Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub budujących kobiet

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moje Drogie Kobiety Budujące!!!

Dostałam wreszcie PnB!!!

I nie wiem co dalej :)

Gratulacje. Teraz geodetę na działkę wraz z ekipą i budujesz :p

Wcześniej szybko załatwiasz jakieś dechy dla geodety, czytasz forum, latasz po hurtowniasz, wściekasz się, że wszystko takie drogie i często jeszcze tego nie ma. Buty masz ciągle w błocie i stwierdzasz, że o kaloszach zapomniałaś. W między czasie dzieci ci mówią, że dawno normalnego obiadu nie jadły. Ale to nic, najważniejsze, że budujesz. A zapomniałam i ciągle odbierasz jakieś telefony, że jednak ci tego nie przywiozą, albo ktoś tam się zakopał itp.

W pracy ludzie już nie mogą słuchać o budowaniu więc wolisz jednak zajrzeć do Kobitek Budujących i tak to się kręci :lol:

Powodzenia

e.kala, świetnie to napisałaś :D :D :D

A u nas przerwa budowlana spowodowana............ 6 tygodniowym pospieszeniem się mojej drugiej córy na świat.

I teraz spędzam czas na karmieniu, przewijaniu i wpatrywaniu sie w moją 2-kilogramową księżniczkę.

Przesyłamy buziaki.

Jak mała sie odchowa to wrócimy do budowlanki :D :wink:

A u nas przerwa budowlana spowodowana............ 6 tygodniowym pospieszeniem się mojej drugiej córy na świat.

I teraz spędzam czas na karmieniu, przewijaniu i wpatrywaniu sie w moją 2-kilogramową księżniczkę.

Przesyłamy buziaki.

A gdzie materiał foto??? gratuluję i czekam na zdjęcia Jej Wyskości

Przesyłamy buziaki.

O rany, aż 6 tygodni wcześniej miała dość mamowego brzucha :p :p :p

Gratulacje Ewik_1 !!!!

http://www.twojekwiaty.pl/photo/733.jpg

Ja czekam niecierpliwie na moje Maleństwo, już niecałe 3 tygodnie do terminu.

bardzo tu u was miło i postanowiłam dołaczyć do grona ( jesli mnie przyjmiecie), ja co prawda jestem na etapie podpisania za miesiąc u notariusza zakupu działki ale moje marzenia są juz na etapie siedzenia z kawka na bujanym fotelu na tarasie przed moim wymarzonym domkiem. mój mężus cięzko pracuje na spełnienie tych marzeń z dala ode mnie więc chcąc nie chcąc wszystkie urzędowe i nie tylko "spacerki" zostają dla mnie, jednak mam nadzieję że przy waszej pomocy i wsparciu jakoś mi pójdzie. pozdrawiam koletta

Ewik_1 gratuluję dzidzi. Jak ma na imię?

EFKAkonewka gratuluję PnB! Myślisz już o założeniu dziennika? Masz już wybrany projekt?

Sylvia1 podziwiam! Komunia, praca, rodzina i budowa domu? Normalnie medal Ci się należy! :wink: :wink:

No mam projekt, bez tego nie dostałabym PnB,

indywidualny, ale architekta NIE polecam :roll:

Ojej. Na co zwrócić uwagę szukając banku i kredytu?

Liczę na Wasze doświadczenia... :lol: