Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Agroturystyka - fajna sprawa

Recommended Posts

No, jak predatorka, to się bójcie. :wink: Teraz to ja dopiero się rozwinę... 8) A z wrześniowego terminu bardzo bym się cieszyła! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c007.gif

• Odpowiedzi 3,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Przyznam się Wam do czegoś... podczytuje sobie Was po cichutku z ukrycia... co prawda na razie agroturystyka w wersji 'właścicielskiej' mi nie grozi, aczkolwiek turystycznie parę już odwiedziłem. Ale do rzeczy.. podczytuje sobie bo kto wie jak sie życie potoczy, kto wie.. może kiedyś nabędę jakąś 'ruinkę' :D

więc jeśli nie macie nic przeciwko to nadal będę podczytywał

pozdrawiam

m.

Mam Was gagatki :D

A gdzie Wy się umawiacie i w jakim celu????? 8)

magą być szczegóły :wink:

Jeśli planujesz przyłączyć się do nas, to nie ma sprawy!!! Będziemy omawiać wszystkie aspekty prowadzenia gospodarstwa agroturystycznego, w roli prelegentek wystąpią predatorka i miłośniczka off-roadu, oprócz tego komtur i posiadaczka starej stajni! Zapraszamy!!! :D :D :D

Przyznam się Wam do czegoś... podczytuje sobie Was po cichutku z ukrycia... co prawda na razie agroturystyka w wersji 'właścicielskiej' mi nie grozi, aczkolwiek turystycznie parę już odwiedziłem. Ale do rzeczy.. podczytuje sobie bo kto wie jak sie życie potoczy, kto wie.. może kiedyś nabędę jakąś 'ruinkę' :D

więc jeśli nie macie nic przeciwko to nadal będę podczytywał

pozdrawiam

m.

Bardzo nam miło, że nas podczytujesz, Maksiu i bardzo nam miło, że nas podczytuje Kuleczka. Prosimy częściej! :D Jak na pewno wiesz, an-bud już został właściwie przez nas przekabacony, jest jeszcze kilku kandydatów... Wszystko przed Tobą, hahaha! I nie zostawiaj nas! :wink: :D :D 8)

Uffff, przeczytalam za jednym posiedzeniem :D od pierwszej do ostaniej strony.

Troszke plecki zabolaly :( ale to przejsciowe, wylece na basen to minie :D

Kochani, tak sie zaczytalam, ze nie...odbieralam telefonow; a jak na zlosc brzeczal nieustannie :-? ;w koncu wpada do pokoju moj kochany syncia z zapytaniem -"czy sie dobrze czuje?" :lol: oczywiscie, ze tak, wyobrazcie sobie, ze to moj kochany mezus narobil takiego rabanu /nie wiem skad znam to slowo/ i wyslal syna na przeglad :lol:

Oczywiscie, "oberwalo" sie mi pozniej od meza :-? , gdyz sie wystraszyl, ze ... ze, moooze zaslablam? :-?

Ooooo tak! Czytajac zapomnialam o ... swiecie :wink:

Dziekuje dompodsosnami, za skierowanie mnie na ten watek. Bede na razie, tylko czytajaca, ale zgromadzona wiedza, zaowocuje pewnego pieknego dnia.

I jesli tak sie stanie - bedzie to dzieki Tobie dompodsosnami :D

Juz teraz moja piekna :D glowka zaprzatnieta jest - planem do zrealizowania, az spac nie moge :wink: ; moze ktos zna jakis specyfik na ... usniecie?

Uciekam juz! Czas sie ruszyc z tego lozka! :lol:

Milego dnia!

... zgromadzona wiedza, zaowocuje pewnego pieknego dnia.

I jesli tak sie stanie - bedzie to dzieki Tobie dompodsosnami :D

Juz teraz moja piekna :D glowka zaprzatnieta jest - planem do zrealizowania...

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c011.gif

Mam nadzieję, że zostanę wezwana na matkę chrzestną gospodarstwa!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif

Bede na razie tylko czytajaca...

A czemuż to? Po to jest ten wątek, żeby pisać, rzucać pomysłami i PYTAĆ. Na pewno nasunie Ci się wiele pytań i pomysłów, dawaj je na wątek! Co to za trzymanie wszystkiego dla siebie?! http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a045.gif

Dziś pożegnali się z nami kolejni odjeżdżający jutro goście (jutro nie zobaczymy się, bo my jedziemy na targi). To takie miłe, kiedy goście są zadowoleni. :D Państwo na wieść, że jutro się już nie zobaczymy udali się kurcgalopkiem do sklepu i przytargali dwie tabliczki czekoladki z whisky dla nas, bo tak im się u nas podobało. :D :D I chcą przyjechać z bratem. I fajnie tutaj u nas. I ludzie tacy mili. 8) I jak tacy goście odjeżdżają, to człowiek ma radochę, że nie dość, iż zarabia, to ludziom trochę przyjemności i relaksu zapewnia. :D :D :D

Tak? Ja - de best? :evil: To czemu ze mną gadać nie chcecie? Wątek pusty, aż gwizd wiatru słychać! :evil: :wink:

No... chcę, tylko mnie nie było. To znaczy, podobnie jak w przypadku Marka Wtórego wiadomości o mej śmierci są przesadzone, ale cały dzień uczciwie pracowałem, aż mnie nogi bolą, ale z pracą moją jest do przodu i nie będę tego funduszu co jest mały, a bezrobotnych dużo, więcej obciążał i obiecuję poprawę jak tylko zarobię i troche odpocznę po cięzkiej pracy, że będę się logował i na każde wezwanie naszej kochanej Pre...datorki stawiał, i odpowiadał, i zabierał głos w dyskusji, a nawet jeśli nasza Pre...datorka pozwoli to ją... odwiedzę na włościach, bo zanosi się, że bedę sporo podróżował, co lubię, a nawet się cieszę, bo nowych fajnych ludzi się spotyka i interesujące miejsca obejrzeć można. :D

...będę się logował i na każde wezwanie naszej kochanej Pre...datorki stawiał, i odpowiadał, i zabierał głos w dyskusji, a nawet jeśli nasza Pre...datorka pozwoli to ją... odwiedzę na włościach, bo zanosi się...

Ha, będę pamiętać o obietnicach. A jeśli nawiedzi mnie słynny Komtur Mazurski - będę zaszczycona. Cóż ja, skromna predatorka, obok takiej znakomitości! :D :wink: A jaka radość to będzie! :D

A tak z ciekawości - jeśli to nie tajemnicaq - co obecnie robisz zawodowo? Na czym polega Twoja nowa praca (oprócz podróżowania oczywiście)? Pytam tak z babskiej ciekawości... :oops: 8)