maciejon 19.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 MonteChristo: Witaj Ja równiez zastanawiałem się co u Ciebie tj. czy juz mieszkasz. Teraz już wiem ,że nie Pojawiaj się częściaj i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witaj, Witaj Maciejon chcialbym czesciej tu zagladac ale nie zawsze moge czesto jednak ogladam wasz ogrod botaniczny i upajam sie jego pieknem i bogactwem, naprawde z wielka klasa!Pozdrowienia i tak trzymac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 MonteChristo, nie otwiera mi się strona z twoim Siedliskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 wiem cos sie nagle stalo i wlasnie przed chwila kontaktowalem sie z portalem republika i czekam na odpowiedzchyba przeniose konto gdzie indziej - przepraszamzawiadomie jak tylko cos sie naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalr82 19.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 po długiej nie obecności wracam na forum, po małych kłopotach formalnych udało nam się ruszyć z budową. fundamenty wylane, kanalizacja zrobiona , chudziak wylane, murarze już ruszyli do akcji jeden dzień i dom widać. dali nam popalić czterech murarzy i czterech pomocników. oj ciężko było. postaram się zdjęcia powklejać dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 ... Dzieki za podziw a co do zazdrosci: "...Dałeś mi Panie Boże łaski obfitości Dajże i temu który mi zazdrości..." pozdrawiam MonteChristo haha zartobliwie zazdrosciłem mam ci i ja siedlisko piękne, ze nie zamieniłbym go za nic na swiecie dobrze mi tu gdzie jestem, ale lubie podziwiac jak pieknie maja i inni Rafał - idziesz z robota jak burza wklejaj zdjecia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 odpowiedz dla "Sloneczka" moja stronka juz dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 19.07.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 wiem brzoza i chcialbym kiedys zobaczyc troche zdjec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.07.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 wiem brzoza i chcialbym kiedys zobaczyc troche zdjec pozdrawiam no niestety - masa zdjęc mi przepadła a dziwnym zrządzeniem losu - myslałem, ze jak wybuduje - to będe miał wiecej czasu na zbytki ... a tu g ... prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 20.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a czy mozesz zrobic nowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.07.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 a czy mozesz zrobic nowe? oczywiście, ze moge ale juz sie naciałem i nie chce dalej ryzykowac ... /kiedy np. w prywatnej rozmowie z forumowiczem/ką/ ujawniasz prywatne sprawy - to liczysz, ze to zostanie miedzy Wami ... otóż okazuje sie, ze to nic bardziej mylnego - w polemice forumowej tamten/tamta/ leci ci po imieniu i wylicza stan rodziny ...ujawnia dane których nigdy nie pisałes na forum .../ podobnie z doradzeniem "ekipy" Ty komuś "pójdziesz na reke", a za jakiś czas przeczytasz jakich to debili naraiłes ... dlatego dziękuję, postoje ... mam złe doswiadczenia z "odkrywania się" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 21.07.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Brzoza zgadzam się z tobą w 100% Cieszę się, że ktoś ma takie zdanie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
derbi 21.07.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Brzoza zgadzam się z tobą w 100% Cieszę się, że ktoś ma takie zdanie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.07.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 miło mi pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAFIT 21.07.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 witam czy ma ktos moze do odsprzedania 20 m bednarki ?? pozdraiamDAFIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonteChristo 21.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Rozumiem i w pelni sie z Toba zgadzam!! Mam dokladnie takie samo podejscie dlatego na mojej stronie nie ma lokalizacji ani nazwy miejsca a tylko miasto z ktorego pochodze i oczywiscie wojewodztwo. Podzielam jednak twoje obawy i w pelni je respektuje a czy mozesz zrobic nowe? oczywiście, ze moge ale juz sie naciałem i nie chce dalej ryzykowac ... /kiedy np. w prywatnej rozmowie z forumowiczem/ką/ ujawniasz prywatne sprawy - to liczysz, ze to zostanie miedzy Wami ... otóż okazuje sie, ze to nic bardziej mylnego - w polemice forumowej tamten/tamta/ leci ci po imieniu i wylicza stan rodziny ...ujawnia dane których nigdy nie pisałes na forum .../ podobnie z doradzeniem "ekipy" Ty komuś "pójdziesz na reke", a za jakiś czas przeczytasz jakich to debili naraiłes ... dlatego dziękuję, postoje ... mam złe doswiadczenia z "odkrywania się" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackn28 21.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam. Przeglądnąłem spory kawałek forum i nie znalazłem prawie nic o oknach z Okno-res'u. Zastanawiam się nad oknami z tej firmy - 6 komorowe, profil Gealan 8000, szer. 74, okucia siegenia aubi, szyby 1,0 Teraz jeszcze roletki 50% taniej Pytałem w: urzędowski, pamoplast, vidok - wszędzie o ok. 500-1000 drożej I jeszcze pytanie o ekipę montującą. Może ktoś miał z nimi do czynienia. Chodzi mi o jakość montażu. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. PS. Salon Okno-resu w Jaśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek_LA 21.07.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam. Przeglądnąłem spory kawałek forum i nie znalazłem prawie nic o oknach z Okno-res'u. W pracy mam okna z Okno-Resu - montowane kilka lat temu. Takie troche szajsowate. Kiepsko ich sie użytkuje - problemy z zamykaniem. Trzeba bardzo dokładnie domykać. Może teraz mają lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackn28 22.07.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam. Przeglądnąłem spory kawałek forum i nie znalazłem prawie nic o oknach z Okno-res'u. Zastanawiam się nad oknami z tej firmy - 6 komorowe, profil Gealan 8000, szer. 74, okucia siegenia aubi, szyby 1,0 Teraz jeszcze roletki 50% taniej Pytałem w: urzędowski, pamoplast, vidok - wszędzie o ok. 500-1000 drożej I jeszcze pytanie o ekipę montującą. Może ktoś miał z nimi do czynienia. Chodzi mi o jakość montażu. Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. PS. Salon Okno-resu w Jaśle Zastanawiam się jeszcze nad oknami z jasielskiej firmy Tosand Profil 5 komorowy Deceuninck Zendow okucia Winkhaus szer. 70 czy ta druga oferta będzie lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aguś1238 22.07.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam wszystkich serdecznie ,Czytam forum od jakiegos czasu , niestety jestem na etapie papierologi wiec budowa za rok . Moj domek to projekt Julka z MG projekt. Jak zacznę budowe to pewnie bede wiecej miała pytań i dylematów. Czy ktos moze budował przydomową oczyszcalnie ścieków , jaki to koszt i czy sa jakies dofinansowania z UM. dzieki za odpowiedz pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts