sebo8877 22.11.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 No Rs-ik - rozgrzewka byał przednia wczoraj - łańcuszki to podstawa - lece dzisio do jakigo sklepu se fundnąć jakis lańcuch - ale w razie czego sasiad posiada Ursusa C330 - tak więc chyba dam rade Cześć Zjaba Witamy na GRUPIE No maciejon człowieku witam serdecznie u mnie wręcz przeciwnie -to mój "pierwszy" stały rok pobytu na podkarpaciu - tak to jest z jednej strony żona która kocham z drugiej praca za która tu sie zjawiłem Mam nadzieję maciejon że wszyscy jak juz wybudujemy spotakmy sie w jakims fajnym miejscu na kufelku zimnego browara i nasze znajomosci nie będa tylko wirtualne. Tego serdecznie sobie i Wam z całego serca zycze!!! sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 22.11.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Zdrastwujcie Towariszcie I Uff mam nareszcie małą chwilkę na napisanie czegoś do Was od połowyroku.Zanim zacząłem pisać musiałem się zalogować i tu mnie przeszkoda spotkała bo hasło mi się wymsło z głowy i musiałem czekać aż mi nowe podeślą - a takie dostałem że nie idzie zapamiętać nie to szlag. Na początku chciałem pozdrowić wszystkich bo z małości czasu zdążyłem przeczytać tylko strony 66-68 żeby mieć co nieco wiadomościco u was słychać.Może się jeszcze uwstecznię jak będzie czas. SEBO z numerkami - witam cię serdecznie w tej części naszej ziemi. BRZOZA - jak widzisz nie próżnowałem i nasi już są w E-lidze jeszcze tylko Majstra zwiniemy haha i świętujemy. A tak między nami to możemy razem i bez tego świętować. BARU I ANETKA - co do skoku na bank - to podaję wam nowy adres takiej instytucji do skoków to nowo wybudowany skarbiec koło Makro, który pierwszy raz zasypany będzie gdzieś koło stycznia 2006 roku, ale tam już kolejki na napady są haha. TIGERMOTH - byłem parę razy w tym roku w twoich stronach ale wpaść nie zdołałem zawsze mnie zegarek pogania niestety. AGA - dzięki za piękne fotki dla Bieszczadników - i może się kiedyś w Bieszczadach spotkamy. JANUSZEK - pozdrowienia dla całej rodziny. Pozdrawiam również wszystkich nie opisanych powyżej. Co do sposobu na kreta bo tam ktoś posiada to milutkie stworzonko. U nas koło firmy pokazał się taki zawodnik z podziemia i jak niektórzy wiedzą mamy małe oczko wodne. I było to tak, że za dnia nasza księgowa narzekała, że jej krecik kurchaniki porobił na miejscu jakiś ponoć cacnych roślin i coś sięodgrażała. Jak wychodziłem po południu z pracy to została Ona czytaj nasza Księgowa i podziemny Wędrowiec. Rano jak przyszedłem zastałem krecika pływającego w oczku wodnym już niestety reanimacja ani usta - usta nie pomogły a Księgowa normalnie funkcjonuje do dzisiaj. Żadna ze stron do tej pory nie powiedziała co naprawdę miało miejsce tego popołudnia ale kreta nie ma. Jak się to komuś przyda to będę się cieszył - jeszcze raz pozdrawiam i do następnego zalogowania się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 22.11.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Noooo nie moogę!! Wojtuś się odezwał!! Koniec świata!!Cześć Zjaba!Nie bądź takim tajemniczym budowniczym... Napisz coś - gdzie budujesz, czy jakieś zmiany w projekcie masz, jak walka z papierologią...Spieszę donieść, że kilka zdjęć dodałam i lecę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.11.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Baru zobaczyłem ogladnołem - bedzie pieknie LIDZISKA nie chce byc upierdliwy ale cosik te zapisy na kulig - stoja w miejscu ?? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA44 23.11.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam serdecznie!!! Wprawdzie zaczyna minie choroba rozbierać, ale chciałam pogratulować Baru nowej kostki. Chętnie zobaczę efekt końcowy. sebo8877 - ja jestem jak najbardziej za kuligiem, ale fakt należy najpierw ustalić datę. Powiem szczerze, że wolałabym, aby to było w przyszłym roku Wojtku, mam taką nadzieję, że nie tylko Bieszczady będą miejscem naszych spotkań... . Zjaba - Witam Cię serdecznie. I tak jak Baru proszę o szczegóły budowy!!! Aga - co do wanny mam i akryl i zeliwna akrylowa ma zalete taka ze miesci mało wody (niższa i wyprofilowana ergonomiczniej do kształtu ciała - ale woda stygnie w niej szybko zeliwna - mało oszczedna jesli chodzi o wode ... ale jesli ktoś lubi dłuuugie nasiadówki w wodzie ...- niezastapiona DLATEGO JA WOLĘ ŻELIWNĄ!!!! Jeżeli byście trafili na stronki z wannami żeliwnymi, a dodatkowo asymetrycznymi (nie wiem czy takie są) Będę ogromnie WDZIĘCZNA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.11.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 AGA44 to fakt w tym roku mam nadzieje że sniegu nie będzie ąz tyle No to mamy pierwszą propozyszyn W 2006 roku (ale to brzmi nie:) Mysle że połowa stycznia może pasowac wiekszości - ale co do miejsca to ja w tej kwesti nie mam za duzo do zaoferowania bo jestem świerzy. propozycje mam jednak taka iz u mnie na zkończenie na budowie- no przed budową dokładnie mozna zrobic jakies ognisko z pieczeniem kiełbasy - ale kiełbase kazdy przynosi ze sobą sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.11.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam, ale zaległości narobiło się. Maciejon kupiłam deskę berlinecką - Barlinek Akacja spodobał mi się kolor a resztę zaakceptował wykonawca. Listw przyściennych jeszcze nie mam wybranych i szczerze mówiąc nie jestem na dzień dzisiejszy powiedzieć jakie będą. Być może będzie to co ma Baru. Do łazienki kupiłam ceramikę z Koła a wanna zamówiona, aż wstyd się przyznać nie wiem jakiej firmy ale z bąbelkami Na swoją obronę mam tylko to, że pan który sprzedawał jest bardzo przystojny. Baru co do kostki nie będę doradzać bo tego etapu jeszcze nie przerabiałam. Co do kuligu to oczywiście się piszę, będę starała się ułożyć wszystko tak aby mieć wolny czas. Mi również odpowiadałby styczeń, bo teraz to ja mam bardzo gorący czas i taki zamęt w głowie, że lepiej nie mówić. Witaj Zjaba napisz coś więcej o sobie, może ktoś z nas to Twój sąsiad. Wojtek to jak się kończy ta opowieść o kreciku Wasza Księgowa nie chciała mi powiedzieć zakończenia. Czekam na efekty śledztwa. Czy są jakieś poszlaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 24.11.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 kupiłam deskę berlinecką Czy mozesz napisać jaki rabat dostałaś przy zakupie no i gdzie to było. (Będę kupował wczesną wiosną.) Do łazienki kupiłam ceramikę z Koła a wanna zamówiona, aż wstyd się przyznać nie wiem jakiej firmy ale z bąbelkami Na swoją obronę mam tylko to, że pan który sprzedawał jest bardzo przystojny. Rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.11.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Na swoją obronę mam tylko to, że pan który sprzedawał jest bardzo przystojny. To ja juz wszystko wiem dlaczego moja żona kupuje u facetów Wiecie co ja z reguły wybieram sprzedawczynie kobiety - jzeli takie oczywiscie sa w zasięgu wezroku sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zjaba 24.11.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 dzieki za mile przyjecie w klubie !!!! a wiec, buduje dom glx 31, zwany tez Domem Wiktora (kto takei glupie nazwy wymysla????) budowa na jednej z uliczek odchodzacych od ul. staroniwskiej - to kto z was jest moim sasiadem ???? zaczelismy w czerwcu 2005, wszystko udokumentowane cyfrowka, kazdy ruch niemal zebyscie widzieli te miny robotnikow i ich glupawe docinki - ktore szybko zostaly ugaszone papierologia byla ciezka - wie kto kazdy kto slyszal haslo "staroniwa". pozwolenie: czekalismy ponad poltora roku ! - ale to tylko sprzyjalo zwikeszeniu funduszy - hihi, jakos to trzeba sobie tlumaczyc obecnie: wstawili nam okna i tymczasowe drzwi, zabilismy otwor garazowy. z modyfikacji: powiekszylismy o polowe garaz, a tym samym automatycznie powiekszylo sie nam zaplecze lazienki nad garazem (kiedys bedzie tam sauna - taaaak, marzenia....). zabudowalismy ganek, robiac w nim wiatrolap - tym samym nie bedzie sie wlazic z blotem do domu. pozdraiwam !!!! MAJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.11.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 no to Maja my jesteśmy Twoimi sasiadami oddalonymi o jakies 20-25 km sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 24.11.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Proszę się ze mnie nie śmiać on naprawdę jest bardzo przystojny, męski i ... oczywiście nie aż tak bardzo jak mężczyźni z Grupy Podkarpackiej, Maja my również jesteśmy sąsiadami oddalonymi o jakieś 2-3 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 24.11.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Anetko dziękuję bardzo w imieniu wszystkich mężczyzn za docenienie naszej urody Ja osobiście pozdrawiam i gorące całuski sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EIMUND 26.11.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Witam Wszystkich Forumowiczów z Podkarpacia . Coprawda działam na forum już dłuzszy czas ale dotychczas tylko jako wykonawca. (Nie)Stety niedługo zacznę budowe swojego domu, a jako że pochodzę z Podkarpacia chciałbym dołączyc do grupy. Oczywiście służe radą każdemu w kwestii wylewek i tynków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.11.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Witam serdecznie EIMUND w grupiePochwal się co masz zamiar budować i wyjasnij dlaczegos przygnebiony z tego powodu że musisz budowac.Jak przyjdzie u mnie czas na wylewki napewno zapytam - albo zapytam już terazJastrych samopoziomujący pod panele i płytki jest bardzo fajny i prostyw wykonywaniu. mieszasz wylewasz zaciągasz poziomuje się samo??!!Co zrobic by poziomowało sie samo a cena była niższa - chodzi o równa powierzchnie pod panele i płytki ceramiczne.Dzięki i pozdrawiamsebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EIMUND 26.11.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Witam serdecznie EIMUND w grupie Pochwal się co masz zamiar budować i wyjasnij dlaczegos przygnebiony z tego powodu że musisz budowac. Jak przyjdzie u mnie czas na wylewki napewno zapytam - albo zapytam już teraz Jastrych samopoziomujący pod panele i płytki jest bardzo fajny i prostyw wykonywaniu. mieszasz wylewasz zaciągasz poziomuje się samo??!! Co zrobic by poziomowało sie samo a cena była niższa - chodzi o równa powierzchnie pod panele i płytki ceramiczne. Dzięki i pozdrawiam sebo8877 Mamy w planach budowę bliżniaka w Lubaczowie ale dopiero na wiosnę. Jastrych samopoziomujący jest niezbędny tylko w przypadku wykładzin zgrzewanych na gorąco. Natomiast jeśli chodzi o panele i płytki to kwestia jest tylko wykonania dobrze jastrychu betonem. Dobrze zrobiona szlichta z mixokreta trzyma poziom i jest gładka i co najważniejsze tańsza od samopoziomu. Ja wykonuje posadzki na terenie Wawy i okolic ale są tu na forum zdjęcia moich wylewek. Zobacz jak wyglądaja i sam ocen czy potrzebny jest samopoziom. pozdr Eimund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 26.11.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Cześć EIMUND!To Wy z Maciejonem sąsiadami będziecie!Pozdróka i powodzenia w zmaganiu się z budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.11.2005 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Dobrze zrobiona szlichta z mixokreta trzyma poziom i jest gładka i co najważniejsze tańsza od samopoziomu. Ja wykonuje posadzki na terenie Wawy i okolic ale są tu na forum zdjęcia moich wylewek. Zobacz jak wyglądaja i sam ocen czy potrzebny jest samopoziom. Eimund ale chodzi o to że nie chce wynajmować mixokreta chciałbym zrobic to sobie sam (na nadmiar kasy nie cierpie) co polecasz w tym wypadku - normalną ludzka dokładność jak domniemam co??? sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EIMUND 26.11.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Dobrze zrobiona szlichta z mixokreta trzyma poziom i jest gładka i co najważniejsze tańsza od samopoziomu. Ja wykonuje posadzki na terenie Wawy i okolic ale są tu na forum zdjęcia moich wylewek. Zobacz jak wyglądaja i sam ocen czy potrzebny jest samopoziom. Eimund ale chodzi o to że nie chce wynajmować mixokreta chciałbym zrobic to sobie sam (na nadmiar kasy nie cierpie) co polecasz w tym wypadku - normalną ludzka dokładność jak domniemam co??? sebo8877 No ale czy sądzisz że wylewka samopoziomująca wyjdzie taniej? Mam pewne wątpliwości. To wszystko zalez również od grubości posadzki ale tak czy owak sądzę że wyniesie cie to sporawo. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.11.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Mam zrobioną odbojówkę i i chodniczek łączący wejście do domu z podjazdem, którego jeszcze nie ma. Tzn. podbudowa jest - gruzik wyśmienity bo były to "odpady" z Jadru, już zagęszczony, piach również. W poniedziałek pewnie zaczną obrzeża ustawiać. A ja zaniemogłam - w piątek wstałam z bólem gardziołka, ale dziwnym, bo jednostronnym, koło południa zaczęło się łupanie w kostkach a rano w sobotę z gardziołka wydobył się gulgot . Pojechałam na pogotowie, pani doktor zajrzała do gardła ino "pro forma" bo jak się jeno odezwałam to zaraz stwierdziła: ooo, angina!. Mam zakaz wychodzenia z domu (dobre sobie) i łykam antybiotyk. Pozdrówka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts