mayland 30.08.2007 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dziewczyny, poradźcie... Mielismy zamówione drzwi wewnętrzne. Wczoraj się okazało, ze producent jest niesłowny, drzwi nie będzie Wobec tego zaczęły się poszukiwania kolejnych. I mętlik w głowie... Te, które mieliśmy mieć były drewniane, cena ok 800zł za jedne. Tymczasem okazuje się, ze drzwi w okleinie wyniosą nas tyle samo, a nawet wiecej Jakie macie drzwi? Lub jakie macie zamiar kupować? Obejrzeliśmy dziś już ich setki, ale nie wiemy na jakie się zdecydować... U mnie pewnie sie skończy na okleinie bo tak chce mąż. Mi osobiście podobają sie inne. Chciałabym kupić takie surowe sosnowe lub bukowe i samej je malować lub patynować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 30.08.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 U mnie pewnie sie skończy na okleinie bo tak chce mąż. Mi osobiście podobają sie inne. Chciałabym kupić takie surowe sosnowe lub bukowe i samej je malować lub patynować. najładnejsza sa sosnowe pobejcowane lub olejowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 30.08.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Też takie rozwiazania wchodzą w grę.Zaletą okeliny jest to, że się tak szybko nie rozsycha i niewypacza jak drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 30.08.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 My mamy sosnowe, fabrycznie bejcowane i lakierowane. Mi sie podobają. W mieszkaniu od 6 lat mamy sosnowe - bez zastrzeżeń.Co istotne, warto zamówić futryny pod wymiar. W domu szerokości futryn mogą być rózne, a super wyglądają takie szerokie np. w ścianie nośnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 30.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 kolakao Lepiej późno niż wcale Zajrzyj też koniecznie na rekord wpisów czesc mayland zagladam tam ale ciezko mi sie tam wbic heuheu ze slowem tam sie chyba wszyscy znaja ze zjazdu a ja taka obca ale sprobuje a co tam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 30.08.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 W sprawie drzwi, chciałam koniecznie drewniane ale jak zobaczyłam obok siebie drewniane, okleinowane (musi byc dobra okleina) i fornirowane to stwierdziłam, że fornir za bardzo pasiasty i moga byc duże róznice w odcieniach, drewniane były pomalowane jakość niezbyt ładnie i ościeżnica brzydsza i zdecydowalismy się na Portę Novą w okleinie Porta Dur. Mimo róznych negatywnych opinii na temat Porty jedynie oni mieli kolor, który chcieliśmy i robią drzwi przesuwne, które tez będziemy mieć. Wybrałam Porta Nova model 5 z matowymi szybami. W sklepie wyglądaja bardzo ładnie. Dostaliśmy 10 % upustu. Drzwi wyszły nas około 1000 zł z ościeżnicą. http://www.nowedrzwi.pl/images/870-145s.jpg Drzwi wybierałam bardzo długo i na początku mówiłam, że Porty nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.08.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 U mnie pewnie sie skończy na okleinie bo tak chce mąż. Mi osobiście podobają sie inne. Chciałabym kupić takie surowe sosnowe lub bukowe i samej je malować lub patynować. najładnejsza sa sosnowe pobejcowane lub olejowane My mielismy takie mieć... ale nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 30.08.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 W sprawie drzwi, chciałam koniecznie drewniane ale jak zobaczyłam obok siebie drewniane, okleinowane (musi byc dobra okleina) i fornirowane to stwierdziłam, że fornir za bardzo pasiasty i moga byc duże róznice w odcieniach, drewniane były pomalowane jakość niezbyt ładnie i ościeżnica brzydsza i zdecydowalismy się na Portę Novą w okleinie Porta Dur. Mimo róznych negatywnych opinii na temat Porty jedynie oni mieli kolor, który chcieliśmy i robią drzwi przesuwne, które tez będziemy mieć. Wybrałam Porta Nova model 5 z matowymi szybami. W sklepie wyglądaja bardzo ładnie. Dostaliśmy 10 % upustu. Drzwi wyszły nas około 1000 zł z ościeżnicą. http://www.nowedrzwi.pl/images/870-145s.jpg Drzwi wybierałam bardzo długo i na początku mówiłam, że Porty nie biorę Ja za moje sosnowe zapłaciłam po ok.800zł z futrynami na wymiar, listwami i montażem. Okleina by mnie drożej kosztowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.08.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 W sprawie drzwi, chciałam koniecznie drewniane ale jak zobaczyłam obok siebie drewniane, okleinowane (musi byc dobra okleina) i fornirowane to stwierdziłam, że fornir za bardzo pasiasty i moga byc duże róznice w odcieniach, drewniane były pomalowane jakość niezbyt ładnie i ościeżnica brzydsza i zdecydowalismy się na Portę Novą w okleinie Porta Dur. Mimo róznych negatywnych opinii na temat Porty jedynie oni mieli kolor, który chcieliśmy i robią drzwi przesuwne, które tez będziemy mieć. Wybrałam Porta Nova model 5 z matowymi szybami. W sklepie wyglądaja bardzo ładnie. Dostaliśmy 10 % upustu. Drzwi wyszły nas około 1000 zł z ościeżnicą. http://www.nowedrzwi.pl/images/870-145s.jpg Drzwi wybierałam bardzo długo i na początku mówiłam, że Porty nie biorę Ja za moje sosnowe zapłaciłam po ok.800zł z futrynami na wymiar, listwami i montażem. Okleina by mnie drożej kosztowała. a gdzie tak dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 31.08.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ja zamawiałm przez swojego majstra. jeśli Wam zależy moge podaj namier na priv. do majstra. On jest pośrednikiem, ale i tak cena wychodzi dość korzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 31.08.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Ewik, całkiem rozsądna cena za te drzwi. Ja juz wolę dopłacić po 100-200zł więcej i mieć drewniane. Znaleźliśmy stolarza, ma przyjść do nas i zrobić wycenę drzwi drewnianych. Znajomy ma od niego, jest b.zadowolony. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 31.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Jak widac, każdy ma swoje gusta i tak ma być. Gdybysmy tu sie spotkały za 5 lat i pogadały o naszych wyborach to by może wyszło kto lepiej wybrał. Jednak jest bardzo mała szansa bo za pięć lat zapomnimy o forum i będziemy leżeć na hamaku w naszym pięknym ogrodzie . A tak na serio może poszukamy na forum zdjęć drzwi drewnianych i dobrych okleinowanych lub fornirowanych. Popatrzymy, podyskutujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 31.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Takie są niestety uroki życia w dużych miastach, że wszędzie jest daleko i staraliśmy się zminimalizować te problemy. Tak więc o działce na wsi spokojnej i wesołej pomyślę w okolicach emerytury, wtedy będę pewnie chciala mieć blisko tylko do przychodni i kościoła do przychodni moze byc daleko Z Borkowa i owszem, w Straszynie nadal nic nie ma, na Rotmance mierny gabinecik, w Pruszczu i owszem ale to juz daleko, czyli najblizej u mnie na Oruni Gornej w "Baltimed" chociaz od stycznia otwiera sie konkurencja na Swietokrzyskiej, ale zaraz zaraz jest w Kowalach jakas filia chyba z Jasienia. My mamy duzo pacjentow ze Straszyna, Borkowa, Kowali. My też obecnie jesteśmy zapisani w Baltimedzie, bo mieszkamy na osiedlu Południe, więc to dla nas najwygodniej. Po zmianie adresu pewnie nic nie zmienimy. Może byłam u Ciebie z moją córcią, ale my to głównie chodzimy po południu na szczepienia i okresowe przeglądy , więc głównie trafiamy do doktor Paluszyńskiej, a sporadycznie do innych Pań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izi7 31.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dziewczyny, poradźcie... Mielismy zamówione drzwi wewnętrzne. Wczoraj się okazało, ze producent jest niesłowny, drzwi nie będzie Wobec tego zaczęły się poszukiwania kolejnych. I mętlik w głowie... Te, które mieliśmy mieć były drewniane, cena ok 800zł za jedne. Tymczasem okazuje się, ze drzwi w okleinie wyniosą nas tyle samo, a nawet wiecej Jakie macie drzwi? Lub jakie macie zamiar kupować? Obejrzeliśmy dziś już ich setki, ale nie wiemy na jakie się zdecydować... My zamówiliśmy u stolarza sosnowe. Zdecydowaliśmy się ze względu na cenę i ze względu na to, że wszystko będzie takie wymiarowo itp. jak chcemy. Będziemy mieli np. 3 drzwi suwane, a jedne drzwi (do łazienki) będą dwukolorowe (z zewnątrz takie jak wszystkie inne, czyli w kolorze calvados, a od środka bukowe, bo mamy niebieską łazienkę i mi ten calvados do niebieskiego nie pasuje). Na temat jakości i stopnia mojego zadowolenia będę mogła coś powiedzieć pewnie za jakieś 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 01.09.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 pochwale sie tez tutaj: zostane mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 qqrq5, pozwól mi pierwszej pogratulować!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 01.09.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ja pogratuluję qqrq5 http://www.kwiatydlaciebie.pl/photo/m_07122005_bukiet_kwiatow_mieszanych_new.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.09.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ups, faktycznie, pomerdało mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.09.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Wow, gratuluje wspaniałej nowiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 01.09.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts