e.kala 31.05.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Dziewczyny proszę o pocieszenie, jestem załamana dzwonię do Niemiec, po odbiór moich siiikatów, już zapłaconych i panienka twierdzi, że je sprzedała komuś innemu................... jestem załamama Mogę cie pocieszyć, że u mnie było to samo tylko że w Gdańsku . Zapłaciłam za silkę, która leżała na placu, za dwa dni odbiór i jej juz nie ma. Na szczęście dość szybko ją dowieźli ale i tak był mały przestój na budowie. U nich to chyba norma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 31.05.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 a my bedziemy chyba musieli wstrzymac sie z budowa domu - moze bedziemy musieli sie przeniesc do Poznania - moj macierzysty Instytut wymyslil ze to rewelacyjny pomysl, abym tam prowadzila badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 31.05.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 a my bedziemy chyba musieli wstrzymac sie z budowa domu - moze bedziemy musieli sie przeniesc do Poznania - moj macierzysty Instytut wymyslil ze to rewelacyjny pomysl, abym tam prowadzila badania. ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 31.05.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 mi tez jest smutno - ale mam jeszcze nadzieje ze bede mogla zostac tu gdzie jestem, a do Poznania jezdzic raz na jakis czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.05.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Hejka! Dziewczyny, doradźcie mi. Jakiś czas temu wymyśliłam sobie, ze chciałabym mieć w łazience drewniany blat pod umywalkę i półki. Ale teraz każdy, nawet stolarze, odradzają mi takie rozwiązanie. Nie wiem na co się zdecydować Co tam zrobić w łazience? Nie chciałabym mieć szafki pod umywalką, tylko blat. Może kamienny... Ale nie wiem jakie to są koszty Jakie nóżki? Czy jakiś stelaż? Moze macie jakieś fajne rozwiązania, albo ze 3-4 zdjęcia, zebym się na coś zdecydowała, bo za jakieś 2 tygodnie będę miała robioną łazienkę. Co do kuchni, to dostałam już 2 wyceny, powalające ceny (na naszą korzyść ). W sobotę dostanę od jednego ze stolarzy komputerowy wydruk, jak ma wyglądać kuchnia i muszę się zdecydować na któregoś z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 31.05.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 penny możesz napisać jak nazywa sie Twój projekt i z jakiej jest pracowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 31.05.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 penny możesz napisać jak nazywa sie Twój projekt i z jakiej jest pracowni? Projekt to Libra z pracowni Dobre Domy (http://www.dobredomy.pl/?id_project=21) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.05.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Hejka! Dziewczyny, doradźcie mi. Jakiś czas temu wymyśliłam sobie, ze chciałabym mieć w łazience drewniany blat pod umywalkę i półki. Ale teraz każdy, nawet stolarze, odradzają mi takie rozwiązanie. Nie wiem na co się zdecydować Co tam zrobić w łazience? Nie chciałabym mieć szafki pod umywalką, tylko blat. Może kamienny... Ale nie wiem jakie to są koszty Jakie nóżki? Czy jakiś stelaż? Moze macie jakieś fajne rozwiązania, albo ze 3-4 zdjęcia, zebym się na coś zdecydowała, bo za jakieś 2 tygodnie będę miała robioną łazienkę. Co do kuchni, to dostałam już 2 wyceny, powalające ceny (na naszą korzyść ). W sobotę dostanę od jednego ze stolarzy komputerowy wydruk, jak ma wyglądać kuchnia i muszę się zdecydować na któregoś z nich. my też chcieliśmy drewno...ale chyba będzie postument wyłożony płytkami drewno-podobnymi też to ładnie wygląda , no i praktyczne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 a my bedziemy chyba musieli wstrzymac sie z budowa domu - moze bedziemy musieli sie przeniesc do Poznania - moj macierzysty Instytut wymyslil ze to rewelacyjny pomysl, abym tam prowadzila badania. jak w USA ludzie przemieszczają się wraz z pracą...współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 31.05.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Hejka! Dziewczyny, doradźcie mi. Jakiś czas temu wymyśliłam sobie, ze chciałabym mieć w łazience drewniany blat pod umywalkę i półki. Ale teraz każdy, nawet stolarze, odradzają mi takie rozwiązanie. Nie wiem na co się zdecydować Jeżeli mogę się wtrącić jako nie kobieta i na dodatek dawno wybudowany .... Stolarze chrzanią głupoty. Zrób sobie drewniany blat tyle że z drewna egzotycznego, typu: badi, merbau. Naprawdę sprawdza się w wilgotnych pomieszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 31.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 lub tekowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Obiecana łazienka. Przepraszam za złą jakość zdjecia ale to skan z gazety:( http://images11.fotosik.pl/60/5f5d3718b1a40310.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 31.05.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 U mnie będzie drewno w łazience (jakiś egzotyk) i mam nadzieję, że będzie się dobrze spisywać. Jeżeli chodzi o zielone łazienki to u mnie zdecydowanie odpada. Każdy ma ten swój gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.05.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 To jedyna łazienka w zieleni, która mi odpowiada. Pewnei ze wzgledu na te szklane, zielone umywalki Ale ja też nie przepadam za zielenią. Mnie ona... męczy Źle sie czuję w zielonych pomieszczeniach. Wolę już róż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 31.05.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Dziewczyny proszę o pocieszenie, jestem załamana dzwonię do Niemiec, po odbiór moich siiikatów, już zapłaconych i panienka twierdzi, że je sprzedała komuś innemu................... jestem załamama A ma Twoje potwierdzenie?!? Ojej! Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy, spokój ducha, cierpliwość do nękania nieodpowiedzialnej firmy... Dzieki starasznie to dla mnie ważne że mam się komu wyzalić I uściski dla e.kali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.06.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 zielona Fajne ma umywalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 01.06.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Hejka! Dziewczyny, doradźcie mi. Jakiś czas temu wymyśliłam sobie, ze chciałabym mieć w łazience drewniany blat pod umywalkę i półki. Ale teraz każdy, nawet stolarze, odradzają mi takie rozwiązanie. Nie wiem na co się zdecydować Jeżeli mogę się wtrącić jako nie kobieta i na dodatek dawno wybudowany .... Stolarze chrzanią głupoty. Zrób sobie drewniany blat tyle że z drewna egzotycznego, typu: badi, merbau. Naprawdę sprawdza się w wilgotnych pomieszczeniach. A powiedz mi, wiesz może jaka jest cena m takiego drewna egzotycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Niektóre z gatunków egzotycznych np. teak są mocno nasycone olejem i dlatego m.in. robi się z nich meble ogrodowe. Skoro są przeznaczone do tak ekstremalnych warunków jak deszcz to łazienkę chyba też przeżyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdorota11 01.06.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 witam powiedzcie mi proszę, czy budowałyście na własną rękę wodociag? My musimy ok 40 zrobić i na to potrzebujemy zgodę wydziału srodowiska, a ono potrzebuje zgodę sanepidu, czeka się ok 3 miesiecy, a potem kolejny miesiac w saur na warunki techniczne bo bez zgody wydz. środowiska ich nie dostanę. No mam normalnie regres... Kolejne wielkie schody, może powinnismy sobie ten dom odpuscic, bo za co się nie weźmiemy to porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 01.06.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Hejka! Dziewczyny, doradźcie mi. Jakiś czas temu wymyśliłam sobie, ze chciałabym mieć w łazience drewniany blat pod umywalkę i półki. Ale teraz każdy, nawet stolarze, odradzają mi takie rozwiązanie. Nie wiem na co się zdecydować Co tam zrobić w łazience? Nie chciałabym mieć szafki pod umywalką, tylko blat. Ja też planuję taki blat z moich doświadczeń z lekko lakierowaną sosną w łazience od kilku lat, przyznaję, że drewno w łazience jest super i wcale się tak nie niszczy, a jakieś egzotyczne gatunki z pewnością będą jeszcze trwalsze niż rodzime, a jeśli nie będzie mnie stać na takie egzotyczne drewno pomyślę nad blatem z płytek, które imituję drewno np. z paradyża seria Pinea Brown, albo jakieś węższe (wielkości klepki parkietowej), widziałam u forumowiczów taki blat pod umywalką - wyglądał bardzo ładnie. wklejam linka, bo zdjęć jest sporo, mam nadzieję, że Arcobaleno nie będzie mieć nic "na przeciwko" http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71973&postdays=0&postorder=asc&start=60 Pochwal się na co się zdecydujesz Serdecznie pozdrawiem wszystkie Dziewczyny jestem po 1,5 miesięcznym odwyku od kompa i netu mam nadzieję, że zakończyłam leżakowanie i mdłości, bo to połowa czwartego miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts