Gannia 03.09.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam budujących My co prawda wybudowani już od 2 lat, natomiast zaczynają wychodzić różne "kwiatki" pozostawione po niektórych fachowcach. Na cito szukam rozsądnego i fachowego pana od kominków, znalazłam dwóch, ale są niesłowni, nie przychodzą na umówione terminy i w ogóle "są zarobieni". Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 03.09.2014 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam Może podpowiecie gdzie najlepiej w rozsądnej cenie można kupić blachodachówkę ? blachodachówkę robią w replinie tuż przed Mińskiem Maz jadąc od strony W-wy. ceny można negocjować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 03.09.2014 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Witam, Czy ktoś może polecić ekipę do położenia dachu i gdzie ewentualnie polecalibyście zakup blachodachówki ?? Z góry dzięki za odpowiedź zakup replin (ja tam kupowałem) a jeśli chodzi o ekipę to p Marek t.516516425 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamoZ 03.09.2014 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2014 Będę wdzięczna za namiary. Pozdrawiam sprawdź Kaczmarek Łukasz tel. 509384808 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasikd1 17.10.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Witam, mam do oddania prawie 2 palety dachówki CREATON ANTRACYT (odcień ciemny brąż), w tym kilka dachówek brzegowych.Do odbioru w Sulejówku. Pozdrawiamk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 20.10.2014 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Ma ktoś do sprzedania kozę (piecyk), nie zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin280 22.10.2014 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Witam. Poszukuję 4 lub 5 płyt styroduru grubości 4cm. Jeżeli ktoś posiada proszę o kontakt 515-174-727 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 26.10.2014 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2014 Poszukuję tynkarzy do tynków CW zacieranych piaskiem kwarcowym, dla których okolice Warszawy nie będą "za daleko", aby podjąć się roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 27.10.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 tel. 602-319-319. Robili u mnie, tynki ręczne zacierane kwarcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barej86 30.10.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2014 Witam. Czy ktoś może w okolicach Halinowa polecić sprawdzoną ekipę do tynków ( zewnętrzne + ocieplenie, wewnętrzne ) oraz od wylewek podłogowych?? Z góry dzięki za wszystkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samboman 31.10.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2014 Akurat jestem w temacie. Wylewki: 509 200 052, szybko sprawnie zrobili u mnie wylewki agregatem (razem z dostawą materiałów w dobrych cenach). Śmiało mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arekpr 03.11.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2014 czy może ktoś polecić dobrą firmę do utwardzenia terenu? koparka + żwir, tłuczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeannes 06.11.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 witamCzy na forum jest może ktoś zamieszkujący Brzeziny lub okolice? kupiliśmy z mężem 2 lata temu działkę właśnie w Brzezinach. Mąż chce tam budować dom, a mną kołaczą wątpliwości i niechęć do tej okolicy. Wiem "to po co kupowałam?" Miała to być inwestycja kapitału. Dobra cena w możliwym miejscu. Moje pytanie jest takie jak się tu mieszka? Nie mając sklepów, przychodni, pociągu pod nosem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobmir 06.11.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2014 Witam,proszę o namiary na sprawdzonych fachowców do ocieplenia domu (sytropian + tynk) i ocieplenia poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 08.11.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 czy może ktoś polecić dobrą firmę do utwardzenia terenu? koparka + żwir, tłuczeń witaj, mozemy polecić firma która nam robia drogę, mają koparkę, wywrotkę i wszelkie kruszywa w dobrych cenach - 603-555-572 Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 10.11.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Jeannes, to kwestia tego, do czego się przyzwyczailiście. Koniecznie taką decyzję rozważcie, na spokojnie, bez emocji. Nie jest łatwo mieszkać na terenach niegęsto zabudowanych. Prawie wszystko = wyprawa samochodem. Czy dzieci będą miały sąsiedztwo? Bez sklepu w pobliżu nie będzie lekko. Zimowe wieczory są długie... czy Wasi znajomi mieszkają daleko od Brzezin? Będą gotowi dojechać w odwiedziny? Nie zostaniecie "sami"? Budowa domu to kilka lat wyjętych z życia, warto przemyśleć, jak będzie potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wjaz 10.11.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Dodatkowo (lub raczej jako uzupełnienie): Czy jesteście gotowi codziennie dowozić dzieci do szkoły i odwozić dzieci ze szkoły,zawozić dzieci na ewentualne zajęcia dodatkowe, czekać na nie, i zabierać do domu z tych zajęć dodatkowych.I tak, zależnie od wieku i liczby dzieci, przez 8-10 kolejnych lat.To jest naprawdę istotne właśnie teraz, bo potem już nie ma za bardzo wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robin280 16.11.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Witam. Jestem na etapie SSO i w związku z tym rozglądam się za oknami, elektrykiem, hydraulikiem, tynkarzami do tynków wewnętrznych. Jeżeli możecie podzielić się. swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem oraz namiarami na rozsądne ekipy to bardzo proszę o kontakt. Szczególnie o obecnej chwili chodzi mi o okna, gdzie warto zamawiać. A może wiecie coś o firmie MAR-PLAST mają siedzibę przy trasie do Mińska? Po swoich przygodach z murarzami których w trakcie budowy musiałem zmienić chciałbym uniknąć więcej takich sytuacji, więc jeśli macie kogoś godnego polecenia to bardzo proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 16.11.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 Witam. Czy ktoś może w okolicach Halinowa polecić sprawdzoną ekipę do tynków ( zewnętrzne + ocieplenie, wewnętrzne ) oraz od wylewek podłogowych?? Z góry dzięki za wszystkie namiary jesli bedziesz kleil drewno do betonu,musi on miec wytrzymalosc na odrywanie/zrywanie drewna i tu tylko wylewki z dodatkiem kruszywa 2-8mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 22.11.2014 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 witam, oddam za darmo gruz odbiór w Dębe Wielkie jest tego ok 5 wywrotek, gruz ceglano betonowy. Osobom zainteresowanym zapewniam załadunek i transport. Kontakt 603-435-208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts