me-how 28.04.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Dziękuję za odpowiedzi na priva. Teraz mam w czym wybierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scooby 05.05.2010 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witam. Poszukuje złota rączkę do płotu z klinkieru (mur na 70cm)x25m Miejsce : POZNAŃ Info na priva bo rzadko kiedy czytam posty ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kk50250 06.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Jeżeli ktoś jest z okolic Gniezna i potrzebuje czarną ziemię to niech się uda do kierownika, który buduje obwodnice gniezna i można załatwić 17ton za 130zł . naprawdę prawdziwa okazja. Z tego co wiem to normalnie 20ton chodzi po 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi465 30.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Witam Poszukuję kierownika budowy,firm z betonem towarowym,producentów bloczków betonowych,namiarów na tanią stal. Wszystko z okolic Kalisza.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 31.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Gdzie w Poznaniu mogę kupić drewniane blaty szersze niż 60cm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amstaf34 02.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Konin wita. A przy okazji. Zna ktoś solidnych gipsiarzy za rozsądne pieniądze z okolic Konina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubiakpiotr1982 18.07.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 witam potrzebuje skrzynkę budowlana na słup z miejscem na licznik enei. [email protected]. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 19.07.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Poszukuję dobrych i niedrogich specjalistów:- glazurnika,- do instalacji i wykonania zabudowy kominka (bez płaszcza wodnego),- do ocieplenia elewacji i i wykonania tynków zewnętrznych.Jeśli ktoś z forumowiczów jest zadowolony z pracy powyżej wymienionych, proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzydlak 19.07.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Poszukuję dobrych i niedrogich specjalistów: - glazurnika, - do instalacji i wykonania zabudowy kominka (bez płaszcza wodnego), - do ocieplenia elewacji i i wykonania tynków zewnętrznych. Jeśli ktoś z forumowiczów jest zadowolony z pracy powyżej wymienionych, proszę o namiary. do glazury polecam Sebastian Rybak tel 601 981 375. do ocieplenia i tynkow zewnetrznych firme SebLech Sebastian Biskup tel. 667 352 883.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaka1 20.07.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 hej szukam kogoś od budowy płotów tak kompleksowo od początku do końca: fundament, podmurówka, murowanie,założenie przęseł, bramy, trochę siatki... Czekam z niecierpliwością)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarysM 27.07.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam Szukam kierownika budowy na terenie Kalisza, który pojawiał by sie kilka razy w tygodniu na budowie (nie tylko do wpisów w książce ) i służył swoją wiedzą niedoświadczonemu inwestorowi budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomclav 06.08.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 mam zaklepany termin na szambo z Radomia na 16 sierpnia , poszukiwany jeden chętny do transportu, kontakt do mnie 600373201 sprawa już nieaktualna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 22.08.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Odsprzedam budę na budowę: bardzo solidna, posiada dwa niezależne wejścia, w tym takie przez które wmieści się betoniarka. Na wyposażaniu dużo praktycznych szafek i schowków, mini biurko z szufladami, piec w którym można napalić w chłodne dni, podwójna podłoga pod którą można schować długie elementy, łaty murarskie itp. W budce są także dwa miejsca do spania lub drzemki. Unoszony dach zapewniający znośne warunki podczas upałów. Budka została zaadaptowana z nadwozia wojskowej radiostacji. Bardzo solidna. Możliwość wysłania fotek. Wszelkie pytania proszę kierować na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjanicka 14.10.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Witam Was, polecam wam fachowca od wszelkich prac wykończeniowych - podaję namiary p. Robert tel.661 633-095 (proszę powołać się na Cypriana) Fachowiec solidny, terminowy, punktualny, który potrafi również doradzić i podsunąć dobre pomysły i rozwiązania - bardzo nam pomógł przy budowie. U nas wykonywał prace od gipsowania, malowania, zabudowy nidą, ocieplenia poddasza po drenaż, ocieplenie budynku, kład również glazurę, panele podłogowe, wykonywał również prace stolarskie - całość przy naprawdę rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 13.11.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 "Witam Was, polecam wam fachowca od wszelkich prac wykończeniowych - podaję namiary p. Robert tel.661 633-095 (proszę powołać się na Cypriana)........." a z jakiego miasta lub okolicy ten Pan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majre 26.06.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 Witam. Potrzebuje namiary na schody. Okolice Poznania i Gniezna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 11.11.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 jeśli chodzi o schody drewniane to mogę podać numer do bardzo dobrego fachowca: tel. 505302154 Widziałam jego robotę u znajomych i sama go zamówię do robienia schodów i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 jak możesz polecić kogoś, kto jeszcze nie wykonał u ciebie pracy? Sorry, ale zalatuje to reklamą dla naiwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mustaffa888 24.01.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Witam mam mały problem przy stworzeniu stelażu na jętkach,są one rozmieszczone od siebie ok 115 cm ,chciałem opuścić sie 8 cm od nich na stelaż dwupoziomowy. a z tego co wiem profile główne maja mieć max do 100 cm? czy jednak to 115 cm na dwupoziomowy nie bezie z dużo? jak rozwiązać ten problem bo już nie mam koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greenleaf 23.02.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Witajcie, czy macie kogoś sensownego kto by dobrze polozył płytkę klinkierową na elewacje (ze steropianem, zeby sie nie wykrecal pozniej, ze krzywo). Budowa Kaźmierz. Elewacja gdzies w wakacje byla by robiona,hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts