mayland 24.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 W ostatnich Czterech Kątach jest dodatek Castoramy-Inspiracje łazienkowe. Jest tam zielona łazienka w mozajce połączonej z ciemnym, lakierowanym drewnem. Czy któś widział takie rozwiązania? A może wiecie jak to sie sprawdza w praktyce? Śliczna ta łazienka jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.05.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 mayland, to mój faworyt do duzej mojej łazienki http://cersanit.pl/cms_foto/143/almeria_d.jpg też ciekawa jestem opinii jak to wychodzi po kilku latach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 24.05.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 cześć dziewczyny jakoś tak się zrobiło "pomorsko" więc postanowiłam się ujawnić bo też mieszkamy i będziemy się budować w Gdańsku podczytuję Was już od dłuższego czasu ale na razie nie bardzo mam co pisać bo załatwiamy uzbrojenie, tzn. mąż ma załątwić ale tego nie robi i jak tak dalej pójdzie to chyba będę musiałą wziąć sprawy w swoje ręce na razie po cichu Wam kibicuję i mam nadzieję, że to szaleństwo budowlane też jakoś przetrwamy (jak w końcu zaczniemy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.05.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Mayland , Wiola ha ostatnio mam jazdę na zieleń to coś dla mnie - nadzieją... na dzisiejszy dzień bardzo mi się przyda bo zaczynam wątpić w ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.05.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 i wy się dziwicie nad-morzanie , że u was są najwyższe ceny? kurcze cały Gdańsk i okolice się budują Oj, domy wyrastają jak grzyby po deszczu Ale nie wydaje mi sie aby to Gdańsk i okolice w tym przodował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 cześć dziewczyny jakoś tak się zrobiło "pomorsko" więc postanowiłam się ujawnić bo też mieszkamy i będziemy się budować w Gdańsku podczytuję Was już od dłuższego czasu ale na razie nie bardzo mam co pisać bo załatwiamy uzbrojenie, tzn. mąż ma załątwić ale tego nie robi i jak tak dalej pójdzie to chyba będę musiałą wziąć sprawy w swoje ręce na razie po cichu Wam kibicuję i mam nadzieję, że to szaleństwo budowlane też jakoś przetrwamy (jak w końcu zaczniemy) Witaj A gdzie dokładniej będziecie się budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 24.05.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dziękuję Betti Bedziemy się budować w sumie to niedaleko od Ciebie, przy rondzie przy Wielkopolskiej w Gdańsku, rzut beretem mamy też do izi i do E.kali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.05.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Dziękuję Betti Bedziemy się budować w sumie to niedaleko od Ciebie, przy rondzie przy Wielkopolskiej w Gdańsku, rzut beretem mamy też do izi i do E.kali A czy ja juz sie Ciebie wczesniej o to samo nie pytałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 24.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 tak, na forum Trójmiasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.05.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 tak, na forum Trójmiasto Właśnie Tym bardziej miło mi powitać Cię wśród Kobietek Budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 24.05.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 dzięki ale kiedy ja się budować będę........ ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.05.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 dzięki ale kiedy ja się budować będę........ ech.... Weź sprawy w swoje ręce to zaczniesz szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 24.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 no chyba będę musiała bo inaczej to nie wiem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 24.05.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Witam wszystkie nowe budujące kobitki A tym co w trakcie to chyba cierpliwości powinnam życzyć. Tak jak zresztą sobie... Ekipa miała w tym tygodniu wrócić na budowę ale niestety, materiału nie ma i pewnie będzie dopiero po 3 czerwca... Co prawda nie muszę się jakoś strasznie z budową spieszyć, ale zawsze to fajniej coś się tam dzieje... Przy okazji mam pytanie. Złożyłam dyspozycję wypłaty drugiej transzy. Bank wyśle kogoś na budowę i po tej wizycie wypłaci kasę. Większość z Was to już przechodziła dlatego powiedzcie mi jak to jest, czy oni dokladnie to porównują z harmonogramem prac jaki był składany do wniosku kredytowego? Dokłądnie chodzi mi o to, że za materiał na dalszy etap zapłaciłam zaliczki, ale jeszcze go nie mam na budowie. A kaska potrzebna na następne zakupy. Czy w takim wypadku mogą mi nie wypłacić transzy bo z harmonogramu wynika, że za pierwszą transzę powinno być wybudowane więcej? Czy może jednak są na tyle wyrozumiali i zdają sobie sprawę, że w dzisiejszych czasach to się inaczej nie da? Mam nadzieję, że nie namieszałam za mocno i można się połapać o co mi chodzi Bank PKO BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 24.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Faktycznie troche nas z tego Gdanska jest, ale to może oznaczać, że własnie u nas jest dużo odważnych kobiet, które zmagają się z budową . Jeżeli chodzi o odkurzacze centralne to poleca je pan, który u nas rozkładał instalacje. My chyba zdecydujemy sie na Vacu Maid Split http://www.santech.com.pl/?pID=4666 izi7 a jaka powinna być wysokość otworu do drzwi wewnetrznych to sobie pomierzę, żeby nie było problemów penny ja mam kredyt w GE Money Bank i do tej pory nie było problemów z wypłata kolejnych transz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 24.05.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 mooon123 - ja również witam w klubie kobiet budujących e.kala - dzięki za info o odkurzaczach Wysokość otworu drzwiowego powinna być mniej więcej w granicach 206-209 (już po ułożeniu paneli lub płytek). Na panel potrzeba ok. 1cm, a na płytkę ok. 1,5-2cm, więc bez paneli i płytek powinno być odpowiednio więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mooon123 24.05.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 izi, do spania a nie noc zarywasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2007 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 mooon123 witaj Weź sprawy w swoje ręce bo dłuuugo poczekasz. I naucz się poganiać męża mikopiko, co sie stało? Myślisz ze zieleń pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 25.05.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Moon koniecznie sama zacznij składać papiery, bo na wszystkie odpowiedzi czeka się i czeka, uzbrajanie działki to uzbrajanie siebie w cierpliwość ja jestem już w tym niezła Mój małżonek nie kiwnął palcem przy szukaniu i kupowaniu działki, przy wyborze domu, dostosowaniu go, ale teraz wszyscy go pytają jak z tym uzbrojeniem, bo to męskie tematy i poczul się. SAM uzbraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 25.05.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 Wiolasz, kupiliśmy projekt Archonu nad ruczajem i tak chodzi mi po głowie, na ile ich kosztorys ma się do rzeczywistości. Czy u Ciebie ich wyliczenia zgadzają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts