mati_sowee 13.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 cześć dziewczyny zrobiłam sobie test i... wyszły dwie kreski chyba mogę się cieszyć? Bo mam nadzieję, że testy sie nie mylą gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 13.06.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Cześć Dziewczyny Zrobiłam sobie test i... wyszły dwie kreski Chyba mogę się cieszyć? Bo mam nadzieję, że testy sie nie mylą huraaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.06.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 beti555, normalnie wielkie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Beti, nowy domek, nowy potomek.gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.06.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dziękuję Wam wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 13.06.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Beti GRATULUJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 13.06.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 beti555 ja równiez gratuluję. Musisz teraz byc silna kobietą, budowa, ciąża, ale jak to pokazała pp mozna to połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.06.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Beti555 GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Beti555 wielkie gratulacje i powodzenia! I dla PP tez wielkie gratulacje i duzo zdrowka dla malenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 13.06.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Beti - gratulacje ! Z testami to jest tak, że jak pokaże jedną kreskę to może się mylić i warto czasem powtórzyć, ale jak pokaże dwie to bankowo fasolka jest w brzuszku Ja nie zapomnę tej przełomowej chwili, kiedy to kompletnie nieprzygotowana, zszokowana i oszołomiona zobaczyłam dwie kreski na teście... I u mnie też sprawdziło się powiedzenie - nowy domek, nowy potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A oto odpowiedź czy warto nadal brać kredyty we frankach:http://biznes.onet.pl/5,1418103,prasa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.06.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Beti - gratulacje ! Z testami to jest tak, że jak pokaże jedną kreskę to może się mylić i warto czasem powtórzyć, ale jak pokaże dwie to bankowo fasolka jest w brzuszku Ja nie zapomnę tej przełomowej chwili, kiedy to kompletnie nieprzygotowana, zszokowana i oszołomiona zobaczyłam dwie kreski na teście... I u mnie też sprawdziło się powiedzenie - nowy domek, nowy potomek My o tą ciąże staraliśmy się jakieś 1,5 roku... W poprzednią też zaszłam po prawie 2 latach starań... Dlatego wiem, że jak sie chce to wcale nie jest łatwo A teraz ogromnie sie cieszymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.06.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A teraz ogromnie sie cieszymy to mąż już wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A oto odpowiedź czy warto nadal brać kredyty we frankach: http://biznes.onet.pl/5,1418103,prasa.html Dzieki za stronke. Poczytalam i chociaz w kwestiach bankowosci, walut, przelicznikow itp. bardzo sie gubie, to mysle, że jednak pozostane przy frankach.Jestem na etapie zalatwiania kredytu. Czy Ty sie znasz na tych zagadnieniach? Co sadzisz o kredycie we frankach? Bede wdzieczna za jakas podpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A oto odpowiedź czy warto nadal brać kredyty we frankach: http://biznes.onet.pl/5,1418103,prasa.html Dzieki za stronke. Poczytalam i chociaz w kwestiach bankowosci, walut, przelicznikow itp. bardzo sie gubie, to mysle, że jednak pozostane przy frankach.Jestem na etapie zalatwiania kredytu. Czy Ty sie znasz na tych zagadnieniach? Co sadzisz o kredycie we frankach? Bede wdzieczna za jakas podpowiedz. Pozdrawiam braza, my załatwiamy juz dokumenty do banku i bierzemy we frankach. Myśle, ze lepiej się opłaca niż w złotówce. W jakim banku bierzesz kredyt jeśli mogę zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Aktualnie rozpatrujemy 2 mozliwosci - Santander i ING Bank Ślaski. Czekamy na odpowiedzi. Te dwa banki finansuja 100% inwestycji. Ewentualnie Millenium, ale oni finansuja tylko 50%. Na dzien dzisiejszy niestety nie bardzo nam to ostanie odpowiada. A Ty na jaki sie zdecydowalas, jesli mozna zapytac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja załatwiałam w Millennium ale nie dostałam kredytu Przy działalności gospodarczej nie jest tak łatwo I mam torche zal bo wprowadzili mnie tam w błąd... ale to inna historia. Obecnie mam doradcę finansowego. W tym miesiącu bedziemy ponownie składać papiery do Multibanku. Podobno ma sie udać Sama juz nie wiem czy chcę tego kredytu. Dom już do stropu stoi, na stan surowy mam kasę. Resztę mogłabym finansować ze sprzedaży mieszkania. Waham się. Krdeyt byłby jednak zastrzykiem nie do pogardzenia. No i można częśc kasy zainwestować tak, by starczało na ratę kredytu Ciekawe tylko, czy mi go dadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Myśmy skorzystali z oferty expandera i zaznaczyliśmy, że Millenium nie chcemy. Dostaliśmy dwie oferty: polbank i GE money.bierzemy tę drugą. chyba wczesniej pisałam nawet o rady i wymieniłam warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja załatwiałam w Millennium ale nie dostałam kredytu Przy działalności gospodarczej nie jest tak łatwo I mam torche zal bo wprowadzili mnie tam w błąd... ale to inna historia. Obecnie mam doradcę finansowego. W tym miesiącu bedziemy ponownie składać papiery do Multibanku. Podobno ma sie udać Sama juz nie wiem czy chcę tego kredytu. Dom już do stropu stoi, na stan surowy mam kasę. Resztę mogłabym finansować ze sprzedaży mieszkania. Waham się. Krdeyt byłby jednak zastrzykiem nie do pogardzenia. No i można częśc kasy zainwestować tak, by starczało na ratę kredytu Ciekawe tylko, czy mi go dadzą? Tak i my myślimy, ze mimo że starczy nam na niezłą część budowy to wolę kredyt a co zostanie inwestujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.06.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 ja mam we frankach w mbanku kredytuje 100% wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts