EFKAkonewka 18.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 DZIĘKI DZIEWCZYNY! Kalosze to ja już mam (taka praca ) Wybaczcie ale nie wiem dlaczego moja odpowiedź się potroiła. Jak to usunąć? e.kala a zwróciłaś uwagę że numeracja postów Ci się "zatrzymała"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.05.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moje Drogie Kobiety Budujące!!! Dostałam wreszcie PnB!!! I nie wiem co dalej Gratulacje. Teraz geodetę na działkę wraz z ekipą i budujesz Wcześniej szybko załatwiasz jakieś dechy dla geodety, czytasz forum, latasz po hurtowniasz, wściekasz się, że wszystko takie drogie i często jeszcze tego nie ma. Buty masz ciągle w błocie i stwierdzasz, że o kaloszach zapomniałaś. W między czasie dzieci ci mówią, że dawno normalnego obiadu nie jadły. Ale to nic, najważniejsze, że budujesz. A zapomniałam i ciągle odbierasz jakieś telefony, że jednak ci tego nie przywiozą, albo ktoś tam się zakopał itp. W pracy ludzie już nie mogą słuchać o budowaniu więc wolisz jednak zajrzeć do Kobitek Budujących i tak to się kręci Powodzenia e.kala, świetnie to napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 18.05.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Agnieszka, co do noclegów w Gdańsku to sprawdz: http://www.owgryf.pl/galeria.php http://www.hoteldal.dekom.com.pl/pl/hotel.htm Ceny od 120 za pokój 2osobowy w tym hotelu Gryf. Czysto i schludnie. Chyba, ze wolicie coś extra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.05.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 19.05.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Hej dziewczyny Właśnie wróciłam z budowy, mam zakończony stan 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.05.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Hej dziewczyny Właśnie wróciłam z budowy, mam zakończony stan 0 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 19.05.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 A u nas przerwa budowlana spowodowana............ 6 tygodniowym pospieszeniem się mojej drugiej córy na świat. I teraz spędzam czas na karmieniu, przewijaniu i wpatrywaniu sie w moją 2-kilogramową księżniczkę. Przesyłamy buziaki. Jak mała sie odchowa to wrócimy do budowlanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 A u nas przerwa budowlana spowodowana............ 6 tygodniowym pospieszeniem się mojej drugiej córy na świat. I teraz spędzam czas na karmieniu, przewijaniu i wpatrywaniu sie w moją 2-kilogramową księżniczkę. Przesyłamy buziaki. Jak mała sie odchowa to wrócimy do budowlanki A gdzie materiał foto??? gratuluję i czekam na zdjęcia Jej Wyskości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 A u nas przerwa budowlana spowodowana............ 6 tygodniowym pospieszeniem się mojej drugiej córy na świat. I teraz spędzam czas na karmieniu, przewijaniu i wpatrywaniu sie w moją 2-kilogramową księżniczkę. Przesyłamy buziaki. Jak mała sie odchowa to wrócimy do budowlanki O rany, aż 6 tygodni wcześniej miała dość mamowego brzucha Gratulacje Ewik_1 !!!! http://www.twojekwiaty.pl/photo/733.jpg Ja czekam niecierpliwie na moje Maleństwo, już niecałe 3 tygodnie do terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 20.05.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ewik, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 20.05.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.05.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Gratuluję i witam na swiecie !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 20.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Gratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 20.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ewik_1 - gratulacje wielkie!!! I koniecznie wrzuć jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koletta 20.05.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 bardzo tu u was miło i postanowiłam dołaczyć do grona ( jesli mnie przyjmiecie), ja co prawda jestem na etapie podpisania za miesiąc u notariusza zakupu działki ale moje marzenia są juz na etapie siedzenia z kawka na bujanym fotelu na tarasie przed moim wymarzonym domkiem. mój mężus cięzko pracuje na spełnienie tych marzeń z dala ode mnie więc chcąc nie chcąc wszystkie urzędowe i nie tylko "spacerki" zostają dla mnie, jednak mam nadzieję że przy waszej pomocy i wsparciu jakoś mi pójdzie. pozdrawiam koletta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Penny witaj w zerówce Ewik_1 gratulacje!!! A ja byłam na imprezie integracyjnej Były jazdy po linie nad przepaścią z rzeką w dole, pogoń po lesie za niedźwiedziem i... dużo piffffa Muszę odpocząć bo jutro do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.05.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Zapomniałam powitać kolettę. Papierki i formalnosci to pikuś, dasz sobie świetnie radę jak my wszystkie Ale pytaj, zawsze ktoś miał podobne problemy więc napewno Ci pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 20.05.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Ewik_1 gratuluję dzidzi. Jak ma na imię? EFKAkonewka gratuluję PnB! Myślisz już o założeniu dziennika? Masz już wybrany projekt? Sylvia1 podziwiam! Komunia, praca, rodzina i budowa domu? Normalnie medal Ci się należy! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.05.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Sylvia1 podziwiam! Komunia, praca, rodzina i budowa domu? Normalnie medal Ci się należy! :wink: dziękuję... chyba sama go sobie przyznam o ile wcześniej w wariatkowie nie wyląduję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EFKAkonewka 21.05.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Ewik_1 gratuluję dzidzi. Jak ma na imię? EFKAkonewka gratuluję PnB! Myślisz już o założeniu dziennika? Masz już wybrany projekt? Sylvia1 podziwiam! Komunia, praca, rodzina i budowa domu? Normalnie medal Ci się należy! :wink: No mam projekt, bez tego nie dostałabym PnB, indywidualny, ale architekta NIE polecam Ojej. Na co zwrócić uwagę szukając banku i kredytu? Liczę na Wasze doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts