forum_user 17.08.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Sebo - moge teraz powiedziec, ze Jestes rasowym budowlancem ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.08.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Sebo - moge teraz powiedziec, ze Jestes rasowym budowlancem ! Wynika z tego że zarówno w teori (inż. budownictwa ) jak i w praktyce Dzieki Brzoza za słowa docenienia. Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 pamietam nauki starego murarza który kiedys dostał "praktykantów" techników i kazał im składac cegłe na sztapel, jak układali - podchodzil z kielna i zaprawa od tyłu .... i rzucał im na rece, mówiac "co to za murarz co składa cegłe bez zaprawy...?" taka sztuka rzucania kielnia nobilituje w oczach podwładnych i kiedys moze w zyciu wezmiesz z reki kielnie jakiemus "murarzowi - paplusowi" i pokazesz jak sie rzuca na sciane - lub ze "da sie" kiedy będzie marudził, ze "sie nie da" ..., bedziesz wiedział ile metrów realnie mozna zrobic w ciagu dnia pracy tzn czy ktos sie obija czy pracuje solidnie zachlapane wapnem oczy i " plynckerze " - zaprocentuja ! i serio Sebo podziwiam Twój zapał do pracy - bo ktos inny czekałby poł roku na tynkarza, a za nic nie złapałby sie za kielnie ... a Ty - okazuje sie, ze masz i tytuł ...i chec do pracy ... i potrafisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 17.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 - bo ktos inny czekałby poł roku na tynkarza, a za nic nie złapałby sie za kielnie ... o Brzoza o mnie pisze Sebo gdyby nie sprawiło to kłopotu to chętnie z doradztwa skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 o Brzoza o mnie pisze niechcacy czy naumyslnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 17.08.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 - bo ktos inny czekałby poł roku na tynkarza, a za nic nie złapałby sie za kielnie ... o Brzoza o mnie pisze Sebo gdyby nie sprawiło to kłopotu to chętnie z doradztwa skorzystam. Anetko pisz na PW jak i gdzie mieszkasz to wpadne na odbiór :> Damy im popalić Brzoza przestań już mnie chwalić - bo Mój ś.p. dziadek powarzał ..."kożdy chłop co nie kurzi i nie sznupie i nie umi nic zrobic przi chałupie tyn sie równo babskij d.u.p.i.e...." tłumaczenie (kazdy facet co nie pali i nie zarzywa tabaki do nosa i nie potrafi nic zrobic w domu przyrównuje się do kobiecej pupy - jednym słowem chłop to ma być facet z jajami)z całym poważaniem dla kobiecych tyłeczków - tak więc jestem sobą i robie to co potrafię a jeżeli czegos nie potrafie a chce to zrobic- to nic trudniejszego -robię to Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.08.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 witaj Słoneczko - dziekujemy za pozdrowienia budujesz cos może ...? Jeszcze nie buduję: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=77998&highlight= ale zbuduję Zobacz tu, do wątku Jagny: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13634&start=1140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 przede wszystkim sliczny ogród - mieszkanie w takim miejscu będzie bardzo przyjemne życze Ci Słoneczko żeby domek rósł jak na drożdżach bo miejsce do zamieszkania - urocze ... mimo ze na podkarpaciu nie jest tak pieknie jak u Ciebie ... i trudno sie do nas dostać bo wchodzi sie przez strone 89 ... - ale ludzie serdeczni - wiec zapraszamy do na pogaduchy i relacje z postepów w budowie lubie Słoneczko ... i u ważam że bardzo miły masz nick ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 mimo ze na podkarpaciu nie jest tak pieknie jak u Ciebie ... Nie dam się wpuścić w maliny Na Podkarpaciu byłam, głaskałam prawdziwe salamandry, napawałam się zapachem łopianu nad potokiem w Krempnej i podziwiałam widoki. Podkarpacie JEST piękne http://www.magurskipn.pl/00006/0001/Panoramy/Acz6b.jpg http://www.magurskipn.pl/00006/0001/Woda/TL1b.JPG lubie Słoneczko ... i u ważam że bardzo miły masz nick ... W końcu coś ładnego mogę mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.08.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Aha i bardzo lubię brzozy :) http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/brzoza.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 18.08.2006 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Sebo zadzwonię i porozmawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.08.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Ok Anetko - czekam na tel. Sloneczko - ale kokietujesz Brzoze - Brzoza i Słoneczko - fajnie brzmi no nie ??? Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.08.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Brzoza przestań już mnie chwalić - bo "Kokietuję" Brzozę, bo wczuwam się w panujące tu przesympatyczne zwyczaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 zgódźmy sie więc, ze Słoneczko jest pieknie ... i na podkarpaciu sa urocze zakatki ... a brzoza i Słoneczko tez brzmi ... nieźle (ale nas Sebo podsumował ...) domek wybrałasSłoneczko ładny i pasujacy do działki, trzymam kciuki za pomyslny poczatek ! chetnie zobacze wiecej fotek ... a na podkarpaciu teraz grzyby rosna ... jak po deszczu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.08.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 domek wybrałas ładny i pasujacy do działki, trzymam kciuki za pomyslny poczatek ! chetnie zobacze wiecej fotek ... Domek ma wyglądać jak zajazd przydrożny, tak sobie wymyśliłam A że będzie udawał bliźniaka, nie może być zbyt wielki, tylko taki w sam raz a na podkarpaciu teraz grzyby rosna ... jak po deszczu ... Jezu, nawet mi nie mów... Żeby to Podkarpacie bliżej Krakowa było Znalazłam w niedzielę garstkę maślaków na spacerze w pobliskim lasku i przyniosłam trochę grzybni pod naszego świerka. Boję się tam zaglądnąć... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.08.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 A propos grzybów - jest sporo na samej moje działce ostatnio w 10 minut uzbierałem na grzybową Anetko - nie daj sie tym od kostki Słoneczko -dziękujemy Ci że wpadasz do nas na pogaduchy no i cały czas zapraszamy na podkarpacie Pozdrawiam sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 18.08.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słoneczko, Kraków wcale nie jest tak daleko od Podkarpacia, ostatnio rodzice pojechali na małą chwileczkę do lasu i przywieźli kozaczki, borowiki, maślaczki i zajączki (ale nie te z uszkami kicające) Sebo Przed chwilą dzwoniłam do domu sprawdzić co te Orły robią, bo jak wyjeżdżałam z domu jeszcze ich nie było, a tu słyszę "nie ma ich" ale co się będę przejmować i tak dużo stresu czeka mnie i Lonię w niedzielę. Baru będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.08.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 las jest teraz pieeekny ... nie taki jak jesienia, ale mieni sie barwami lata a w lesie wysyp kozaków tych szarych i czerwonych i prawdziwki sam spacer po lesie frajda Jezu, nawet mi nie mów... Żeby to Podkarpacie bliżej Krakowa było a ja mieszkam w takiej miejsowosci ze dookoła niej jest las ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 18.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 las jest teraz pieeekny ... nie taki jak jesienia, ale mieni sie barwami lata a w lesie wysyp kozaków tych szarych i czerwonych i prawdziwki sam spacer po lesie frajda Jezu, nawet mi nie mów... Żeby to Podkarpacie bliżej Krakowa było a ja mieszkam w takiej miejsowosci ze dookoła niej jest las ... A ja też Aneta najważniejsze to sie nie stresować - wszysko będzie dobrze Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.08.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Słoneczko, Kraków wcale nie jest tak daleko od Podkarpacia Anetko, dokąd najbliżej od Krakowa radzisz pojechać, by były już grzybki? http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/auto/smileysamm907.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts