Gingeros 29.01.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 qqq - mówisz o wewnętrznych czy zewnętrznych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gingeros 29.01.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Czy ktoś instalował oczyszczalnię drenażową ??- jeśli tak możecie dać znać ile was to kosztowało - jaka firma ewentualnie sugestie po użytkowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.01.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 bo wiecie, facet mi powiedział 26 - 30 zł za metr wylewki tej mi ...coś tam bez mayteriału, materiał ja dałam, styropian także my ułożyoliśmy i teraz nagle po robocie facet przyszedł, policzył powierzchnię i chce za te 317 m czystej roboty w jednym miejscu 10 000 + VAT to nie dam mu tyle. idam mu 27 za metr. Będzie uczciwie? 30 bez materialu ?? bog go opuscil czy co ?? ja 12 za robocizne dalam !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 29.01.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Czy ktoś instalował oczyszczalnię drenażową ??- jeśli tak możecie dać znać ile was to kosztowało - jaka firma ewentualnie sugestie po użytkowaniu ? W dzienniku budowy R&K masz namiar na oczyszczalnię wg mnie w bardzo fajnych cenach i prostą do wykonania samemu, facet sprzedaje też na Allegro. Ja z nim rozmawiałem i na 90% wezmę od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
navi 29.01.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 bo wiecie, facet mi powiedział 26 - 30 zł za metr wylewki tej mi ...coś tam bez mayteriału, materiał ja dałam, ... To jest najdroższa wylewka o jakiej słyszałem. Ja płaciłem 30 zł netto w Inter-Dekor przy 200m2 z materiałem. I to jest raczej drogo. Przy większej powierzchni byłaby niższa stawka. Nawet jakby był bardzo nierówny strop i grubsza wylewka to stawka i tak za wysoka. Jak umawiałeś się na 26-30 to ja bym dał 26. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 29.01.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 qqq, jak już się zgodziłaś (co zrobić) na to 26-30 za robotę bez materiału, to daj mu max (skoro styro rozłożyliście) 26 i to z VATem (co to za gadka "bez VAT" dla prywatnego odbiorcy, o ile nie zaznaczał wcześniej?, i bierz fakturę lub rachunek! niech choć podatek od tych kokosów zapłaci). A jak możesz to zapytaj, a lepiej jakiś wasz ktoś znajomy do niego kolnie, i spyta o cenę za m2 przy powiedzmy 250m2 w opcji full robota i rozłożeniem styro we własnym zakresie, będziesz wiedzieć jaki % liczy za styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.01.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 sluchajcie dosc niedawno byl tu wrzucony art na temat okien i te testy gdzie 5 firm w nich przeszlo - ma to ktos gdzies pod reka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 29.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 mea, o to chodzi:http://oknotest.pl/1/news/artykuly/okna-troche-w-ciazy.php? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 29.01.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 mea, o to chodzi:http://oknotest.pl/1/news/artykuly/okna-troche-w-ciazy.php? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 29.01.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 dobra powiedzcie mi co poza oknoplastem moge polecac ?? dobra jakosc w dobrej cenie ?? grzeniu nie o to chodzilo ale tez poczytam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.01.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Mam działkę narożną. W planie zagospodarowania przestrzennego odległość zabudowy od jednej ulicy ustalono na min 6m, od drugiej min 8m, z zastrzeżeniem, że odległości te moga być mniejsze po uzyskaniu zgody zarządcy drogi. Na tej ulicy domy stoją w mniejszej odległosci, ale były wybudowane przed ustaleniem planu.Mam i tak stosunkowo wąską działkę, a te 8m dodatkowo komplikuje sprawę - wystarczyłoby 7m ,aby było OK.Czy ktoś w Was miał taką potrzebę, aby w Wydziale Dróg w Rybniku rozmawiać na te tematy ? Ciekawi mnie, czy są elastyczni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 dobra powiedzcie mi co poza oknoplastem moge polecac ?? MS,HeKaPlast,Adams,Jezierski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tołdi84 29.01.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam ponawiam temat bo jak widze to nikt sie nie interesuje ale moze teraz otrzymam odpowiedz?? Prosze o namiary na tartak gdzie mozna kupic dobra ,,tania'' więźbe poniewaz chce juz zakupic bo poczatek kwietnia rusza dach ???? moze byc na forum lub priv pozdrawiam i dziekuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.01.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Witam ponawiam temat bo jak widze to nikt sie nie interesuje ale moze teraz otrzymam odpowiedz?? Prosze o namiary na tartak gdzie mozna kupic dobra ,,tania'' więźbe poniewaz chce juz zakupic bo poczatek kwietnia rusza dach ???? moze byc na forum lub priv pozdrawiam i dziekuje . Tania i chyba dobra więźba z Zawoi-695694820,ja mam świerkową ale oferują także jodłową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 29.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 rolety to nie zbędny bajer.....dla mnie to poczucie bezpieczeństwa i ochrona przed wiatrem i słońcem jak jest słońce to raczej przymykam wszystkie do połowy i już słuchaliście prognoz ? w weekend -30st.C....będzie jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 30.01.2012 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 słuchaliście prognoz ? w weekend -30st.C....będzie jazda z ciekawosci ile wam idzie wegla w tych mrozach ?? bo nasz je jak smok !! tartaki - w namiarach /z gor bym nie brala ale o tym juz byly dyskusje nie raz/ lepiej z naszych lasow - lepsze drzewo - a dach to nie przelewki !! chlopie jak ty na kwiecien potrzebujesz i jeszcze nei wiesz gdzie kupic to ja ci zycze powodzonka!!!! wiezbe zamawia sie zanim sie zacznie budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lider6 30.01.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 z ciekawosci ile wam idzie wegla w tych mrozach ?? bo nasz je jak smok !! a ile je smok , mnie tak chyba ze 3 wiadra 10litrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasek 30.01.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 tartaki - w namiarach /z gor bym nie brala ale o tym juz byly dyskusje nie raz/ lepiej z naszych lasow - lepsze drzewo - a dach to nie przelewki !! chlopie jak ty na kwiecien potrzebujesz i jeszcze nei wiesz gdzie kupic to ja ci zycze powodzonka!!!! wiezbe zamawia sie zanim sie zacznie budowac oj tam oj tam da rade, a drewno znajdzie i Mea ma racje omijaj szerokim lukiem ustronsko wislanskie lasy (zeby nie bylo, widzialem wiezbe z ustronia i masakra, ale tania byla) a ja dalej ide pod prad bierz sosne nie swierki czy inne jodly, co twarde to twarde BTW ja bralem z euroclasu (czyzowice) ale nie mam pojecia czy tam dobre ceny maja (znajomosci mialem to i ceny inne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 30.01.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 U nas też więźba z Czyżowic, polecali nam ją dekarze i nie mamy do niej większych zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam 76 30.01.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam ponawiam temat bo jak widze to nikt sie nie interesuje ale moze teraz otrzymam odpowiedz?? Prosze o namiary na tartak gdzie mozna kupic dobra ,,tania'' więźbe poniewaz chce juz zakupic bo poczatek kwietnia rusza dach ???? moze byc na forum lub priv pozdrawiam i dziekuje . Ja brałem w Bauerdachu w Wodzisławiu - oni zamawiają w kieleckim. Cena ok - poniżej cen lokalnych (Euroclas i Turek). Czas oczekiwania - teoretycznie 3-4 tyg., praktycznie 6 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts