mea 19.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 O paletach nie było mowy w ofercie,także przypuszczam,że zostają u mnie,sprzedam po 20zł/sztukę buahahahaaha dopiero sie zdziwisz jak ci za nie wystawia fakture zawsze wystawiaja a nigdy o tym nie mowia a jak maja sobie przyjechac je zabrac to jest WIELKIE HALO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Dokładnie,jestem hardkorem i tym cudnym sposobem zapomnij ze wyrobisz sie w swoim budrzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Nie chciał zrobić wszystkiego z 18cm z uwagi na małe podparcie belek stropowych przy gr.18cm. Nie upierałem się w tej zmianie,bo zależało mi głównie na zmianie ścian zewnętrznych i możliwość dania grubszej warstwy styro. Skoro budujesz jak najtaniej, to mogłeś się uprzeć W końcu ludzie się na tym forum z 18 pobudowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 i tym cudnym sposobem zapomnij ze wyrobisz sie w swoim budrzecie No właśnie dzięki temu cudownemu sposobowi wyrobie się w budżecie mea-narazie prawie zgodnie z planem,tzn.SSZ cenowo opanowany Stówka(no może 120) zostaje do zamieszkania(oczywiście bez zwrotu z kopalni) Skoro budujesz jak najtaniej, to mogłeś się uprzeć W końcu ludzie się na tym forum z 18 pobudowali. Pobudowali z 18cm ale ze stropem lanym lub teriwą a nie z drewnianym Przymknąłem oko,bo jedna oszczędność(strop drewniany) na dobrą sprawę jest zadowalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GabrysiaBP 19.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Mea żartowałam,do kościoła pomodlić się pojechałam a teraz wyniosłam się z salonu do mojej sypialni.To zdecydowanie najbardziej ulubione moje miejsce w domku,zimniutko tu,tak rześko,pościel nowo ubrana.Ah delektuję się ciiiiiiiiiszą...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.11.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Mea żartowałam,do kościoła pomodlić się pojechałam a teraz wyniosłam się z salonu do mojej sypialni.To zdecydowanie najbardziej ulubione moje miejsce w domku,zimniutko tu,tak rześko,pościel nowo ubrana.Ah delektuję się ciiiiiiiiiszą...... ja za to wynioslam sie do salonu czy wspominalam ze mam zajebiscie wygodne fotele ?? zyc nie umierac co do kosciola - ja chyba bede musiala sie isc "przywitac" z tutejsza parafia mam nadzieje ze nie wystrasze sie na pierwszym kazaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 No właśnie dzięki temu cudownemu sposobowi wyrobie się w budżecie mea-narazie prawie zgodnie z planem,tzn.SSZ cenowo opanowany Stówka(no może 120) zostaje do zamieszkania(oczywiście bez zwrotu z kopalni) wez mnie nie rozsmieszaj !!! z tego co pamietam to z plyta walnoles sie z planami na jakies 200% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 19.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Po 4 dniach pracy w końcu mamy to .... http://img267.imageshack.us/img267/3249/so13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 wez mnie nie rozsmieszaj !!! z tego co pamietam to z plyta walnoles sie z planami na jakies 200% To wszystko przez kopalnie,która wg kosztorysu musi mi zwrócić 60tys.zł za dodatkowe zbrojenia To są dranie,zrobili szkody a człowiek musi zbroić dodatkowo Jednym słowem planowo... Dla mnie tak samo jest to śmieszne Co do planów to liczyłem płytę na ok.45-50tys.zł,wyszła 55tys.zł to jest 10-20% a nie 200%... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 19.11.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Arturo powiedz (bo na pewno wiesz - ty wiesz wszytko) kto kupuje palety SilPro lub Grupy Silikaty (jeśli nie mają euro, a mają?) po 20/szt? Narazie teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Arturo powiedz (bo na pewno wiesz - ty wiesz wszytko) kto kupuje palety SilPro lub Grupy Silikaty (jeśli nie mają euro, a mają?) po 20/szt? Narazie teoretycznie Ja nie wiem nic Kupuję 220m2 silikatu po jakiejś tam cenie na iluś tam paletach za ileś zł.Czy sądzisz,że 220m2 przyjedzie luzem ? Bo ja nie Gdybym musiał płacić kaucje za palety to byłoby to zawarte w ofercie,gdybym musiał zwrócić palety to byłoby to zawarte w ofercie. Tego nie ma. Gdyby ktoś domagał się zwrotu to musiałby założyć sprawę do sądu,bo ja bym palet nie oddał. Poza tym dostaje fakturę pro-formę a tam nie ma wyszczególnionych palet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 19.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Po 4 dniach pracy w końcu mamy to .... Piękna Możesz podac warstwy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Po 4 dniach pracy w końcu mamy to .... http://img267.imageshack.us/img267/3249/so13.jpg oooo lodowisko gratulacje....podłogę już macie a nie obawiacie sie mrozu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rutinowa żona 19.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 masz 60tyś zbrojenia w tej płycie?To jakiś nuklearny wariant?a co do palet, to na placu dostaniesz do podpisania protokół z rozliczenia palet i albo go podpiszesz, albo załadują towar z powrotem. Przeciez nikt ci palet za darmo nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 masz 60tyś zbrojenia w tej płycie? To jakiś nuklearny wariant? Mam kosztorys na 60tys.zł za zabezpieczenie na szkody górnicze III kat. W tym jest wszystko,materiał i robocizna. A że nuklearny wariant to nie dziwota,tak mój budowlaniec mówił jak zbroił i zalewał płytę B30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 19.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja nie wiem nic przyznam że nieustannie i bez przerwy podziwiam Cie za to ze idziesz pod prąd....ale idziesz ja też taka bywam...na przekór wszystkim...bo swoje wiem... co nie zmienia faktu że nie wierze zebyś zmieścił sie w budżecie lub przekroczył go o 10-20% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 19.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 oooo lodowisko gratulacje....podłogę już macie a nie obawiacie sie mrozu ? do - 10 nie a potem hmmm nie myślę co będzie potem Kierownik powiedział lać no to laliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 19.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 masz 60tyś zbrojenia w tej płycie? To jakiś nuklearny wariant? a co do palet, to na placu dostaniesz do podpisania protokół z rozliczenia palet i albo go podpiszesz, albo załadują towar z powrotem. Przeciez nikt ci palet za darmo nie da. nie dosc ze nuklearny to jeszcze chce za to zwrot z kopalni cos czuje ze sie chlop zdziwi ale jesli o nuklearne zbrojenia chodzi to zdecydowanie moja belka nad brama garazowa wygrywa w plebiscycie chyba nikt poza mna nie ma w domku pretow fi 25 w ilosci 6sz ... do tego kilka fi 20 i kilkanascie fi 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aro_32 19.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Ja nie wiem nic Kupuję 220m2 silikatu po jakiejś tam cenie na iluś tam paletach za ileś zł.Czy sądzisz,że 220m2 przyjedzie luzem ? Bo ja nie Gdybym musiał płacić kaucje za palety to byłoby to zawarte w ofercie,gdybym musiał zwrócić palety to byłoby to zawarte w ofercie. Tego nie ma. Gdyby ktoś domagał się zwrotu to musiałby założyć sprawę do sądu,bo ja bym palet nie oddał. Poza tym dostaje fakturę pro-formę a tam nie ma wyszczególnionych palet... Napisałeś że jakby co to możesz sprzedać palety za 20PLN. Właśnie też chciałem zapytać gdzie po takiej cenie skupują bo zostało mi parę(naście) europalet z różnych materiałów i chciałbym się ich pozbyć po tak atrakcyjnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 19.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 przyznam że nieustannie i bez przerwy podziwiam Cie za to ze idziesz pod prąd....ale idziesz ja też taka bywam...na przekór wszystkim...bo swoje wiem... Ja idę pod prąd a nawet powiem więcej,idę z prądem gueene,szacun za własne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts