forum_user 13.12.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 witaj bogus33 budowa w Rzeszowie ?_Beti_ - jesion bardziej podoba mi sie od dębu, własciwościami mechanicznymi niewiele ustępuje ale kolorystycznie bardziej mi "leży"a swoja drogą Ty szukasz parkietu, a wydawało mi sie że mieszkasz w zagłebiu schodów i parkietu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormar 13.12.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 jestem tu nowy i chcalem sie przywitac. trafilem tu bo w przyszlym roku na wiosne zamierzamy rozpczac budowe domu. obecnie jestesmy na etapie papierologii i sciagania materialu. Witamy!!!Jak to milo powitac kogos, kto jest na tym samym etapie Mam nadzieje ze dzieki temu forum realizacja wymarzonego domu bedzie ulatwiona choc w malym stopniu, poprzez wymiane doswiadczen Pozdrawiamy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 13.12.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 witaj bogus33 budowa w Rzeszowie ? [ nie , pod rzeszowem jakis 10km pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.12.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 ... pod rzeszowem jakis 10km ... fajna lokalizacja, wybrałes juz material na sciany ? jaki projekt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 ... pod rzeszowem jakis 10km ... fajna lokalizacja Fajna ale ja dalej nie wiem gdzie to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 14.12.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam, ja też nie wiem, ale mam nadzieję , że niedługo się dowiemy Beti namiary wysłałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 14.12.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam, ja też nie wiem, ale mam nadzieję , że niedługo się dowiemy Beti namiary wysłałam na priv. Beti - Dylągówka - produkuje schody i parkiety - http://www.parkiet.rzeszow.pl/ jak tam kominek - wymieniłaś go?? A że wykończeniówka wykańcza - to wiem Witam Cie serdecznei Bogus33 Baha- mam nadzieję ze tak stanie sie jak piszesz- życzylibyśmy sobie tego Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.12.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 a snieg sypie ... wczoraj zielono - dzis biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.12.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ano sypie: http://esanok.pl/camera_g.html U nas też na wsi też. A w Krakowie, 3-4 km od nas? http://e-kamery.pl/polska/kamera.phtml?numer=153 - najlepiej oglądać pod FireFoxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 14.12.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 fajna lokalizacja, wybrałes juz material na sciany ? jaki projekt ? tak domek bedzie tradycyjny, tzn. sciany z ceramiki (max glowka), projekt to : http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&all=1&sid=m44af5b720e5a8 stropy dwa nad parterem i poddaszem - jakos nie jestem przekonany do gk i welny, projekt prawie bez zmian...obecnie sciagamy materialy... bedziemy budowac systemem gospodarczym, tzn sami szukamy ekip, sami kupujemy materialy....az sie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 ...sami szukamy ekip, sami kupujemy materialy....az sie boje patrząc na przekrój Twojego domu - mam podobny domek ze względu na te "uskoki" na posadzkach podobnie jak chodzi o strop nad poddaszem - wolę żelbet a materiały ... jest to wyzwanie, nie tylko szalejące ceny ... jakość niektórych materiałów ...a nawet ilość /czesto sygnalizowane róznice w zamawianym betonie/ moze powodowac nerwowość poczynań inwestora ale uszy do góry - wybudujesz to będziesz sie z tego smiał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.12.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 program tegorocznej zabawy sylwestrowej na Nowym Rynku w Rzeszowie: wieczór podzielono na dwie części: blok imprez dla dzieci oraz blok imprez dla dorosłych. Gwiazdami wieczóru będą: Ewelina Flinta, zespóły Leszcze oraz Wa-da-da ... będzie ktoś ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormar 15.12.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 projekt fajny, tez go ogladalismy. My tez kupujemy sami materialy i chyba juz wkrotce zaczniemy szukac ekipy budowlancow, moze ktos z okolic Krosna zna jakas dobra, godna polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.12.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 brzoza u niestety lokalni producenci są tak drodzy że wymiękłam sebo kominek nie pytaj zareklamowałam go facet w castoramie mówi że sprzedają go od początku i to 2 gwarancja ( pierwsza podobno z winy użytkownika który palił śmiecie i między innymi gumiaka ) Taki sam kominek ma nasz sąsiad i jest wszystko ok więc mam nadzieje że to po prostu pech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 15.12.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 program tegorocznej zabawy sylwestrowej na Nowym Rynku w Rzeszowie: wieczór podzielono na dwie części: blok imprez dla dzieci oraz blok imprez dla dorosłych. Gwiazdami wieczóru będą: Ewelina Flinta, zespóły Leszcze oraz Wa-da-da ... będzie ktoś ... ? Ja sie wybieram, ale wszystko zalezy od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 15.12.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 projekt fajny, tez go ogladalismy. My tez kupujemy sami materialy i chyba juz wkrotce zaczniemy szukac ekipy budowlancow, moze ktos z okolic Krosna zna jakas dobra, godna polecenia? no my juz zaczelismy rozmowy z wyknawcami i wstepnie mamy pewne deklaracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 15.12.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witam kolegów z południa. Poszukuję opini o oknach Pamo Plast z Ustrzyk w wersji drewnianej (meranti), w wyszukiwarce ta firma pojawiała się w Waszej grupie najczęściej. Czy któryś z szanownych forumowiczów posiadających te okna mógłby powiedzieć coś na ich temat po dłuższym okresie posiadania ? Pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.12.2007 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 brzoza u niestety lokalni producenci są tak drodzy że wymiękłam ... wierzę a może rozważ podłoge z desek np. jesionowych ... deski pociąć na krótkie metrówki i z takich kleic podłoge tak jak parkiet ... mi przynajmniej cos takiego sie podoba a cenowo powinno byc znacznie tańsze od parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dormar 16.12.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 no my juz zaczelismy rozmowy z wyknawcami i wstepnie mamy pewne deklaracje I jak cenia sie Wasi wykonawcy?Szukaliscie w internecie? My mamy troche gorzej, bo jestesmy za granica i wszystkie sprawy zalatwiamy przez telefon, lub pomagaja nam rodzice[/url][/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 16.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Witam serdecznie ja na szczeście jakiś etap mam za sobą i moge poodpoczywać psychicznie przez jakis czas vez stresu budowlanego http://images29.fotosik.pl/127/d9f70528133af3ab.jpg http://images24.fotosik.pl/128/0e2b541391f9e360.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts