maciejon 19.09.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Witajcie po przerwie! Witam Anna_ i kajja Koniec urlopu. Koniec harówki. Wróciłem do pracy Na budowie coś tam poszło do przodu. Są nowe zdjęcia na mojej stronie w działach Elewacje i Ogród oraz nowy dział Kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.09.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 kajja: Niektórzy ludzie montują w łazience np. dwie umywalki, bo lubią myć zęby wspólnie Ja tak mam w górnej łazience - wiecie, bo widzieliście. I wcale mi to nie przeszkadza, że obok mnie szoruje kłyki mój małż, albo któraś z córek . Ale ja mam tylko dwie łazienki i sześć sztuk na pokładzie. W razie "w" można se zlecieć na dół i tam dokonać ablucji w samotności. PS. Dobrze, że moja psica się nie pcha do łazienki rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 19.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Baru: toteż dlatego mówię, że można i tak. Ja jakoś jednak wspólnie mogę korzystać z łazienki tylko tego... no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.09.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Baru (...) tylko tego... no... Aaaaa... to co innego... To zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 19.09.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 OOOOO no wreszcze zaczyna się ciekawie Anice jest potrzebna łazienka do tego... no ... ciekawe od kiedy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 19.09.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 No maaszszsz... Januszek się odezwał!! Jak zwykle tendencyjny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.09.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 ubranko mi przywrócili ... ale ... miła osóbka osoba piszaca również w Naszej grupie pyta w "uwagach o forum " Dlaczego nie moge sie zalogowac na Forum? czyzby dosiegnał Ją syndrom ? AGI444 i mój ... no ja to sie mimi narazilam Ale w sumie to fajnie bylo , najgorsza trauma byla z tym , ze myslalam , ze komp mie siadl , ale i nowy nick mi doszedl Tak przy okazji Baru -zdjecia prosze , tzn, wiecej zdjec pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 20.09.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Anice jest potrzebna łazienka do tego... no ... ciekawe od kiedy?? Potrzebna, jak potrzebna, ale przydaje się od kiedy mam dużą kabinę prysznicową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 20.09.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam, witam A zaczęło się tak niewinnie ... od zwykłego projektu Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 20.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witaj witaj Ty też przepraszam że nie odniosłem się do Twojego projektu, ale wszyscy mądrzy już poradzili a ja ? już niewiele mogę dodać oprócz jednego czas pokaże. wszystko zaczyna się tak niewinnie, póżniej zaczyna się rozwjać, gnać cieszyć oko i radować serce aż wreszcie wymyka się spod kontroli i..... kończy się różnie, czasami jest tak jak chciałaś (czego Tobie życzę) ale są inne sytuacje a bo majster krzywo, a bo franiu nie przyjdzie bo zapił, a bo wresczie finanse będą tak zszarpane, że nie wsponmę o psychce, tylko usiąść i się załamać, wtedy też zobaczysz ilu masz przyjaciół, ilu odwróci się od Ciebie plecami. Weźmy dla przykładu Anikę, albo nie, dajmy jej jeszcze szansę i zlitujmy się jeszcze raz nad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 21.09.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witaj witaj Ty też przepraszam że nie odniosłem się do Twojego projektu, ale wszyscy mądrzy już poradzili a ja ? już niewiele mogę dodać A więc proszę dodaj to "niewiele". Bardzo liczyłam na Twoją opinię i sugestie w sprawie zmian Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 21.09.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witaj witaj Weźmy dla przykładu Anikę, albo nie, dajmy jej jeszcze szansę i zlitujmy się jeszcze raz nad... Rozumiem, że mam złożyć partyjną samokrytykę i poprosić o litość? Chyba jednak nie skorzystam Więc... żegnajcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.09.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Więc... żegnajcie... Tyyyyyyyyyyyyyyyyy!1 Palnąc Ci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 21.09.2005 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Więc... żegnajcie... Anika co to ma znaczyć?? Tak się nie robi. Nie pozwalam. Proszę więcej takich żartów nie robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 21.09.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Baru, AnetaS: skoro TAK piszecie to albo wiecie więcej albo macie ku temu podstawy. Ja wiem tylko tyle ile napisał Januszek i Anika. A skoro napisali to na Forum, upoważnia to i mnie do zajęcia stanowiska: Januszek pisze o odwracaniu się przyjaciół plecami, dając za przykład Anikę. Tak to zrozumiałem. A później pisze o dawaniu Jej szansy ale nie przez siebie tylko przez NAS. Nas czyli i mnie.Nie mam powodów by dawać Anice szansy i by litowć się. Znam Ją jedynie wirtualnie. Myślę, że wielu kwestiach doskonale się rozumiemy.Nie wiem o co chodzi i tym bardziej nie chcę być "podporą" w Januszkowym MY. Januszek ma spore poczucie humoru ale Jego ostatni tekst jest bez ikonek żartobliwych. Pisze to bardzo poważnie. I mocno.Skoro Anika tak reaguje - ma powody! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.09.2005 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Maciejon!!Popieram!! Popieram w całej rozciągłości!!Januszej przegiął - takie jest moje osobiste zdanie i nie ma tu nic do rzeczy nasza ostatnia wymiana zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 22.09.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 to wybacza wszystkie psoty psoty czy posty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajja 22.09.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witajcie! Zupełnie nie wiem o czym ostatnio rozmawiacie, więc mam wielką prośbę: WRÓĆMY DO WĄTKU BUDOWLANEGO! Anika wiesz zostawiam jednak dwa okna od strony tarasu (miałaś rację!). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 22.09.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Maciejonie i Wszyscy pełnymi tytułami cztelnicy tego forum. ładnie to ująłeś "znamy się wirtualnie" jednak fatalną stroną tego medium jest to ,że tak naprawdę w ogóle się nie znamy i nie wiemy tak naprawdę jakie skutki mogę przynieść nasze słowainnej osobie. wyobraźmy sobie że jako budujący i pełni humoru wypowiadamy słowa skierowane do wirtualnych osób np: "no ruszcie tyłki i weźcie się za kielnie" , wsyscy się smiejemy bo to jest wesołe prawda? nie zdajemy sobie sprawy że nasze słowa czyta już niewirtualny ale prawdziwy młodzieniec siedzący na wózku inwalidzkim, który niedawno spowodował wypadek podczas brawurowej jazdy i stracił obie nogi. czy dla niego jest to wesołe????? nie zdajemy sobie sprawy jakie skutki moą przynieść tak wydawać by się mogło wesołe słowa. i co My (jako społeczeństwo) robimy kiedy się o tym fakcie dowiemy??? niestety nasze społeczeństwo nie dorosło do takich sytuacji bo co tu dużo gadać albo litujemy się nad biednym chłopakiem albo co gorsza nie rozumiejąc motywów postępownia chłopaka karcimy go za brawurową jazdę. nie rozumiemy nie potrafimy pojąć że po drugiej stronie kabla może być całkiem po prostu inny człowiek , za to należy go karcić wyobcować,??? póki nie zrozumiemy że alkocholizm to choroba, poki będzimy myśleć tak przecież mógł nie pić, "patrzcie na mnie ja się nie rozpiłem więc i on mógł to zrobić" puty będziemy rzucać inwektywami w człowieka który i tak ma ciężko bo jest bez nóg, bo nie może żyć bez alkocholu, póki nie zrozumiemy że chory człowiek ma prawo żyć godnie puty będzie tak jak jest. nie myślcie że jestem bez nóg, ale budowa to choroba którą trzeba przejść, jednak czasami zostawia skutki uboczne, stres, napięcie czasami wyczerpanie psychiczne i cóż dalej mówimy "patrzcie mnie nić nie jest " więc tego któremu coś jest, należy potępić prawda? przesadza przepraszam w poprzednim poscie powinienem używać słów Ja zamiast My muszę się przyznać że w ogromnej większości na postanowienie Ani miała wpływ moja osoba, jednak uszanujmy jej wybór. kiedy zobaczymy kogoś takiego, kalekiego, chorego, innego to właśnie odwracamy się plecmi a ten ktoś krzyczy patrzcie tutaj jestem, też chcę żyć tak jak normalny, proszę....proszę nie róbcie mi krzywdy. kamieniem go kamieniem. a ja cóż ??? ja jestem ten inny , który zachowuje się inaczej niż większość więc dalej, kamieniem......w januszka kamieniem kamieniem go już kilku rzuciło kto jeszcze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.09.2005 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Wisz co Januszek?? Brak słów po prostu i tyle... Kamieniem... taaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts