mayland 20.04.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Ale PP bardzo dziekuję, ze pomyślałaś o mnie <cmok> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.04.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Piękna ta sofa mogę zapytać ile kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 20.04.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Piękna ta sofa mogę zapytać ile kosztowała?320 złociszów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tym bardziej taką chcę!!!!! buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 20.04.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tym bardziej taką chcę!!!!! buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.04.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No nic, zjem czekoladę i smutek mi minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.04.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Ja też taką chcę przy mojej bordowej ścianie cudnie prezentowałaby się w przedpokoju..... chyba na delicjach sie dziś skończy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi 20.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ale super sprzęcik, a jaki praktyczny, kurcze - to chyba zagramaniczne a ja od dziś do poniedziałku słomianą wdówką jestem, mężulek na szkoleniu, pogoda za oknem super- więc na działeczce się poopalam, prasowania i prania ful - całe szczęście że dla dodatkowej rorywki wziełam sobie jeszcze trochę papierów z pracy - to się nazywa cudowny wekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 21.04.2007 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dziewczęta, melduję swoją obecność w klubie po śnie zimowym (odmeldowałam się zimą po wykonaniu stanu zero).... Muszę obwieścić (bo inaczej pęknę ) stan surowy zamkniety mojego mini domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ekipa górali rewelacyjna, miałam trochę trudności związanych z kominem (Schiedel), zgraniem w odpowiednim momencie ekipy elektryków, alarmiarzy, hydraulików..., ale mam nadzieję, że już będzie ok... Córka przeszczęśliwa, koty jeszcze czekają w mieszkaniu, ale jak tylko nie będzie tak zimnych nocy: przeprowadzka na wieś...nawet te codzienne dojazdy na budowe mnie cieszą (rachunki za benzynę mniej ) Poziom adrenaliny przekracza normę, nie potrzebuję snu, nie potrzebuję jedzenia, jestem piękna i młoda Jak naucze się wklejać zdjecia to.....wkleję No cóż mam piękną góralską chatkę na pieknej mazowieckiej wsi! Ania I co samodzielna kobieta też może, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.04.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 michall.m gratuluję I koniecznie wklej fotki To nie takie trudne jak mogłoby sie wydawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 21.04.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Muszę obwieścić (bo inaczej pęknę ) stan surowy zamkniety mojego mini domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak naucze się wklejać zdjecia to.....wkleję No cóż mam piękną góralską chatkę na pieknej mazowieckiej wsi! Ania I co samodzielna kobieta też może, a co! jak kochana dom zbudowałaś to wklejanie zdjęć to dla Ciebie pestka pzdr cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.04.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Muszę obwieścić (bo inaczej pęknę ) stan surowy zamkniety mojego mini domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak naucze się wklejać zdjecia to.....wkleję No cóż mam piękną góralską chatkę na pieknej mazowieckiej wsi! Ania I co samodzielna kobieta też może, a co! jak kochana dom zbudowałaś to wklejanie zdjęć to dla Ciebie pestka pzdr cyla Tak tak, gratulki i czekamy na zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 21.04.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Twoja euforia jest zaraźliwa Ciesze się Twoim szczęściem i gratulacje. No jesteśmy jednak niezastąpione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwozelka 21.04.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Dziewczęta, melduję swoją obecność w klubie po śnie zimowym (odmeldowałam się zimą po wykonaniu stanu zero).... Muszę obwieścić (bo inaczej pęknę ) stan surowy zamkniety mojego mini domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ekipa górali rewelacyjna, miałam trochę trudności związanych z kominem (Schiedel), zgraniem w odpowiednim momencie ekipy elektryków, alarmiarzy, hydraulików..., ale mam nadzieję, że już będzie ok... Córka przeszczęśliwa, koty jeszcze czekają w mieszkaniu, ale jak tylko nie będzie tak zimnych nocy: przeprowadzka na wieś...nawet te codzienne dojazdy na budowe mnie cieszą (rachunki za benzynę mniej ) Poziom adrenaliny przekracza normę, nie potrzebuję snu, nie potrzebuję jedzenia, jestem piękna i młoda Jak naucze się wklejać zdjecia to.....wkleję No cóż mam piękną góralską chatkę na pieknej mazowieckiej wsi! Ania I co samodzielna kobieta też może, a co! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 21.04.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Baaaaaaaaardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa Wróciłam z budowy...jestem zmęczona....wiatrem Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.04.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Michall zdjecia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula1978 21.04.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witajcie Wszyskie Budownicze - u mnie mąz interesuje się domem jak przychodzę po kasę i mówię ile kasy mi potrzeba i kiedy trzeba zapłacić. Na działkę napaliłam się sama, sama ją wybrałam oczywiście mąż miał swoje zdanie ale dałam rady go namówić no i wkońcu po wybraniu ekipy , załatwieniu papierów zaczełam budowę! Zaczełam w marcu -mam już drenaż i kończymy fundamenty- mnie bardzo budowa nakręca i choć faktycznie budowlańcy niechętnie na mnie patrzyli na początku przyzywczaili się że to ze mną mają więcej do czynienia! ( mąż dba o sponsorowanie tej mojej zabawy w budowanie )))Teraz to już jakoś jest normalnie bo ciągle doszkalam się w muratorze i głowa mi pęka od tych wszytkich madrości ale sprawia mi to naprwdę satysfakcję i wielką frajdę-dom pod dachem mam mieć około sierpnia tego roku i już się nie mogę doczekać echhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 22.04.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 nie daje rady z tym wklejaniem , wyślę linki do stron...wieczorkiem, bo jade do górali z jedzonkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 michall.m ciekawy domek:) Napisz coś więcej o projekcie i o technologii:) Witam niedzielnie:D Kawa, kawa, kawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.04.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Zmień na .jpg. Chyba .html nie pokazuje tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts