ania67 19.11.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Hej Wiesiek, WIERZBA II mi tez sie podoba Jak szukałam architekta, aby zrobic adaptacje, u jednej pani dowiedziałam sie, że to bardzo popularny i dobry projekt i jest kilka takich domków w Gorzowie i okolicy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 19.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Hej Wiesiek, WIERZBA II mi tez sie podoba Jak szukałam architekta, aby zrobic adaptacje, u jednej pani dowiedziałam sie, że to bardzo popularny i dobry projekt i jest kilka takich domków w Gorzowie i okolicy Pozdrawiam ANIA WIEM ŻE TEN PROJEKT JEST ŁADNY ALE I DROŻSZY W REALIZACJI -ALE Z DRUGIEJ STRONY-JAK MAMSIĘ BUDOWAĆ I REALIZOWAĆ SWOJE MARZENIA Z PROJEKTEM KTÓRY JEST ŁADNY ALE........ TO WOLĘ WIERZBĘ II W TYM PROJEKCIE NIE MA DLA MNIE BYNAJMNIEJ ŻADNEGO DUŻEGO ALE BO MAŁE ALE ZAWSZE SIĘ ZNAJDZIE. ROZMAWIAŁEM Z KOLEGĄ KTÓRY BUDUJE WIERZBĘ KOŁO PŁOCKA I ZNAM PRZYBLIŻONE KOSZTY- NIE JEST TRAGICZNIE JAK NA MOJE SKROMNE MOŻLIWOŚCI GDZIE TA PANI ARCHITEKT ??? GDZIE TE WIERZBY II ??? MYCHA dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.11.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Hej To fakt, ten projekt do tanich nie należy Marzenia czasem kosztują, ale jeżeli mozna je spełnić, to czemu nie Pani architekt mieszka na os. Piaski ( nie pamietam ulicy, może sobie przypomnę...) To były takie domki szeregowe stojace równolegle do ulicy przy której stały bloki A wierzby... no cóż gdzieś sobie rosną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 19.11.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 jadę jutro bedę szukał i szukał i szukał a jak znajdę to .......powycinam te wszystkie wierzby -będą z nich niezłe krokwie POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 20.11.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hej Gwiazdko, ciekawa jestem Twojej kuchni na pewno śliczna Oczywiście wpadne zobaczyć Kuchnia już zamontowana. Zapraszam na kawkę i ciacho (moze nawet upiekę ciasto - juz mam w czym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.11.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hej GWIAZDKO super, że masz juz kuchnię Oczywiscie, ze wpadniemy na kawke Może w sobotę po pracach przy domku w tygodniu będzie trudniej Wiesiek, nie wycinaj wszystkich- z o s t a w d l a i n n y c h Dzisiaj zakupilismy wełne na poddasze 22,49 15+5, najtaniej jak tylko udało sie znależć. Bedzie jeszcze drozej A do tego mozemy przechować w hurtowni No i mamy wybrany piec Pozdrawiam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinia.j 20.11.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 kinia.j budjesz się w samej zielonej czy w okilicy ???? hej ) wlasnie szukam dzialki raczej w zielonej - jedrzychow prawdopodobnie a Wy gdzie sie budujecie? ciao Kinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 20.11.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 CZEŚĆ ANIU Wiesiek, nie wycinaj wszystkich- z o s t a w d l a i n n y c h NIE WYTNĘ ALE MOŻE OBEJŻĘ JEDNĄ WIERZBĘ JEST W SZCZECINIE ALE TEŻ SZUKAM NADAL W GORZOWIE POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hej No właśnie proszę grzecznie poogladać, podotykać i się zdecydować Moze uda się upolować jakąś w Gorzowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.11.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Hej Ania Co się dzieje z tymi cenami? W jakiej hur? kupowałaś wełnę? I jak tam dogadał się Twój mąż budowniczy z Ta kobieta co miała dzwonić? Ja nic nie wiem bo jeszcze w Janczewie U niej nie byłam - a mam do skaczenia zlecenie . A rzuc parę fotek Acca piękny ten twój domek Naprawde podziwiam Twoja determinację Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 20.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A mój domek wydaje sie smutny i opuszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 20.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 http://images4.fotosik.pl/214/9dde2a064c6668f3.jpgpoprawiam bo coś uciekło zdjęcie z fotosika, u mnie kończą ciagle dach- troche jest tego 340m2, do końca tygodnia kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 20.11.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 A mój domek wydaje sie smutny i opuszczony Jak to przecież jest sliczny i sobie śpi Wełne kupowałam w Hurtbudzie, Portowa 9.Cena wełny na poddasze szla do góry trzy razy w ciągu tygodnia i prawdopodobnie będzie jeszcze rosła.Z pewnego zródła też wiem, że styropian najlepiej jest kupić w zimie, bo z reguły jest taniej Mąż budowniczy z kobietą sie nie dogadał, bo kobieta nie dzwoniła A o jakie fotki idzie A tak w ogóle, to może znajdziesz czas,zapracowana kobietko,żeby wpaść do Andzi na kawkę Acca S U P E R!!!!!!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 21.11.2006 04:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aniu Chodzi mi o fotki Twojego domku DZis będę w Janczewie bedę rozmawiac z tą kobieta powiem co i jak To niedaleko Ciebie po drugiej stronie głównej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 21.11.2006 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 właśnie szykuje sie do pracy, dośc że nadgodziny to jeszcze tak wczesnie musze wstać A śpich jestem wielki Najbardziej lubie niedziele bo moge se pospać do 10 pózniej kawa i muratory do 12 Marzenia o niedzieli we wtorek rano Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.11.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aniu Chodzi mi o fotki Twojego domku DZis będę w Janczewie bedę rozmawiac z tą kobieta powiem co i jak To niedaleko Ciebie po drugiej stronie głównej drogi Nowych fotek nie posiadam, a nie widzialaś tych z dachem Pogadaj, bedę czekać na wieści Jak znajdziesz czas to zapraszam A niedziela juz niebawem Aha Wczoraj kupilam kompletny zestaw do ogrzewania podłogowego- kuchnia, łazienka i wiatrolap- rozmiar S. Firma reklamuje sie hasłem- tego nie mozna spiep..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 21.11.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Aniu67 byłem dzisiaj u pani architekt na piaskach było b. Miło ale nie dostałem namiarów na wierzby gorzowskie-szukam więc dalej ale i tak już sie zdecydowałem na ten projekt . W tym tyg. Załatwiam dok. Związane z zakupem działki. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 21.11.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Wiesiek2 Gratuluje podjecia decyzji o wyborze projektu No to bedziemy sasiadami Pani nie chciala dać namiarow , czy jak Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 21.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 ANIA 67 PANI ARCHITEKT WIE GDZIE SĄ TE WIERZBY ALE SĄ PO TAKICH PRZERÓBKACH ŻE NIE ROZPOZNAŁBYM ICH BEZ NIEJ, ONA ROBIŁA ADAPTACJE I WIE ŻE NAWET BRYŁA JEST ZMIENIONA,LUKARNY, NACHYLENIE DACHU,OGRODY ZIMOWEW , POWIĘKSZONY METRAŻ ITP. ALE SZUKAM NADAL DZIEWICZEGO ORYGINAŁU WIERZBY II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 21.11.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Namiary od Ani67 i Casandry75 niestety nic nie dały - dekarze zajęci na bliżej nieokreślony (dłuższy ) termin...Szukam nadal. Dach kopertowy 270m2.Proszę, może macie jeszcze kogoś do polecenia. Termin- kwiecień 2007, może trochę wcześniej jeśli zima odpuści...Nadal nie mam porządnych studniarzy. Ci, z którymi rozmawiałam albo kopali do 14m albo mieli nierealne ceny (200zl/m). Może ktoś, gdzieś, jakoś...A u mnie fundamenty zabezpieczone, czekają na mrozy a ja czekam na wiosnę i ruszam z kopyta. Może uda się następne grudniowe święta urządzić w nowym domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts