Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Podkarpacka

Robinson74

Recommended Posts

• Odpowiedzi 14,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

po długiej nie obecności wracam na forum, po małych kłopotach formalnych udało nam się ruszyć z budową. fundamenty wylane, kanalizacja zrobiona , chudziak wylane, murarze już ruszyli do akcji jeden dzień i dom widać. dali nam popalić czterech murarzy i czterech pomocników. oj ciężko było. postaram się zdjęcia powklejać dzisiaj

... Dzieki za podziw a co do zazdrosci:

"...Dałeś mi Panie Boże łaski obfitości

Dajże i temu który mi zazdrości..."

pozdrawiam

MonteChristo

haha

zartobliwie zazdrosciłem :D

mam ci i ja siedlisko piękne, ze nie zamieniłbym go za nic na swiecie

dobrze mi tu gdzie jestem, ale lubie podziwiac jak pieknie maja i inni

Rafał - idziesz z robota jak burza

wklejaj zdjecia !:)

a czy mozesz zrobic nowe?

oczywiście, ze moge

ale juz sie naciałem i nie chce dalej ryzykowac ...

/kiedy np. w prywatnej rozmowie z forumowiczem/ką/ ujawniasz prywatne sprawy - to liczysz, ze to zostanie miedzy Wami ...

otóż okazuje sie, ze to nic bardziej mylnego - w polemice forumowej tamten/tamta/ leci ci po imieniu i wylicza stan rodziny ...ujawnia dane których nigdy nie pisałes na forum .../

podobnie z doradzeniem "ekipy"

Ty komuś "pójdziesz na reke", a za jakiś czas przeczytasz jakich to debili naraiłes ...

dlatego dziękuję, postoje ...

mam złe doswiadczenia z "odkrywania się" ...

Rozumiem i w pelni sie z Toba zgadzam!!

Mam dokladnie takie samo podejscie dlatego na mojej stronie nie ma lokalizacji ani nazwy miejsca a tylko miasto z ktorego pochodze i oczywiscie wojewodztwo.

Podzielam jednak twoje obawy i w pelni je respektuje

a czy mozesz zrobic nowe?

oczywiście, ze moge

ale juz sie naciałem i nie chce dalej ryzykowac ...

/kiedy np. w prywatnej rozmowie z forumowiczem/ką/ ujawniasz prywatne sprawy - to liczysz, ze to zostanie miedzy Wami ...

otóż okazuje sie, ze to nic bardziej mylnego - w polemice forumowej tamten/tamta/ leci ci po imieniu i wylicza stan rodziny ...ujawnia dane których nigdy nie pisałes na forum .../

podobnie z doradzeniem "ekipy"

Ty komuś "pójdziesz na reke", a za jakiś czas przeczytasz jakich to debili naraiłes ...

dlatego dziękuję, postoje ...

mam złe doswiadczenia z "odkrywania się" ...

Witam.

Przeglądnąłem spory kawałek forum i nie znalazłem prawie nic o oknach z Okno-res'u.

Zastanawiam się nad oknami z tej firmy - 6 komorowe, profil Gealan 8000, szer. 74, okucia siegenia aubi, szyby 1,0

Teraz jeszcze roletki 50% taniej

Pytałem w: urzędowski, pamoplast, vidok - wszędzie o ok. 500-1000 drożej

I jeszcze pytanie o ekipę montującą. Może ktoś miał z nimi do czynienia. Chodzi mi o jakość montażu.

Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

PS. Salon Okno-resu w Jaśle

Witam.

Przeglądnąłem spory kawałek forum i nie znalazłem prawie nic o oknach z Okno-res'u.

Zastanawiam się nad oknami z tej firmy - 6 komorowe, profil Gealan 8000, szer. 74, okucia siegenia aubi, szyby 1,0

Teraz jeszcze roletki 50% taniej

Pytałem w: urzędowski, pamoplast, vidok - wszędzie o ok. 500-1000 drożej

I jeszcze pytanie o ekipę montującą. Może ktoś miał z nimi do czynienia. Chodzi mi o jakość montażu.

Będę wdzięczny za każdą odpowiedź.

PS. Salon Okno-resu w Jaśle

Zastanawiam się jeszcze nad oknami z jasielskiej firmy Tosand

Profil 5 komorowy Deceuninck Zendow

okucia Winkhaus

szer. 70

czy ta druga oferta będzie lepsza?

Witam wszystkich serdecznie ,

Czytam forum od jakiegos czasu , niestety jestem na etapie papierologi wiec budowa za rok . Moj domek to projekt Julka z MG projekt. Jak zacznę budowe to pewnie bede wiecej miała pytań i dylematów. Czy ktos moze budował przydomową oczyszcalnie ścieków , jaki to koszt i czy sa jakies dofinansowania z UM. dzieki za odpowiedz

pozdrawiam wszystkich serdecznie