Gość adiqq 10.03.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Jak ja bylem to byla zadyma jakis naczelnik wyszedl i cos tam trabil ze od grudnia nowe prawo weszlo itp. ogolnie byla fajna zadyma ale nikomu nie pozwolili wpisac 15zl robią to bezprawnie....i tyle....naprostuję ich...hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 10.03.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 robią to bezprawnie....i tyle....naprostuję ich...hehe daj znac jak ci poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 10.03.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 daj znac jak ci poszlo spoko, uzbroję się w argumenty i pójdę...nie omieszkam dać znać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dars 11.03.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Niestety o rodzaju oczyszczalni w dużej mierze decyduje grunt jaki jest na działce. U mnie niestety jest glina. Pozostaje mi tylko oczyszczalnia biologiczna lub szczelne szambo. Zastanawiam się nad bio-hybrydą, może ktoś w okolicy taką posiada i wyrazi swoją opinię. U nas jest bio-hybrydą. Działa od listopada 2012. Na razie nie zauważyłem specjalnych problemów, ale krótko ją użytkujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 11.03.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 szukam pilnie dobrego elektryka zrobienie instalacji w całym domu. Prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78 11.03.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 szukam pilnie dobrego elektryka zrobienie instalacji w całym domu. Prosze o namiary Ja mogę polecić "moich", nie było żadnego problemu mimo że trochę wymyślałem różnych rzeczy. Firma detronic, http://www.detronic.com.pl P. Tomek 607 935 433 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 11.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Adam, przy schodach te cokoliki od ściany to sprawa tylko estetyki i mogło by ich nie być, czy może z jakiś względów technicznych czy praktycznych potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 11.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ja mogę polecić "moich", nie było żadnego problemu mimo że trochę wymyślałem różnych rzeczy. Firma detronic, http://www.detronic.com.pl P. Tomek 607 935 433 dzięki czekamy na wycene od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 11.03.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ze sie tak wetne to jak nie dasz cokolikow to przy myciu zabrudzi sie cala sciana, to raz a dwa bez cokolikow to chyba lyso by bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.03.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Adam, przy schodach te cokoliki od ściany to sprawa tylko estetyki i mogło by ich nie być, czy może z jakiś względów technicznych czy praktycznych potrzebne? Tak jak neszka83 napisała - przy myciu szybko by się ściana obok zabrudziła. Estetycznie tez byłoby to ciężko wykończyć (drewno lubi sobie pracować więc albo byłaby tam szpara albo trzeba by użyć jakiegoś akrylu / kitu którego estetyka jak dla mnie pozostawia wiele do życzenia! Druga sprawa to boczne ściany nie są nigdy co do mm równe - mogą być też lekko nierównoległe do biegu schodów - wtedy szczeliny będą nierówne Generalnie nie wyobrażam sobie braku cokolika przy ścianie. On ukrywa wszelkie drobne "błędy" Chciałem na początku schody bez podstopnic i bez listw cokołowych ale jak zobaczyłem te schody to takie zapragnąłem Chyba je zabarwie na ciemniejszy kolor, a ściana obok jasny brąz, będą dużo ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutino78 11.03.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 oto człowiek, który kocha własne schody a tak serio to są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 11.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 oto człowiek, który kocha własne schody Heheheh Mam tak z wszystkim co sam wydlubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 11.03.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 chyba znalażlem rozwiązanie swojego problemu - uchwała rady miasta http://bip.um.rybnik.eu/Docs/1211/ZIPX/HAZ9BSTH_ZIP/akt.pdf "§ 1. 1. Ustala się stawkę opłaty za gospodarowanie odpadami komunalnymi na jednego mieszkańcazamieszkującego nieruchomość, w wysokości 15 zł miesięcznie. 2. W przypadku, gdy odpady komunalne są zbierane i odbierane w sposób selektywny, stawka opłaty, o której mowa w ust. 1 wynosi 10 zł." to chyba jest jednoznaczne.... druknę tę uchwałę i z nią pójdę...ciekawe jaka będzie reakcja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena8 11.03.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ta cała ustawa śmieciowa to jedno wielkie nieporozumienie. Gmina Jejkowice ,powiat rybnicki opłata za śmieci 20zł ,no chyba że segregowane to 15 zł. Gdzie tu sprawiedliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy 1 11.03.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kto Wam tynkował dom ? Dajcie namiary firmy solidnej i w miarę niedrogiej .Moze być na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Riczi5 11.03.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 U nas jest bio-hybrydą. Działa od listopada 2012. Na razie nie zauważyłem specjalnych problemów, ale krótko ją użytkujemy. Gdzie kupiliście, kto wam montował, jaką mocie średnicę rury wentylacyjnej, buczenie kompresora jest mocno uciążliwe? Chciałbym ją zobaczyć jak pracuje, jeśli jest to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halina46 11.03.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 szukam pilnie dobrego elektryka zrobienie instalacji w całym domu. Prosze o namiary[/quote P.Kazimierz tel. 501 480 664 elektryk Popielów. Robi instalacje, bramy , alarmy itp. Firma sprawdzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość adiqq 12.03.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Ta cała ustawa śmieciowa to jedno wielkie nieporozumienie. Gmina Jejkowice ,powiat rybnicki opłata za śmieci 20zł ,no chyba że segregowane to 15 zł. Gdzie tu sprawiedliwość? każda gmina tak ustala ceny, żeby wyjść na swoje....ja tam się nie dziwię że w mniejszych miejscowościach są wyższe ceny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Meeaa 12.03.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 szukam pilnie dobrego elektryka zrobienie instalacji w całym domu. Prosze o namiary Ja również mogę polecić Pana Tomka z firmy detronic. Ja jestem zadowolony choć nie mam porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78 12.03.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 każda gmina tak ustala ceny, żeby wyjść na swoje....ja tam się nie dziwię że w mniejszych miejscowościach są wyższe ceny..... Cała ta ustawa to wielkie .... U nas narazie wiedzą ile trzeba będzie płacić a reszta wyjdzie w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts