forum_user 22.09.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 dogasa ognisko ... kończy sie lato ...aby nie wpaść w jesienna depresje i zrekompensować sobie mniejsza ilośc promieni słonecznych zapaliłem dziś ogniskospalam resztki ... patrze w ogień ... ulatujące skry ... noc chłodna ... przy ogniu - cieplutko ...palą sie badyle słonecznika ... kora akacji i cześni ... dym pachnie melisą ... sen jest lekarzem duszy ... pora spac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.09.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Ludzie co Wy robicie. Aż się serce kraje. Może spotkajcie się porozmawiajcie ze sobą, wyjaśnijcie sobie jeśli są jakieś niejasności. Bo co ja mam poradzić, że bardzo Was lubię i to nie wirtualnie ale realnie. I chciałabym abyście oboje byli. Januszek i Anika zróbcie coś z tym, bardzo proszę.I żadnych kamieni w nikogo nie mam zamiaru rzucać.Budowa nas połączyła i niech łączy nadal. Proszę. RS a ty co jakie "ostatnie pożegnanie" ja się tak nie bawię. Protestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.09.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 RS: Ty to masz zmysł reporterski Zdjęcia pełne nostalgii. A sama buda sprawia wrażenie jakby nie miała sił, nie chciała już służyć komu innemu Januszek: Z dużą uwagą przeczytałem to co napisałeś. Starałem się uchwycić sens, sedno Twojego postu. Przyznam jednak, że chyba nie udało mi się to Doskonale rozumię kwestię wirtualnych znajomości. Świadomość ich plusów i minusów znam nie od dziś. Podzielam Twój pogląd, że pisząc do osoby której nie znamy łatwo popełnić gafę. Zakładam jednak, że siedzący z drugiej strony "kabla" też ma swiadomość tej sutuacji. Jeżeli nie - po prostu przestaje on być (dla mnie) partnerem do rozmowy. Reasumując, jezeli pisze do mnie ktos kogo znam tylko wirtualnie, licze sie z tym, ze nieświadomie może mi dołożyć i vice versa W kontekście tego nie rozumię podstaw Twego pytania: nie potrafimy pojąć że po drugiej stronie kabla może być całkiem po prostu inny człowiek , za to należy go karcić wyobcować,??? Dlaczego piszesz o karceniu, wyobcowaniu? nie myślcie że jestem bez nóg, ale budowa to choroba którą trzeba przejść, jednak czasami zostawia skutki uboczne, stres, napięcie czasami wyczerpanie psychiczne i cóż dalej mówimy "patrzcie mnie nić nie jest " więc tego któremu coś jest, należy potępić prawda? przesadza Budowa u każdego zostawia skutki uboczne. To prawda. Kto jednak na Forum potępił Cię za to, że budowa odbiła się i na Tobie? O co Ci chodzi? przepraszam w poprzednim poscie powinienem używać słów Ja zamiast My muszę się przyznać że w ogromnej większości na postanowienie Ani miała wpływ moja osoba, jednak uszanujmy jej wybór.Jesteś trochę niekonsekwentny, bo znowu piszesz "uszanujmy". a ja cóż ??? ja jestem ten inny , który zachowuje się inaczej niż większość więc dalej, kamieniem......w januszka kamieniem Jesteśmy na Forum. Twoja "inność" oznacza dla mnie inność poglądów w szeroko rozumianej tematyce budowania. Dlaczego miałbyś być kamienowany za taką inność? I znowu: o co Ci chodzi? kajja: Zanim pojawiłem sie na podkarpackiej grupie zaglądałem na nią wiele razy. Też drażniło mnie to, że pisze się tutaj nie o podkarpackim budowaniu ale o sprawach, których nie rozumiałem. Później (głównie dzięki wypowiedziom Brzozy) dotarło do mnie, ze grupa podkarpacka to coś bardziej"rodzinnego" niż budowanie na podkarpaciu. Toleruję zatem pojawianie się tutaj wątków luźno lub bardzo luźno związanych z budowaniem Brzoza: zdecydowanie bardziej wolę Twoje posty z przeciwnej strony dzikiego wiatru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.09.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 człowiek czuje się jakby mu się rodzina rozpadała A może ja to wszystko źle odczytuję. Zaraz mi tu ktoś wejdzie do biura i powie "czemu ty ryczysz" i no ci co ja powiem, co? Straszni jesteście nie macie litości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 człowiek czuje się jakby mu się rodzina rozpadała A może ja to wszystko źle odczytuję. Zaraz mi tu ktoś wejdzie do biura i powie "czemu ty ryczysz" i no ci co ja powiem, co? Straszni jesteście nie macie litości. AnetaS: To straszne co napisałaś! Ja (może nieudolnie) swoimi postami próbuję zapobiec rozpadaniu. Mnie zatem odczytujesz źle A straszny to ja nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 jestem z Aneta przed zachodem slonca trzeba sobie przebaczyc, kazdemu sie zdarzy zrobic czy powiedziec cos czego pozniej zaluje, ale napewno nie chcemy zaraz zeby odwracalo sie od nas cale spoleczenstwo, nie wiem jaki procent chodzi z Was do kosciola, lecz tydzien lub dwa tygodnie temu byla czytana Ewangelia o przebaczaniu, trzeba przebaczac nie siedem lecz siedemdziesiat siedem razy, czyli bez konca, wtedy swiat bedzie napewno lepszy, a my szczesliwsi no coz ja osobiscie mysle, ze bez tych kazan moje zycie bylo by bez tresci, nerwoe i niepozytywne a tak jest spokojne i szczesliwe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 23.09.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 jestem najwiekszym skurwie.... jakiego matka ziemia nosi na swoich barkach i na to co się stało nie mam żadnego usprawiedlwienia, żadnego, ale zanim rzucicie we mnie kamieniem, musicie wiedzieć że są tacy w naszej rodzinie, którzy nie potrafią przebaczać ani razu nie siedem czy 77 razy tylko ani razu.... Anetko Ty ryczysz teraz bo wiesz, ja tak mam przez rok a może dwa, teraz jest już za póżno na cokolwiek, to nie jest koniec dnia to nie jest zachód słońca to srodek czarnej pełnej grozy nocy. Tylko patrzeć co świt przyniesie, rozpacz, i cierpienie naszych najbliższych, to jest potworne. Jeśli uważacie że jestem potworem to powiedzcie nawet nie rzucajcie kamieniem . odejdę wszak jestem inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 nie zawsze jest jakies rozwiazanieAnika, prosze,my wszyscy Was tak bardzo lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.09.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Januszek każdy z nas jest inny, każdy wnosi coś innego. Raz jest dobrze, a raz źle. Szczerze się przyznaję od wielu lat nie chodzę do kościoła i nie słyszałam tego kazania. Ale wiem, że nieporozumienia trzeba wyjaśniać, i trzeba sobie przebaczać. Możecie powiedzieć, że jestem gówniara i niewiele jeszcze w życiu przeszłam. Że nie wiem o co chodzi a się wtrącam. Macie rację, bo tak jest. Ale zależy mi na tym aby była zgoda. Proszę nie zachowujcie się jak małe dzieci. Porozmawiajcie ze sobą, wysłuchajcie siebie nawzajem i spróbujcie zrozumieć drugą stronę, a wierzę że wtedy będzie dobrze. Więc jak pisze Brzoza bądźmy nadal rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 RS, dobry pomysl i jak sie pogodzicie to Wam cos fajnego powiem, dla mnie sensacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.09.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 ja aż płone z ciekawości ... bo Grześ jak mówi "fajne" to to jest z pewnością przesuper fajniste ! ! ! Grześ zawsze jest skromny ... :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 dzieki brzoza, mam nadzieje ze oni tez sa juz tacy ciekawi ze zaraz cos napisza, a to cos to bedzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.09.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 własnie Grześ ! sa słowa które palą jak ogień ale sa słowa które lecza jak balsam mam nadzieje ze opowiesz - NAM WSZYSTKIM ! to coś bardzo fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 jestescie dobrej nadziei ? zawsze trzeba ja miec ! pozdrawia Was optymista z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 23.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 i zyczy milego weekendu, cieplutkiej pogody i mniejszego wiatru,no ale wiatr musi tez zrobic swoje tzn. rozsiac nasiona po polach i lakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.09.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 A ja odbiegnę od tematu i zaproszę Was do obejrzenia nowych zdjęć w linku poniżej. Grześ!! Lepiej powiedz i to szybko, bo ta sprawa, która pogmatwała naszą grupę chyba nie tak szybko się wyjaśni. Obym nie miała racji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 26.09.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 A ja odbiegnę od tematuNie odbiegłaś od tematu, bo przeciez My głównie o budowaniu A zdjęcia ładne, tylko dlaczego ona taka całkiem czarna i czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.09.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Maciejon!! Powiem Ci w zaufaniu, że ona powinna być czarna - w końcu to CZARNY TERIER ROSYJSKI!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 26.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Witajcie czy ktoś może mnie oświecić i powiedzieć dlaczego nie widzę żadnych nowych zdjęć? ostatnie to te zimowe a na nich raczej biały kolor dominuje, nic czarnego nie widzę (no może oprócz własnej przyszłości) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 26.09.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Przepraszam Was za tego mojego posta. Byłam bardzo strasznie zdenerwowana. Emocje wzięły górę. Dzisiaj inaczej odebrałabym wypowiedź Januszka. Pewno już wiecie, ale nic nie słychać na forum: Tampiko wróciła zza wody. Odchudzona lepiej niż przy budowie Kajja: dobry wybór Baru: a Nadia boi się dalej szczekania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts