qqrq5 14.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 mnie dopiero czeka wybor banku az mnie trzesie na sama mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam i ja Co do banku to cos już trzeci tydzień expander się nie odzywa.. Może i dobrze, że się nie odzywa. Odsetki nie lecą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 14.08.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dziewczyny chciałabym prosić o pomoc. Bardzo pilnie potrzebuję namiary na dobrego cieślę w Wielkopolsce (najlepiej okolice Poznania). Mój chyba zszedł z budowy... Pozdrawiam i z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam i ja Co do banku to cos już trzeci tydzień expander się nie odzywa.. Może i dobrze, że się nie odzywa. Odsetki nie lecą.. ja tez sie umowilam do Expandera chce tylko zeby podpowiedzieli gdzie szukac wczoraj byłam z ciekawosci w PKO masakra jaki drogi kredyt konto 16,5zł jakies złote a przelewy do innych bankow 2zł chyba oszaleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Jak ja chodziłam sama do PKO to wywnioskowałam po tych kwotach opłat, że trzeba być bogatym żeby wziąć kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A ja wam pokażę na jakim jestem etapie. kończę robic elewację, brakuje tylko płytek ze starej cegły na wykuszu, w przedsionku przy wejsciu i na tarasie, kończy robić się cokółhttp://images30.fotosik.pl/57/4c10f093ac02a007med.jpghttp://images25.fotosik.pl/57/613407842b971532med.jpg potem ruszam z wejsciem - bruk klinkierowy i kostka granitowa- już czeka a wewnatrz koncza sie robic regipsy w salonie i kuchnihttp://images29.fotosik.pl/57/cc65d8987eb46bb6med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 pięknie acca5, pięknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 śliczny domek ja mam tylko awersje do regipsow i kartonowych półek w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.08.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Ja też nie przepadam za dużą ilością takowych, tu mam tylko w salonie, tylna sciana półek będzie wyklejona starą cegłą, reszta w drewnie takim jak okna - w niej delikatne ozdobniki- zegar, telefon, rama to rama pod telewizor -też będzie w starej ceglanej płytce lekko oświetlona za telewizorem, a to niedokończone pod sufitem bedzie łączyło sie z kominkiem. kominek będzie najprostrzy z możliwych bez wydziwiania.Ale kiedy to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 telewizor w salonie dla mnie to karygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.08.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 acca ani się obejrzysz a będziesz mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dla mnie tv w salonie to całkiem normalna sprawa Dodatkowo może będzie drugi w lodówce w kuchni No i sypialnia (jak tu chorować bez tv? ) I jeszcze moze gdzieś... A tak serio to nie mam nic przeciwko tv mimo, że mało oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dla mnie tv w salonie to całkiem normalna sprawa Dodatkowo może będzie drugi w lodówce w kuchni No i sypialnia (jak tu chorować bez tv? ) I jeszcze moze gdzieś... A tak serio to nie mam nic przeciwko tv mimo, że mało oglądam hihih ja zartowałam z tym tv kazdy robi po swojemu bo to jego dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 qqrq5 na forum spotkałam sie już z niejedna dyskusja na ten temat więc... jestem ostrożna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A dla mnie obojętne, ale tak mąż zdecydował; dla mnie najwazniejesze ,że nie jest w sypialni wtedy bardziej odczuwam bycie niewolnikiem telewizora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A dla mnie obojętne, ale tak mąż zdecydował; dla mnie najwazniejesze ,że nie jest w sypialni wtedy bardziej odczuwam bycie niewolnikiem telewizora. no własnie u mnie maz zdecydował: tv w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 14.08.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 a u nas tv w salonie li i tylko bo dzieci muszę mieć pod kontrolą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.08.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 i to prawda z tymi dziecmi, przynajmniej wiemy co ogladają i czy mają lekcje już odrobione. Mój mąż założył gniazdka do komutera w ich pokojach co mnie do pasji doprowadza, bo jak tu kontrolować naukę dzieci. ja przewiduje jeden stacjonarny komputer w domu w pokoju na górze -bedzie to pokój tzw wypoczynkowo-gabinetowy do pracy własnej A propo banku to mnie czeka wypłata ostatniej transzy dalej to już bieżące oszczędności i ewentualnie zwrot vatu. jak to wszystko wykonczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 14.08.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 acca5Domek piękny ,no i tak blisko zamieszkania - tylko pozazdrościć . Ja podobnie jak Ty będę miała tv w salonie a komputer w pokoju na poddaszu ( taki kąt komputerowo gabinetowy) , bo niestety często pracuję w domu. Jednkże mój facecik upiera się przy telewizorze również w sypialni - ja jestem przeciwna - ale zobaczymy jak będzie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 14.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 acca5 Domek piękny ,no i tak blisko zamieszkania - tylko pozazdrościć . Ja podobnie jak Ty będę miała tv w salonie a komputer w pokoju na poddaszu ( taki kąt komputerowo gabinetowy) , bo niestety często pracuję w domu. Jednkże mój facecik upiera się przy telewizorze również w sypialni - ja jestem przeciwna - ale zobaczymy jak będzie . Pozdrawiam u mnie pokoj tv komputerowo gabinetowy bedzie na dole w salonie i sypialni mnie trzesie na mysl o tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts