Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa planująca budowę w 2007

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy wystarczy planować? Za głowę się łapię jak to zaplanować, bo ja dopiero działeczkę kupuję, to skąd mam wiedzieć kiedy miałoby nastąpić zaczęcie :oops:

Kupuję ją już od wakacji i wciąż brakuje sprzedającym jakiś papierków, niby już wsio leży u notariusza a tu bęc jeszcze coś po pradziadku jest potrzebne :o Drzewo genealogiczne można by stworzyć a to niby tylko zakup... No potem to już będzie z górki :o ? Kredyt..., jakiś cud który mi ześle ekipę? Czy mam gadać z nimi teraz i mówić że być może zaczniemy w tym roku ale może dopiero w przyszłym? Bo tam sie jeszcze księga zakłada :roll: . To się może jeszcze zakładać do sierpnia!

To chciałam zgłosić, że ja planuję w 2007 :oops: ale nie przygotowana jestem :D

Oświecenia pilnie potrzebuję

pozdrawiam

Czy wystarczy planować? Za głowę się łapię jak to zaplanować, bo ja dopiero działeczkę kupuję, to skąd mam wiedzieć kiedy miałoby nastąpić zaczęcie :oops:

Kupuję ją już od wakacji i wciąż brakuje sprzedającym jakiś papierków, niby już wsio leży u notariusza a tu bęc jeszcze coś po pradziadku jest potrzebne :o Drzewo genealogiczne można by stworzyć a to niby tylko zakup... No potem to już będzie z górki :o ? Kredyt..., jakiś cud który mi ześle ekipę? Czy mam gadać z nimi teraz i mówić że być może zaczniemy w tym roku ale może dopiero w przyszłym? Bo tam sie jeszcze księga zakłada :roll: . To się może jeszcze zakładać do sierpnia!

To chciałam zgłosić, że ja planuję w 2007 :oops: ale nie przygotowana jestem :D

Oświecenia pilnie potrzebuję

pozdrawiam

Oświecam i trzymam kciuki,

SylviaW, ja też tak miałam ale z czasem sie wszystko po kolei jakoś układa w całość i ...jest lepiej. Początki wyglądają tak strasznie bo jesteśmy zieloni. Ale z czasem przerażenie mija.

Trzymam kciuki :D

ja też chcę obejrzeć zdjęcia tych lasek, no co WY? :(

Bo ekipy budowlane to są grupy wyjątkowo pechowe i podatne na wypadki. Moja ekipa miała zacząć dziś rano kopać pod ławy, ale jeden z chłopaków zwichnął nogę, więc szef musi odwieźć go do domu, a pozostali przecież nie wiedzą jak kopać, sic! Aż ciśnie się na usta pytanie jakie zadał Sid Manfredowi: to kit był? Zagadka: z jakiego to filmu cytat? :wink:

Mają zacząć jutro .... uwidzim, uwierim....