braza 14.06.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Musze jeszcze sprobowac w GEMoney. Maja podobno dobre warunki. Tez nie lubie kredytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
penny 14.06.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja w PKO BP tez na 100% wartości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 W PKO BP tez bylam i biore pod uwage. U mnie problemem jest to, ze potrzebuje w tej chwili na dzialke, ale za rok bede budowac. Mieszkanie moge sprzedac (swoje) dopiero za 5 lat. Wiec z czegos bede musiala zaczac te budowe. Szukam tak, aby mozna bylo dobrac pozniej do budowy. Mam nadzieje ze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.06.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A teraz ogromnie sie cieszymy to mąż już wie? Tak, wczoraj kupiłam najmniejsze buciki jakie znalazłam i włozyłam Mu pod kołdrę... Jak się kładł to je znalazł Baaardzo sie ucieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.06.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Aktualnie rozpatrujemy 2 mozliwosci - Santander i ING Bank Ślaski. Czekamy na odpowiedzi. Te dwa banki finansuja 100% inwestycji. Ewentualnie Millenium, ale oni finansuja tylko 50%. Na dzien dzisiejszy niestety nie bardzo nam to ostanie odpowiada. A Ty na jaki sie zdecydowalas, jesli mozna zapytac? Ztego co wiem Śląski daje tylko w złotówkach... Chyba, ze cos sie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Z tego co ja się dowiedziałam, to banki typu PKOBP czy SA niechętnie dają we frankach bo zbyt mało zarabiają na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.06.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Kurcze. Wczoraj rozmawialam z przedstawcielka i byla mowa o frankach. Mam nadzieje, ze sie dobrze zrozumialysmy z ta pania. Zobaczymy. Jestem dobrej mysli. bo dzialeczka warta zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.06.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Kurcze. Wczoraj rozmawialam z przedstawcielka i byla mowa o frankach. Mam nadzieje, ze sie dobrze zrozumialysmy z ta pania. Zobaczymy. Jestem dobrej mysli. bo dzialeczka warta zachodu próbujcie, skoro juz wspominała i nie wykluczała franka to na pewno nie była to pomyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.06.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A teraz ogromnie sie cieszymy to mąż już wie? Tak, wczoraj kupiłam najmniejsze buciki jakie znalazłam i włozyłam Mu pod kołdrę... Jak się kładł to je znalazł Baaardzo sie ucieszył super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.06.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 w tej chwili CHE bardzo nisko stoi i ryzykowne jest branie kredytu w tej walucienapewno podskoczy do góry a i tym samym rata kredytujeszcze rok temu sie opłacało brac kredyt bo CHE był na poziomie ponad 3zł i ci którzy wzieli zyskali na tym bo frank spadł do ok 2,6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 14.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Betti - gratulacje wielkie. Dobrze, że nie wygasa podgrupa budujących ciężaróweczek. PP- gratulacje z okazji córeczki. Tylko jakoś miało być inaczej: -Ty miałaś rodzić przede mną, - no i gdzie ten Juzio??? A ja się pochwalę, że moja Wiki wczoraj skończyła 5 m-cy i waży już 3200g, pewnie jakby się urodziła w terminie, tz. 18.06 to byłoby kawał kobitki (ale swoją drogą to fajnie sie rodzi takie 2-kilowe dziewuszki ) Jeszcze raz buziaki dla świeżo upieczonych mam i ciężaróweczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 14.06.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Betti - gratulacje wielkie. Dobrze, że nie wygasa podgrupa budujących ciężaróweczek. A ja się pochwalę, że moja Wiki wczoraj skończyła 5 m-cy i waży już 3200g, pewnie jakby się urodziła w terminie, tz. 18.06 to byłoby kawał kobitki (ale swoją drogą to fajnie sie rodzi takie 2-kilowe dziewuszki ) Jeszcze raz buziaki dla świeżo upieczonych mam i ciężaróweczek. Dziękuję Cieszę sie, ze z Twoja córeczką wszystko dobrze, mimo że takim wcześniaczkiem sie urodziła Wydaje mi się, ze spotkał Cie Ogromny Cud... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 14.06.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ciężaróweczki, gratuluję A jeśli chodzi o kredyty to brałąm rok temu w PKOBP we frankach. Nie było żadnych kłopotów, ale w ciągu roku wszystko mogło się zmienić. Obeszliśmy z mężem kilka banków. On prowadzi działalność, więc wymagania trochę inne niz dla etatowców, ale konkurencyjny wówczas był tylko BPH. Wspomniane tu juz MIllenium to kanał. Dużo o tym było, ale chyba na mojej grupie budowlanej (łódzkiej). U nich wszystko tak ładnie wygląda tylko w reklamach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 15.06.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Betti555 - gratulacje! Dbaj o siebie i unikaj stresów Ewik_1 - chyba pokręciłaś tygodnie z miesiącami A my nareszcie w poniedziałek ruszamy z wykończeniówką Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Betti555 - gratulacje! Dbaj o siebie i unikaj stresów A my nareszcie w poniedziałek ruszamy z wykończeniówką Ale się cieszę Dzięki Jak ja chciałabym juz zaczynać wykonczeniówkę No, ale u mnie to jeszcze daleka droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.06.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Teriva ale teraz żałuję, że nie monolityczny. Jest tak pracochłonny i kosztowny, że nie wiem, czy monolityczny nie byłby szybszy i tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 15.06.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Teriva ale teraz żałuję, że nie monolityczny. Jest tak pracochłonny i kosztowny, że nie wiem, czy monolityczny nie byłby szybszy i tańszy. Też mam terive... Widzisz, my nawet nie rozważaliśmy innego Teraz sądzę, ze to był błąd własnie ze wzgledu na koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Zaczęli mi już układać strop Extra Jaki robicie? Teriva ale teraz żałuję, że nie monolityczny. Jest tak pracochłonny i kosztowny, że nie wiem, czy monolityczny nie byłby szybszy i tańszy. Też mam terive... Widzisz, my nawet nie rozważaliśmy innego Teraz sądzę, ze to był błąd własnie ze wzgledu na koszty o tym,że teriva tania mówią zawsze wykonawcy...bo łatwiej i szybciej im to ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts