DagaAdam 03.07.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 Hello, hello ! Żyjecie, ziomki ??? Wpadłam na chwilkę, kolega ma do sprzedania fajny traktorek do koszenia trawy ( kupił sobie nowy wypasiony ), wkleję wieczorkiem zdjęcia i dam telefon do niego. Ogłoszę to TU i na "Sprzedam...". Aaaaaa, a z bieżących spraw : do końca lipca jestem Ślunzaczką, od sierpnia będę Wrocławianką, hihihi... No witam po dlugiej przerwie Po ile ten traktorek? Troche mi trawy przybylo! Ksztalcisz sie dalej w kierunku projektowania ogrodu? Mam taka mala rabatke przy tarasie do "wymyslenia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neszka83 03.07.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 agucha juz wiem, ktory to Twoj dom toz to my jestesmy prawie najblizsze sasiadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 03.07.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2013 No witam po dlugiej przerwie Po ile ten traktorek? Troche mi trawy przybylo! Ksztalcisz sie dalej w kierunku projektowania ogrodu? Mam taka mala rabatke przy tarasie do "wymyslenia" Hej Adaś, on chce za niego ok. 2,5 tys. Podaję parametry : KRAFTSMAN - 2006 rok Silnik Briggs & Stratton moc 18KM ( więc silny - te poniżej 16 KM wg mnie są za słabe na skosy i odśnieżania ) SZEROKOŚĆ KOSZENIA 108cm boczny wyrzut Zdjątko mam, ale coś mi Fotosik szaleje i nie mogę tu wkleić... Ale jak ktoś chce, to proszę o maila na PW i wyślę zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alhana 04.07.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 A my zostaliśmy właśnie bez ekipy budowlanej ( w środku sezonu budowlanego) Już drugi raz musiałam odkręcać wszystko co trzeba przygotować do rozpoczęcia prac( koparka, beton, stal ,kier-bud, elektryk, itp. itd.) Wypłakałam już chyba wszystkie łzy z bezsilności. Zostaliśmy tylko z umową na rozpoczęcie w maju a prace miały być zakończone do końca czerwca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewqq 04.07.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wypłakałam już chyba wszystkie łzy z bezsilności. zamien wady na zalety, wiesz ile zaoszczedzicie na robotnikach, dom mozna budowac samemu (wiem co mowie) mozesz podac powod? tak dla zabezpiecznia dla potomności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 04.07.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Hej Adaś, on chce za niego ok. 2,5 tys. Podaję parametry : KRAFTSMAN - 2006 rok Silnik Briggs & Stratton moc 18KM ( więc silny - te poniżej 16 KM wg mnie są za słabe na skosy i odśnieżania ) SZEROKOŚĆ KOSZENIA 108cm boczny wyrzut Zdjątko mam, ale coś mi Fotosik szaleje i nie mogę tu wkleić... Ale jak ktoś chce, to proszę o maila na PW i wyślę zdjęcie. Kurde szkoda ze teraz sprzedaje - za 2-3 miechy bym kupil Teraz nie mam kasy na to ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.07.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Kurde szkoda ze teraz sprzedaje - za 2-3 miechy bym kupil Teraz nie mam kasy na to ;( Adam, to Przyjaciele moi zaufani, zadzwoń do Artura i podpytaj. Może się dogadacie. Artur ( Drogomyśl ) : 508-286-225 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/975f7de592c1b73b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/975f7de592c1b73b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 04.07.2013 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 zamien wady na zalety, wiesz ile zaoszczedzicie na robotnikach, dom mozna budowac samemu (wiem co mowie) mozesz podac powod? tak dla zabezpiecznia dla potomności rewqq niestety nie mamy możliwości budować sami. AGA NR1 - powodzenia na nowej drodze życia we Wrocławiu ( podobno Wrocław bardzo ładny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barti1 05.07.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 witam, szukam ekipy do postawienia kominów z klinkieru , czy znacie kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.07.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ][/b]AGA NR1 - powodzenia na nowej drodze życiowej we Wrocławiu ( podobno Wrocław bardzo ładny) Modena, ślicznie dziękuję ! Mam nadzieję, że wszystko się ułoży po mojej myśli. Taaak, Wrocław naprawdę faaaajny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markow79 05.07.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Witam jakich klei używaliście do styropianu co możecie polecić od poniedziałku zaczynam ocieplać styro grafitowy , w sewera w Katowicach maja dobra cene na ceresit zs 13,95 zł do styro, a ceresit zu 18,95zł do siatki i styropianu i własnie nad tym zu się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 07.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 zamien wady na zalety, wiesz ile zaoszczedzicie na robotnikach, dom mozna budowac samemu (wiem co mowie) wyobraź sobie, że ktoś jest chirurgiem...na przykład i że pieprznie robotą w szpitalu żeby osobiście dom, kurna, wybudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katu 07.07.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.07.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 wyobraź sobie, że ktoś jest chirurgiem...na przykład i że pieprznie robotą w szpitalu żeby osobiście dom, kurna, wybudować Czabyło się nie uczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modena 07.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Czabyło się nie uczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 07.07.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Hello, hello ! Żyjecie, ziomki ??? Wpadłam na chwilkę, kolega ma do sprzedania fajny traktorek do koszenia trawy ( kupił sobie nowy wypasiony ), wkleję wieczorkiem zdjęcia i dam telefon do niego. Ogłoszę to TU i na "Sprzedam...". Aaaaaa, a z bieżących spraw : do końca lipca jestem Ślunzaczką, od sierpnia będę Wrocławianką, hihihi... No nie do końca bo Wrocław to tys Śląsk tyla że tyn dolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 07.07.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Witam jakich klei używaliście do styropianu co możecie polecić od poniedziałku zaczynam ocieplać styro grafitowy , w sewera w Katowicach maja dobra cene na ceresit zs 13,95 zł do styro, a ceresit zu 18,95zł do siatki i styropianu i własnie nad tym zu się zastanawiamNa równe ściany polecam w piance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaAdam 07.07.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Na równe ściany polecam w piance Strasznie drogi klej, w dodatku strasznie upierdliwy (jak kazdy piankowy) bo trzeba wracać i dobijać / kontrolować płyty, bo lubią się "podnieść" po czasie Cementowy to cementowy - jak przybijesz tak wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzeniu666 07.07.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 Strasznie drogi klej, w dodatku strasznie upierdliwy (jak kazdy piankowy) bo trzeba wracać i dobijać / kontrolować płyty, bo lubią się "podnieść" po czasie Cementowy to cementowy - jak przybijesz tak wisi Jak Ci wychodzi "strasznie drogi"? Czytam i dobry klej cementowy (Caparol 190) 5m2 z worka czyli 5zł/m2. Ta pianka w praktyce podobnie 5m2 z puszki (warunek jak napisano: równe ściany). Czy coś źle liczę (bo późno jest)? Próbowałeś tą pianką, bo ja tak i nie zauważyłem "upierdliwego podnoszenia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 08.07.2013 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Czabyło się nie uczyć! Hahahahaha ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts