retrofood 07.04.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czy może ktoś podać namiary na solidnego elektryka z okolic Leżajska lub Łańcuta? Kogo polecacie? jak większa robota, to możemy sie dogadać. jak mała, to za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda84 07.04.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czy mozecie polecic mi firme do gipsowania i malowania scian z Rzeszowa lub bliskich okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aylin 07.04.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Poszukuje: - geodety - do wyznaczenia drogi; - piasku - na tą drogę. - czy nie chce ktoś kupić kanału - wyjazdu serwisowego dla samochodów osobowych i ciężarowych? Konstrukcja stalowo drewniana (konstrukcja stalowa na drewnianych podkładach) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 08.04.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Witam po dłuższej nieobecności. Budowa zabiera mi cały czas ale dzieki temu mam juz stan surowy zamkniety. Dom duzy/nietypowy/nowoczesny z tych energooszczędnych. Teraz do meritum, mam problem ze znalezieniem sprawdzonej ekipy do wykonania elewacji. Szukam dokładnych prawdziwych fachowców, którzy wiedzą jak przykleic 30 cm grubości styropian i równo połozyć tynk. Czy mozecie kogoś polecić. P.s. ja mogę śmiało polecić okna Jezierski- salon w Rzeszowie na Hetmańskiej. Czuję się super dopieszczony Okna bdb jakości , po montażu właściwym kierownik salonu poswieca jeszcze cały dzień na kosmetykę/wyregulowanie wszystkich okien i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 08.04.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Pomóżcie gdzie mogę kupić dobra ziemię? Taka mała wywrotke potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mania18 09.04.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich w słoneczny dzionek! Na razie po krótce.. Jesteśmy na etapie pozyskiwania warunków zabudowy, ma byc na dniach(już się boję Domek -chcemy coś takiego, ale .., zawsze jest jakieś ale.. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?157981-quot-DOM-JAK-Z-NUT-quot-C224-MURATOR Więc wiemy tyle, że parterówka i z dachem dwuspadowym, kuchnią od frontu.., zresztą wszystko jak w temacie, który kiedyś założyłam.. I jeżeli ma ktoś jeszcze jjakieś cenne uwagi do domków miedzy którymi się wahamy - to proszę mi tu napisać!! A ja myślałam, że wybór projektu to taka prosta sprawa przy tylu dostępnych na rynku. Działka16 arów z hakiem..pięknie położona.., na obrzeżach Jasła. http://i193.photobucket.com/albums/z237/AniaM78/Obraz001-5.jpg A na koniec, to mam zamiar prześledzic wątek od początku, coby Was troszkę poznać., jeżeli można mówic o poznaniu?! Nie wiem co wolno, czego nie.., mam nadzieję, że jakiejś gafy już nie popełniłam.., np. zamieszczając zdj. tam, dzie być nie powinno, czy cuś?! Pozdrawiam wszystkich GRUPOWICZÓW podkarpackich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 09.04.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witaj Grupo!no to mnie uziemiło, od 3 dni nie wstaję z łóżka, - jestem chory. trudno robota i praca muszą poczekać. pozostało mi tylko fascynować się pracą u sąsiada na budowie: "kocham pracę, praca mnie fascynuje; mogę tak godzinami na nią patrzeć" pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 09.04.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie zostały komuś po budowie cegły pełne ? I chciałby się ich pozbyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 09.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witam.szukam zakładu szklarskiego na trasie Rzeszów-Jasło(adresy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 11.04.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam Czy ktoś z Forumowiczów spotkał się może z brakiemSZTYWNOŚCI okna balkonowego w salonie ( ok 3m), w połączeniu z roletami podtynkowymi????Proszę o podpowiedź co w takiej sytuacji mogę zrobić bo według monterów jest ok!!! mi sie wydaje że jest cooooś nie tak??!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kristal2 12.04.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 witam.szukam zakładu szklarskiego na trasie Rzeszów-Jasło(adresy) Całkiem z mojego podwórka: Lemaro. Obróbka szkła, hurtowa sprzedaż szkła, fazowanie szkła i luster. Szkło gięte Lubenia 618, Strona www: http://www.lemaro.neostrada.pl Kontakt: 17 871 03 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogus33 12.04.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 witam Grupę!cóż Katynia nie można zapomnieć, bo i tak o sobie przypomni...szkoda LUDZI; a ja kończę sezon ogrzewania paliwem stałym i przechodzę na gaz- zweryfikuję mity i legendy na temat kosztowności/taniości takiego rozwiązania...choć nie zupełnie , gdyż w zimie będę ogrzewał dom jednak węglem. czekam tez na materiał na taras i mini parking- ma być w tym tygodniu, potem czekał będę na ekipę tylko czy zdążę przygotować wszystko zanim przyjdą? nie wiecie ile kosztuje zrobienie części ogrodzenia? tzn. trzeba zabetonować słupki i murki a wypełnienie to już sam zamontuję- czyli koszt tylko usługi z materiałem same prace ziemne i betonowe, ew. jakby ktoś miał jakiś namiar na solidną i tanią ekipę do takich prac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 12.04.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Pokaż jak zamontowali ci to okno balkonowe, wtedy coś doradzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk1 12.04.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Całkiem z mojego podwórka: Lemaro. Obróbka szkła, hurtowa sprzedaż szkła, fazowanie szkła i luster. Szkło gięte Lubenia 618, Strona www: http://www.lemaro.neostrada.pl Kontakt: 17 871 03 77 Dziękuję,zapisałam.Może ktoś jeszcze zna jakiś adres szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mfffx 13.04.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 CZeść Lgrzechu mam tylko taką fote http://lh6.ggpht.com/_OLWqrWaOCpw/S8QLi1hKBaI/AAAAAAAAAYo/J4iBo4Tlup4/s576/okno.jpg Roleta podtynkowa z moskitierą????!!! - wczoraj jak składałem reklamacje dowiedziałem się że moskitiera może być do 1,5 metra a u mnie jest 2 metry??!!Rama okna jest przyczepiona do puszki i w tym miejscu nie ma sztywności reszta ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optykus 13.04.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Szukam jakies dobrej firmy, ktora zrobi mi drewniane schody.Zna ktos jakas godna polecenia?Z gory bardzo dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lgrzechu 14.04.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 CZeść Lgrzechu mam tylko taką fote http://lh6.ggpht.com/_OLWqrWaOCpw/S8QLi1hKBaI/AAAAAAAAAYo/J4iBo4Tlup4/s576/okno.jpg Roleta podtynkowa z moskitierą????!!! - wczoraj jak składałem reklamacje dowiedziałem się że moskitiera może być do 1,5 metra a u mnie jest 2 metry??!! Rama okna jest przyczepiona do puszki i w tym miejscu nie ma sztywności reszta ok. Pozdrawiam Witaj, zdjęcie nie pokazuje jak od dołu podparte jest okno i w jakim rozstawie zamontowano kotwy po bokach i na górze. Generalnie, powinno być podparte klinami plastikowymi po bokach ok. 2-3cm od skraju ściany na szerokości min. 6-7cm i pod słupkami podziału. Dodatkowo do ramy okna pod słupkami podziału powinny być przykręcone kątowniki, które zapobiegają wyginaniu się ramy. Czyli w twoim przypadku min. 2 szt. U mnie rolety integro mają 1,63cm i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carino2 15.04.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Witam wszystkich budujacych...myśle zacząc w tym roku budowe domu w budziwoju i ostatnio zapłaciłem 600 zł za mapke.czy wg was to sporo czy normalnie?pozdrawiam...a tak przy okazji czy jest ktoś kto buduje Z79? ze studio Z500? witam Cię serdecznie. My też ruszamy w Budziwoju. Narazie czekamy na warunki (obiecują w tym tygodniu). Napisz mi proszę u kogo robiłeś te mapki, może jakieś namiary? z góry wielkie dzięki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolla25 16.04.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Trudne warunki pogodowe dla tych z nas co dopiero murują swoje domy. U mnie dziś murarze pracowali pod rozłożoną plandeką bo w przeciwnym razie cały dzień mielibyśmy w plecy, a jutro muszą skończyć murować parter. Ciężko było, ale trochę ściany powstało. Mam nadzieję, że jutro będzie przyjemniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beniaxvii 16.04.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 CześćBardzo Was proszę o podanie namiarów na sprawdzone biuro projektowe/architekta w Rzeszowie, bądź w okolicach. Przymierzam się do projektu indywidualnego i zależy mi na sprawdzonym projektancie. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts