sylvia1 22.07.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 witajcie kobietki:D to pytanie kieruje do stoliczanek macie może namiary na glazurnika i parkieciarza pllllllliiiiisssssss potrzebny mi gość słowny , sprawdzony, myślący plissss pomocy mikopiko parkieciarza nie mam a glazurnik kończy u mnie za ponad mies. jak na razie mogę polecić ale zobaczymy co będzie za mies (raczej zdania nie zmienię- bo nic nie zapowiada by było źle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 23.07.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Mam już kolejną wersję i ta chyba mi najbardziej odpowiada. ALe czy będzie funkcjonalna? wersja nr 3 http://images23.fotosik.pl/33/d17fcdce49855aea.jpg Wiolasz, masz całkiem podobny układ mebli do mojego (chociaż układ samego pomieszczenia jest nieco inny, bo u mnie będzie aneks do którego wejście będzie ze strony naprzeciw okna). Różnica w meblach polega na tym, że w miejscu gdzie masz lodówkę u mnie meble jeszcze będą zakręcać tworząc U i na tej trzeciej ścianie będą wysobie meble czyli słupek z piekarnikiem i słupek z lodówką. Zmywarkę będziemy mieli odwrotnie czyli z prawej i nie obok zlewozmywaka, tylko pod nim (będzie lewa komora, a z prawej strony będzie ociekacz - pod nim wstawimy zmywarkę - teraz tak mam i nie zauważyłam niedogodności takiego rozwiązania). No i z prawej strony okna będziemy mieć szafki z małymi narożnymi półeczkami, a nie całe zakryte, natomiast z prawej strony kuchenki, na górze, będą szafki poziome z szybami. Więcej różnic nie zauważyłam No i nie wiem czy fronty z rysunki odzwierciedlają docelowe, bo jeśli tak, to u mnie też będą bardzo podobne - drewniane, z ramkami naokoło, w kolorze kalwados Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.07.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Miko wielkie dzięki za płytki! BUZIAK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.07.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 izi7, też chciałam lewą stronę jeszcze puścić w literę U ale kuchnia wydaje się tak mała, że nie miałabym gdzie wstawić stołu. A stół musi być więc też dodatkowo zyskujemy miejsce pracy.Przyznam się, że nie podobają mi się wogle te poziome szafki modne teraz. Nie lubię ich. Fronty będą proste, chciałabym nie zatłoczyć kuchni. Kolor taki niby brąz ale niezbyt ciemny. NO chyba że spodoba mi się na żywo calvados. Jeszcze po salonach meblowych nie chodziłam. Stół i krzesła na pewno będą z eurostylu. Świetne mają. Masz gdzieś projekt kuchni albo wizualizację żebym mogła coś podejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 23.07.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dziewczyny, mamy juz otynkowany domek Baaardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 23.07.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dziewczyny, mamy juz otynkowany domek Baaardzo mi sie podoba Ale fajnie. A gdzie zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 24.07.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Betti - dawaj zdjęcia, koniecznie!!! Moja kuchnia będzie wyglądać mniej więcej tak (to na razie pierwsza, robocza wersja, więc może się jeszcze zmienić): http://img509.imageshack.us/img509/4051/rzutaaacopymojeod2.jpg http://img473.imageshack.us/img473/5631/widok2aaaamojess5.jpg http://img412.imageshack.us/img412/5803/widok3aaaaamojehd9.jpg a nam zaczęli robić płot z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 izi zmniejsz zdjęcia proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 izi7 zmniejsz koniecznie rozdzielczość zdjęcia bo nic nie można zobaczyć..mam za mały ekran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Czy widać różnicę? [/img] [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 beti555 widać fajny kolor wyszedł..i jaki praktyczny bo brudu po kilku latach nie bedzie widać.. izi7, faktycznie kuchnie lekko podobna do mojej ostatniej...fajna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 24.07.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 sorki, irfan mi zgłupiał i nie zmniejszył zdjęć, teraz chyba wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 24.07.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Betti - ale zmiana Fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.07.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Beti ładny kolorek Niedługo się chyba wprowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.07.2007 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Beti śliczny domek i kolorek ładny praktyczny też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.07.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Beti ładny kolorek Niedługo się chyba wprowadzisz? Ładny, ładny Pomarzyć dobra rzecz A tak serio to wprowadzka chyba jesień/zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.07.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Kurcze fajnie. Ja mam już więźbę i wrócili murarze do szczytów i poddasza. Na początku sierpnia pokrycie dachowe. Potem wpada elektryk. Jak szczęście dopisze to hydraulik wkroczy pod koniec miesiąca. Pomalutku kupuję już części hydrauliki (zbiornik na olej , poś). Szukam też pieca na olej. Tynki i wylewki to nie wcześniej niż wrzesień. Zamówię też w sierpniu okna, drzwi i bramę. Z bramą mogę mieć problem bo mam dużą, prawie przemysłową. O ociepleniu narazie nie myslę ale może przed zimą mi się uda go zrobić. Czy uda mi sie to wszystko zrealizować? Nie wiem, ale trzeba w coś wierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 24.07.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 beti555 odważny kolor ale wygląda fajnie. U mnie malują ściany w pokojach dzieci, wyboru farb dokonały również dzieci, córka papaja a syn morska trawa Duluxa. Ciekawa jestem jaki będzie efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 24.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dziewczyny, czy znacie jakiś darmowy program do projektowania łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Dziewczyny, czy znacie jakiś darmowy program do projektowania łazienki? koła a i odważna z ciebie kobietka (odnośnie koloru ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts