Co rzeczywiście drożeje, cement, stal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaJot 09.04.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam,ja zaczynam jutro:10.04 ma być koparka11.04 Geodeta14.04 zalewane ławy. a jak bedzie t ozobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam, mam pytanie natury filozoficzno-ekonomicznej. Czy kupowanie wszystkich materiałów na dom, od razu (bo ceny rosną) nie powoduje przypadkiem zwyżki cen? Bo jeśli w kwietniu brakuje już materiałów a normalnie to było lipcu, to czy nie jest to nasza wina???? Kupujecie wszystko od razu????? Co rzeczywiście drożeje, cement, stal? budowę na dobre zaczęłam w marcu... już w grudniu kupiłam materiał - dziś nie żałuję, sporo grosza zostało w kieszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 10.04.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 tosinek,powiedziałabym, że trzeba iść z prądem. Będę budowała dom, ekipa zamówiona, termin uzgodniony. Ja dostarczam materiały i chcę zrobić wszystko, żeby nie było przestoju np. z powodu braku bloczków. Gdyby było normalnie, to zamówiłabym towar i po sprawie. A że nie jest normalnie, muszę go od razu kupić. Na początku zawahałam się przez tydzień i towar nie poczekał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ms. dokładnie tak jak mówisz, ja też staram się wszystko zorganizować tak, aby brak materiału nie był przyczyną jakichkolwiek opóźnień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 10.04.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Hej! Nasza ekipa pojechała na Święta i wraca w czwartek...będą tak długo ,aż skończą strop......jaka u Was pogoda? u mnie pada i nastrój do niczego a chciałam tyle załatwić...nie cierpię deszczu pozdro.u. ps. Dziękuję wszystkim za życzenia świąteczne, tym którym nie odpisałam życzyłam szczerze tego samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 u mnie leje a chłopaki wieniec zalewają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts