Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub budujących kobiet

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam i ja

Co do banku to cos już trzeci tydzień expander się nie odzywa.. :-? Może i dobrze, że się nie odzywa. Odsetki nie lecą..

ja tez sie umowilam do Expandera

chce tylko zeby podpowiedzieli gdzie szukac ;)

wczoraj byłam z ciekawosci w PKO masakra jaki drogi kredyt :o

konto 16,5zł jakies złote a przelewy do innych bankow 2zł

chyba oszaleli :p

A ja wam pokażę na jakim jestem etapie. kończę robic elewację, brakuje tylko płytek ze starej cegły na wykuszu, w przedsionku przy wejsciu i na tarasie, kończy robić się cokół

http://images30.fotosik.pl/57/4c10f093ac02a007med.jpg

http://images25.fotosik.pl/57/613407842b971532med.jpg

potem ruszam z wejsciem - bruk klinkierowy i kostka granitowa- już czeka a wewnatrz koncza sie robic regipsy w salonie i kuchni

http://images29.fotosik.pl/57/cc65d8987eb46bb6med.jpg

Ja też nie przepadam za dużą ilością takowych, tu mam tylko w salonie, tylna sciana półek będzie wyklejona starą cegłą, reszta w drewnie takim jak okna - w niej delikatne ozdobniki- zegar, telefon, rama to rama pod telewizor -też będzie w starej ceglanej płytce lekko oświetlona za telewizorem, a to niedokończone pod sufitem bedzie łączyło sie z kominkiem. kominek będzie najprostrzy z możliwych bez wydziwiania.

Ale kiedy to bedzie

Dla mnie tv w salonie to całkiem normalna sprawa :wink: Dodatkowo może będzie drugi w lodówce w kuchni :lol: No i sypialnia (jak tu chorować bez tv? :wink: ) I jeszcze moze gdzieś... :-? :lol: :lol: :lol:

A tak serio to nie mam nic przeciwko tv mimo, że mało oglądam :lol:

hihih ja zartowałam z tym tv

kazdy robi po swojemu bo to jego dom :)

i to prawda z tymi dziecmi, przynajmniej wiemy co ogladają i czy mają lekcje już odrobione. Mój mąż założył gniazdka do komutera w ich pokojach co mnie do pasji doprowadza, bo jak tu kontrolować naukę dzieci. ja przewiduje jeden stacjonarny komputer w domu w pokoju na górze -bedzie to pokój tzw wypoczynkowo-gabinetowy do pracy własnej :D

A propo banku to mnie czeka wypłata ostatniej transzy dalej to już bieżące oszczędności i ewentualnie zwrot vatu. jak to wszystko wykonczyć?

acca5

Domek piękny ,no i tak blisko zamieszkania - tylko pozazdrościć .

Ja podobnie jak Ty będę miała tv w salonie a komputer w pokoju na poddaszu ( taki kąt komputerowo gabinetowy) , bo niestety często pracuję w domu.

Jednkże mój facecik upiera się przy telewizorze również w sypialni - ja jestem przeciwna - ale zobaczymy jak będzie .

Pozdrawiam

acca5

Domek piękny ,no i tak blisko zamieszkania - tylko pozazdrościć .

Ja podobnie jak Ty będę miała tv w salonie a komputer w pokoju na poddaszu ( taki kąt komputerowo gabinetowy) , bo niestety często pracuję w domu.

Jednkże mój facecik upiera się przy telewizorze również w sypialni - ja jestem przeciwna - ale zobaczymy jak będzie .

Pozdrawiam

u mnie pokoj tv komputerowo gabinetowy bedzie na dole

w salonie i sypialni mnie trzesie na mysl o tv :-?