Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

patrze i patrze czytam i czytam i nie moge przezalowac ze nie bylem na tej biesiadzie, :cry: normalnie nie opuszczam takich konferencji

wlasnie nagralem 5 plyt tylko na biesiade i wesele same hity w najlepszym wykonaniu :p

widze ze planujecie juz czerwcowke a ja przyjade dopiero w lipcu

nie moge sie doczekac zeby Was poznac , to prosze przyslijcie mi chociaz zdjecia, z gory dziekuje pa :wink:

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

filips .... dzieki

Witam Wszystkich !

Dawno tutaj nie zaglądałem i ... widzę, że się dzieje tutaj wiele ciekawych rzeczy - trudno moja strata :cry:

Mam nadzieję, że teraz będę miał więcej czasu i częściej się tutaj pojawię. Serdecznie pozdrawiam tych, którzy mniej jeszcze pamiętają i także nowych forumowiczów z podkarpacia :lol:

no wreszcie !!!

ojjjj .... George.... dobrze że Jesteś ..... bo trudno to wytłumaczyc ze TY - i Greg i Gregor456!!!! ...choć ... (jak Wam cos powiem ... to .... (sorry ...ale sie usmiejecie )

- zdaje sie że WY we trzech macie ten sam znak zodiaku ... !!!!! cha cha cha

- reszta grupy ciagle mnie pyta który to Greg .... prosze ...wyjasnijacie ze WAS trzech :D:D:D

:wink:

Strawa była , napitku też widać Wam nie brakowało (DZIĘKI WAM ZA ZDJECIA) ach ......

Powiedzcie mi jaka rozsądna cena za układanie płytek? U mnie wahają sie od 15 do 25 zł. Nie wiem czy to mało te 15zł czy może za dużo te 25 zł. Pomóżcie.

Pozdrawiam Paty.

Paty ... jak dobre podłoże .... i tylko grzebyczkiem niższa granica

brzoza

Organizacjo 15 maja :o mam mieć w końcu pozwolenie na budowe :)

słyszałem, że w którąś czerwcową sobotę ma być piękna pogoda na grilowanie :wink: :wink: :D :D 8) 8)

może taki przepis:

recepty / Gril

Názov:Grilovaný stejk

Suroviny:4 plátky hovädzej sviečkovice (á 150 g), 12 plátkov oravskej slaniny, olej, mleté čierne korenie, soľ.

Postup:Plátkami slaniny obložíme obvod plátku mäsa a upevníme kuchynskou niťou alebo špagátom. Mäso osolíme, okoreníme, potrieme olejom a grilujeme z každej strany asi 4 minúty dočervena. Podávame s ryžou so zelerom a s fazuľovým šalátom alebo s grilovaným chlebom a pikantnou korenenou omáčkou.

No własnie, kto to mówił?

Może przyzna się organizacji 8) , organizacja 8) pomoże załatwić formalności, poda ogólnie termin, a miejsce do końca będzie niespodzianką :wink:

Gregor456 - nie pękaj. Przecież lipcówka u Ciebie. Sam proponowałeś :lol:

Janon: to szykuj już ten Grilovaný stejk, nie zapomnij tylko o plátkach oravskej slaniny :wink: No i gratuluje pozwolenia :D

brzoza: jest george. Teraz Ci przynajmniej wszyscy uwierzą. Bo faktycznie zaplątaliśmy tych międzynarodowych grzesiów :wink: Ale co się dziwić?

tampiko: Ty nie bucz, tylko szukaj opiekunki do psa, żeby w czerwu nie było znowu problemu w ostatniej chwili. A Darek takie niespodzianki Ci przygotował :p

Reniu udało się???

A ja jutro ruszam z dalszym ciągiem. Ekipy mi się zazębiają i mam nadzieję, że nie pozabijają się na budowie. Potrzebuje namiary na ocieplaczy ścian. Chcę zrobić ocieplenie przed wstawieniem okien :wink:.

Anetka: spróbuj z ziemią, jak jeszcze jej nie masz pod nr 2299449

Buziaczki dla wszystkich :)

Szanowna organizacjo!

Ja pisałam (PISAŁAM a nie mówiłam) o czerwcóweczce u mnie na wsi. Ale Januszek - zdrada, nie przyznałeś się - usiłował mnie przekonać, żeby czercóweczka była u niego. A dlaczego - to niech się sam organizacji tłumaczy. Odstąpiłam mu wspaniałomyślnie ten czerwiec, a on mi tu tak?

Ojj, Januszek! no, no, no, nooooo, nieładnie!

Renia!

Jak tam Twoje fundamenty?? Bo wczoraj co nie bądź pokropiło... :cry:

przejżałem wszystkie wcześniejsze posty i nie satwierdziłem tego co napisała Baru jakieś przejmowanie miejsca :-?

jesteś niesamowicie wspaniałomyślna dziękuję.

ale skoro tak to nich będzie ze mną jak z dzieckiem,

organizacja już coś myśli 8)

załatwia pogodę, dobry nastrój i te sprawy, cierpliwości.

:p :p :p

Ciao belli 8)

Teraz juz moge tak napisac bo sobie Was obejzalem, dostalem kilka nastepnych zdjec od Janona i umiescilem je na stronie. Ostatnio malo czytam ale w Sobote wyjasnia sie moje problemy i potem popisze troszke z Wami. :) :D :lol: :p

ps. Brzoza nie bardzo zrozumialem w czym problem - ostatnio taki tepy jestem jak przecinak - to ta wiosna ktorej nie widac :cry: :o :(

Cześć Panowie :D Zapracowani i nie :wink:

Powiedzcie mi jedną rzecz: czy półeczki murować przed czy po tynkach wewnętrznych? Pewno przed :oops: tylko jak oni mi te maleństwa później otynkują? W ogóle wychodzi mi, że tylko kanap nie będę miała murowanych :p

Czyli 26 czerwca czcimy wakacje i działkę Januszka? No to już rezerwujcie sobie termin, coby gadania nie było, Paty! to specjalnie dla Ciebie :wink: i dla Tampiko, coby opiekunke dla psiaka znalazła albo zastępstwo za małżela :wink:

A może filips zaplanuje urlopik w Polsce?

Januszek, niech Ci to słoneczko świeci i świeci...