Agacka1719499039 05.01.2005 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 - Wiesz Ada - mówi przez telefon Monika do koleżanki. - Ja i Jacek kochamy się ...- To nie mogłaś zadzwonić jak już skończycie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.01.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Te łosie działają na wyobraźnię. Dorzucę dwa: - majątek ziemski łosi: włości- hałaśliwy łoś: głośnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Te łosie działają na wyobraźnię. Dorzucę dwa: - majątek ziemski łosi: włości - hałaśliwy łoś: głośnik włośnie tak!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 05.01.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 i jeszcze: choroba pasozytnicza - wlosnica rodzaj sweterka - wlosienica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.01.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Coś te łosie za mną chodzą. Nawet adres będę miał ul. Łosiowe Błota A łosie chodzą po lesie. W sklepie widziałem maskotki z napisami: "łosiwieć można" (siwy łoś) i "na łosiemnastkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 he he łosie sa fajowe i Małgosie lubią łosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 he he łosie sa fajowe i Małgosie lubią łosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.01.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Przyszłedł mi jeden łosiowy pomysł za który będzie mnie ścigać mafia sycylijska i parę innych: - najwięksi rogacze: Włosi Kto zna ten kraj, wie, że cornuto (rogacz) to tam największa obelga dla faceta! Może przeżyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 05.01.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Mówi brudas do brudasa:- Jak zaraz nie przestaniesz wbijać gwoździa moją skarpetą, to ci prześcieradło połamię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 http://www.losiowy.wojjy.com/losiowy/funny035.jpg szanuj łosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 05.01.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2005 Spotykają się szefowie USA, Rosji i Unii. Pierwszy mówi: - Kurcze, jeden z moich ministrów jest narkomanem, ale nie wiem który? Prezydent Rosji mówi: - Eee tam, jeden z moich jest w mafii i też nie wiem który. A szef Unii: - No kochani, to jeszcze nic, u mnie któryś ekspert jest fachowcem i też nie mam pojęcia, kto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.01.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Rozmawiają dwie sąsiadki:- Pani mąż pięknie wygląda w tym nowym garniturze!- To nie jest nowy garnitur tylko nowy mąż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 06.01.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Łoś - król: miłościwie panujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Pyta hrabia lokaja:- Janie czy cytryna ma nóżki?- Nie mości panie.- O kurcze, znowu wycisnęłem kanarka do herbaty !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 06.01.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 60-letnie małżeństwo miało sporo młodszego od siebie znajomego. Pewnego razuznajomy odwiedza ich i nie może wyjść z podziwu, że mąż zwraca się do żonytakimi słowy: kochanie, skarbie, misiaczku, kruszynko, serce, duszko itp. Wmomencie, gdy małżonka poproszona o cukier wychodzi do kuchni, natychmiastpyta jej męża:- Jak to jest, jesteście 35 lat po ślubie, a ty do niej cały czas kochanie,skarbie, misiaczku... Musisz ją strasznie kochać?Mąż na to:- Eee tam. Wiesz, jak to jest, ja już 20 lat temu zapomniałem, jak ona ma naimię... -------------------------- Trwa ostra imprezka na Księżycu. W pewnej chwili ktoś mówi:- Wiesz co, Armstrong? Niby wszystko się zgadza... Rozpaliliśmy grilla, jestwódeczka, są kobitki, a jakoś atmosfery nie ma... ---------------- Producent broni umarł i poszedł do nieba. Przy wejściu wita go osobiście PanBóg:- Witaj, człowieku. Czy robiłeś w życiu coś złego?- Broń Boże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Idzie słoń i mrówka po moście. Strasznie hałasują. Mrówka na to: słoniu, ale tupiemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Idzie Jan i Jasio przez pustynię i niosą okno. Nagle Janowi zrobiło się jakoś duszno:- Jasiu duszno mi - mówi- to otwórz sobie okno - odpowiada Jasio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Skąd blondynka bierze dżem?Obiera pączki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pianiwo 06.01.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 - Która kobieta spadnie szybciej z 100 metrowego wieżowca: blondynka czy brunetka?- Brunetka, bo blondynka musi zapytać o drogę by się nie zgubiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 06.01.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 Przyszedł ksiądz z kolędą. Po modlitwie i poświęceniu domu zwrócił się domałej dziewczynki:- Umiesz się żegnać, dziecko?- Umiem. Do widzenia.======================= Brat Jan wstąpił do zakonu mnichów milczących. Już na wejściu przeor zakonupowiedział mu:- Witamy Cię w naszych progach. Możesz robić w zasadzie co Ci się podoba,ale nie możesz się odzywać, chyba że ja Ci na to zezwolę.Po 5 latach przeor przychodzi do Jana i mówi:- Bracie Janie dziś 5 rocznica Twojego przyjścia, więc możesz powiedzieć 2słowa.- Niewygodne łóżko.- Dobrze, rozumiem, zajmiemy się tym.Wymienili mu łóżko na wygodniejsze. Znów minęło 5 lat i znów przychodziprzeor:- Bracie Janie, dziś 10 rocznica Twojego przyjścia, więc możesz powiedzieć 2słowa.- Zimne jedzenie.- Dobrze, rozumiem, zajmiemy się tym.Zaczął dostawać ciepłe żarcie. Po kolejnych 5 latach przeor przychodzi imówi:- Dziś mija 15 lat od kiedy postanowiłeś być z nami, możesz więc powiedzieć2 słowa.- Chcę odejść.A przeor na to, smutnie kiwając głową:- Wiedziałem że tak się to skończy. Od samego początku tylko narzekałeś inarzekałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts