beti555 10.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dzień Dobry! Trzymam w rękach dopiero co odebrane, prawomocne, świeżutkie, cieplutkie... POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Pytanie 555 czuj się zaproszona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.04.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Co trzeba wziąć ze sobą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Może wiecie dokładnie co oznacza zapis w MPZP : Ogrzewanie systemem indywidualnym w oparciu o nieemisyjne lub niskoemisyjne źródła ciepła? Czy to moze być tylko gazowe, czy moze byc też piec na paliwa stałe? Mam zagwostke u mnie napisali "ekologiczne" i w ramach tego znalazło się ogrzewanie elektryczne, kominkowe (wyłącznie drewno) oraz gaz.. chyba jednak niewiele ten wymóg oznacza bo planuję ogrzewanie peletami (dozwolonymi) i ekogroszkiem (który nie mieści się w w/w) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.04.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Pytanie 555 czuj się zaproszona !!! Moze jednak wczesniej wpaść i coś Ci pomóc w budowie? Wiesz, wieche powinni oblewać inwestorzy i Ci którzy przy niej pracowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Co trzeba wziąć ze sobą??? kielonki !!! nieee, kurcze nie Wam będzie - wszystko zorganizuję sama - przybywajcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.04.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Pytanie 555 czuj się zaproszona !!! Moze jednak wczesniej wpaść i coś Ci pomóc w budowie? Wiesz, wieche powinni oblewać inwestorzy i Ci którzy przy niej pracowali Chociaż deskę podać, mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 10.04.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Co trzeba wziąć ze sobą??? kielonki !!! nieee, kurcze nie Wam będzie - wszystko zorganizuję sama - przybywajcie !!! Ja nie mogę kielonka.... Chyba, ze kielonek mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Co trzeba wziąć ze sobą??? kielonki !!! nieee, kurcze nie Wam będzie - wszystko zorganizuję sama - przybywajcie !!! Ja nie mogę kielonka.... Chyba, ze kielonek mleka PP dla Ciebie znajdzie się flaszeczka soku z marchewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ma być o budowie ? proszę: dziś wylewają wieniec w moim domku, w przyszłym tygodniu pewnie imprezka (jak już więźba na daszku stanie) wpadniecie? Pytanie 555 czuj się zaproszona !!! Moze jednak wczesniej wpaść i coś Ci pomóc w budowie? Wiesz, wieche powinni oblewać inwestorzy i Ci którzy przy niej pracowali budowlane konsultacje z Wami, to taka pomoc, że już desek nosić nie musicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.04.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 A ja sie chcialam pochwalić znowu ,że mam sliczne tynki- gipsowehttp://images22.fotosik.pl/92/c6e3202aefb3e55emed.jpg- to salonhttp://images22.fotosik.pl/92/c9a17b9594fffd73med.jpg-wykusz , u góry bedzie drewno z halogenkami- zamiast tego okropnego hebahttp://images20.fotosik.pl/213/5b7d2cd78b074d47med.jpg- drewutniazakonczone ocieplenie poddaszahttp://images20.fotosik.pl/213/1a41cc8078f52713med.jpghttp://images21.fotosik.pl/158/774deafc4b3f1b4amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.04.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 acca pięeeekne, drewutnia superowa.. mayland- gratuluję. teraz sie dopiero zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 acca Tobie tylko pozazdrościć można suuuper, że tak świetni Ci idzie - gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.04.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Acca idziesz jak burza Mayland ale fajnie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dzień Dobry! Trzymam w rękach dopiero co odebrane, prawomocne, świeżutkie, cieplutkie... POZWOLENIE NA BUDOWĘ!!! w tym rozgardiaszu chyba zapomniałam napisać, że baaaardzo się cieszę z Twojego pozwolonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.04.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dzięki dziewczyny No cieszę się bardzo ale... już myślę o wniosku kredytowym. Dziś biegne do banku z dokumentami. Mam już wszystkie potrzebne. Sporo tego bo u nas jest działalność gospodarcza Paradoks jest taki, że bank nie bierze wogóle pod uwagę do kredytu hipotecznego dochodów z działalności do zdolności kredytowej bo działaność jest prowadzona krócej niz rok Ja nie wiem co z tego wyniknie Z drugiej znów strony wydzwaniają do męża z propozycjami i od ręki dają mu bez zbednych dokumentów i zabezpieczeń kredyt konsumpcyjny (14%) 100tys na 2 lata na działalność i jak ich tu rozumieć? To albo ma tę zdolność albo jej nie ma... Ale jestem kurde poddenerwowana z tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CAEN 10.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 mayland tak już banki kombinują: jak kredyt o wysokim oprocentowaniu, to od ręki, a jak ma być tańszy, zaczynają się schody.. sama przez to przechodziłam. Głowa do góry, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 dzień dobry! Trzymam w rękach dopiero co odebrane, prawomocne, świeżutkie, cieplutkie... Pozwolenie na budowę!!! gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 10.04.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 mayland trzymam mocno kciuki za pozytywne zalatwienie kredytu. mnie niedlugo tez czeka zalatwianie kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts