tokas 06.01.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 witam szukam sprawdzonego zakładu stolarskiego, który wykona drzwi zewnetrzne do domu. Jezeli macie sprawdzone namiary do bardzo proszę - fotki równiez mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 08.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 No to ja sie tez dołaczam do tej prosby czy ma ktos namiar na stolarza od drzwi tylko jakiegos za rozsadne ceny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 08.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 witam szukam sprawdzonego zakładu stolarskiego, który wykona drzwi zewnetrzne do domu. Jezeli macie sprawdzone namiary do bardzo proszę - fotki równiez mile widziane Cos znalazłem na Allegro ale mi akurat takie rzezbione nie bardzo podchodza.. http://www.allegro.pl/item523279027_drzwi_debowe_rzezbione.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 09.01.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ja mam juz wybrane. Chetnie dodałbym zdjecie ale nie wiem jak. Ide sie uczyc a potem wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tokas 09.01.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b63cd1c1cf1e7afd.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 09.01.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No,no ładne te drzwi , jesli chodzi o robione pod zamowienie to rozmawialem jeszcze w firmie Dom -Bud bis na Dądrowskiego (znajduja sie na wlocie do Poznania) i maja stolarzy ktorzy dla nich tez wykonuja drzwi wejsciowe bardzo mi sie podobały i całkiem mozliwe ze tam zamowie jak nie znajde bezposrednio jakiegos dobrego stolarza, mysle ze warto szukac takiego co specjalizuje sie w takich produkcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agessner 12.01.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Jakoś nie mogę doszukać się na tym forum.. czy ktoś może polecić wykonawców tynków wewnętrznych. Zastanawiamy się jeszcze, czy robić gipsowe, czy cementowo-wapienne, tak więc wykonawcy obu metod są poszukiwani.Z góry dzięki za informacjeAndrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.01.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Szukam architekta do projektu indywidualnego, ktory ma pojęcie o wspólczesnym, energooszczednym budownictwie, ale też nie wycenia się kosmicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bliżniątrodzice 16.01.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 Witam, czy mógłby mi ktoś pomóc zorientować się w temacie cen w jakich powinny być posadzki betonowe (pod ogrzewanie podłogowe- więc jakieś mikrozbrojenie i plastyfikatory też trzeba dorzucić) chodzi mi o cenę za m2 z materiałem...a jakby ktos miał sprawdzoną solidną ekipę to również będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cgrzad1 22.01.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam serdecznie, Mam prosbe do kolezenstwa a mianowicie: Czy moze mnie ktos pomoc w znalezieniu firmy lub osoby ktora tanio instaluje systemy nawadniania ogrodu. Bede bardzo wdzieczny za pomoc i namiary w tej sprawie. pozdrawiam Czeslaw Grzadzielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 22.01.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2009 Witam Będę na Budmie i jeżeli nie znajdę czego mi potrzeba, to się powłóczę jeszcze po mieście. Interesowałoby mnie gdzie w Poznaniu jest salon z dużą ilością drzwi wejściowych. W szczególności drewnianych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 26.01.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 kolejny raz ostrzegam przed firmą Harbart z Poznania (projekty podłączeń mediów) mam przez nich teraz ogromne problemy Firma Wod-Gaz też jest do ............. Nie wiem z czego wynika olewanie klientów - może mają nas (klientów) za dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 26.01.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 zapraszam nowych (przyszłych) sąsiadów budujących w okolicy Czerwonaka/ Murowanej Gośliny do Grupy okolice Czerwonaka - sąsiednie pogaduchy się przydają, wpadamy do siebie nawet na kawę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryz 27.01.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Pytanie z innej beczki Mam domek z poddaszem użytkowycm. Ale z przyczyn finansowym muszę zrezygnować z budowy(mam ściany z wylanym stropem i chcę normalnie zbudować poddasze z przygotowaniem w przyszłości na zrobienie tam pokoi) Dlaczego ze staram się o kredyt w banku muszę ten mój właściwy projekt przerobić na dom bez poddasza uzytkowego. W związku z tym mam pytanie czy ktoś się orientuje czy muszę od nowa zacząć procedurę starania się o pozwoleni na budowę tzn 4 egz. projekty "nowego" domu czy wystarczy aneks do tego co mam obecnie. Chodzi o Starostwo Powiatowe w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_gość 27.01.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Witam Pytanie z innej beczki Mam domek z poddaszem użytkowycm. Ale z przyczyn finansowym muszę zrezygnować z budowy(mam ściany z wylanym stropem i chcę normalnie zbudować poddasze z przygotowaniem w przyszłości na zrobienie tam pokoi) Dlaczego ze staram się o kredyt w banku muszę ten mój właściwy projekt przerobić na dom bez poddasza uzytkowego. W związku z tym mam pytanie czy ktoś się orientuje czy muszę od nowa zacząć procedurę starania się o pozwoleni na budowę tzn 4 egz. projekty "nowego" domu czy wystarczy aneks do tego co mam obecnie. Chodzi o Starostwo Powiatowe w Poznaniu Kolego nie poddawaj się, wrzuć do jakiejś galerii internetowej fotki Twojej budowy i potem wklej na forum. Podaj także projekt jaki budujesz. Może jednak nie trzeba będzie zmieniać projektu i są jakieś inne wyjścia. Na forum są różni ludzie i jak będą wiedzieć więcej to może ktoś Ci pomoże jak wyjść z impasu. Trzymam kciuki za Twoją budowę - nie daj się . Ty masz budowę wykończyć, a nie budowa Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 30.01.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam Dla zaczynająch prace budowlane, mam do sprzedania w dobrej cenie skrzynkę elektryczną. Do odbioru w Skórzewie. Info ma privea. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MeggLuz 30.01.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Witam wszytkich, ja również walczę na budowie. Obecnie waham się przy wyborze wykonawcy okien drewnianych. Czy ktoś z Państwa ma okna którejś z firm wymienionych w tytule i jak oceniacie ich jakość? Za wszelkie informacje będę bardzo wdzięczna. Różnice w cenie są dość znaczne. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 16.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 pilnie szukam płytek podłogowych ceramicznych drewnopodobnych - kształt jak deska. Informacje proszę na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.02.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 pilnie szukam płytek podłogowych ceramicznych drewnopodobnych - kształt jak deska. Informacje proszę na priva Tu jest wymienionych dużo płytek tego typu: http://forum.muratordom.pl/plytki-terakota-drewnopodone,t64972.htm http://forum.muratordom.pl/plytki-gresowe-imitujace-drewno-pomocy,t77764-180.htm wybór jest spory, rozrzut cenowy także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomcioB 18.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Witam Mam pytanie do wszystkich posiadających wodne ogrzewanie podłogowe na panelach. Czy pod panele kładliście folię, czy nie jest ona za dużym izolatorem dla przepływu ciepła. Folia jest wymagana w przypadku reklamacji do paneli, ale czy nie ma negatywnego wpływu na efektywność ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts