Gość basik1258 21.09.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 ups.Chciała bo jestem kobieta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 22.09.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Witam,dzieki wszystkim za odpowiedz w sprawie podbitki PCV,skorzystam,potrzebuje do jutra kupić rynnę WAVIN kanion czarną,może ktoś wie gdzie jej szukać w Rzeszowie lub okolicy?Pozdrawiam,z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajoner 22.09.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 O stal,drut zebrowany zapytaj -Hurtownia budowlana w Pantalowicach koło Kańczugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit62 23.09.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 WitamWprawdzie rzadko "wypowiadam" się na forum ale często tu zaglądam. Jestem również z Podkarpacia - Rzeszów.Potrzebuje murarzy na wczoraj .Jeśli macie jakieś namiary na uczciwych ludzi to proszę o pomoc.Nasza ekipa zostawiła nas na lodzie z ławami fundamentowymi głęboko w ziemi (podpiwniczenie) i od początku lipca nie pojawia a przed zima musimy to wyciągnąć z ziemi. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batik 23.09.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam, jestem na etapie szukania okien do swojego domu. W sumie kilku znajomych już kupowało okna ale chciałbym się jeszcze was poradzić o okna, jakie firmy polecicie? Wiadomo ze nie wydam majątku ale też nie chcę okien najtańszych. Szukam dobrej jakości do ceny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 24.09.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Dobrej klasy, za rozsądną cenę to wg mnie okna z Oknoplastu, podobne z Reconalu na profilu rehau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 24.09.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Tym razem ja potrzebuję informacji. Moja ekipa od dociepleń przyśpieszyła termin, a ja nie zamówiłam parapetów zewnętrznych. Może ktoś kupował klinkierowe z Przysuchy bez wcześniejszych zamówień. Proszę o namiary na sklep.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batik 24.09.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Z tego co się dowiadywałem to oknoplast to ma jedne z najdroższych okiem podobno a reconal to nawet nie słyszałem. Będę musiał chyba posiedzieć na weekendzie jeszcze wiecej w internecie zeby poszukać po różnych stronach informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigou 24.09.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam Szukam pilnie wykonawcy instalacji wentylacji mechanicznej z rekuperatorem. Jest projekt instalacji, są przepusty. Budowa Sędziszów Młp. Poleccie kogos sprawdzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 25.09.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Czesc Pawel Kja tez buduje w Łancucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 25.09.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Z tego co się dowiadywałem to oknoplast to ma jedne z najdroższych okiem podobno a reconal to nawet nie słyszałem. Będę musiał chyba posiedzieć na weekendzie jeszcze wiecej w internecie zeby poszukać po różnych stronach informacji. batik sprawdz jezierski na hetmanskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 25.09.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Witam wszystkichMoze ktos z Was ma ziemie do sprzedania. Potrzebuje okolo 10kubikow do wyrownania terenu. Szukam rowniez dobrego architekta i geodete z Lancuta. We wczesniejszych postach ktos pytal o Elektrykow Lancut/Lezajsk- p.D. Błądek- jeden z trzech fachowcow, tel. 667.760.807- polecamBardzo dobry fachowiec od kominków p. G. Wojcik - 696.632.727 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 28.09.2010 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Mam pytanie odnośnie podłogówki robił ktoś w domu. Ile kosztuje zrobienie 70 m2 podłogówki robocizna + materiał ( jakie materiały są potrzebne ) Proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batik 28.09.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 dzisiaj zacząłem wysyłać zapytania o wycenę do różnych firm. Zobaczymy jakie oferty dostanę i przede wszystkim na jakich profilach. Tak czytając różne fora o oknach to widzę ze okna to jednak nie tylko kawałek pcv i szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinlan82 29.09.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam. Ja mam pytanie troszke z innej beczki.Potrzebuje informacji o dobrym kierowniku budowy.Jak wiadomo kazdy jest inny i ma swoje wyrobione zdanie na różne tematy.Intersowałaby mnie osoba która z checia doradzi oraz nie bedzie mnie odciagała od moicg wyborów i decyzji.Buduje sie w okolicy Łąńcuta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gienio21 30.09.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Ufff w końcu dostałem pozwolenie na budowę - biurokracja to straszny potwór karmiony z naszych pieniędzy Teraz pozostaje odczekać 14 + 7 dni i oby była ładna pogoda to coś zacznie się dziać. Czy ktoś z forumowiczów może polecić kierownika budowy na Rzeszów? Dwóch już mi odmówiło - zawaleni robotą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 30.09.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 zna ktoś fajne składy budowlane w internecie chodzi mi o płytki ( wiem że są dużo tańsze, styropiany, coś z elewacji) i inne może ktoś kupował i może coś polecić. Ostatnio kupowałem dach w dach systemie w rzeszowie i cena wyszła mi taniej niż na allegro byłem miło zaskoczony Poszukuje dobrych i niedrogich fachowców od elekryki, wod - kan i c.o. Może możecie kogoś polecić. I dobrego stolarza szukam kuchnia - schody Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 30.09.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Gratulacje gienio21 ja jak dostałem pozwolenie to już mi dach kończyli ( a mam je 2 tyg ) - uprawomocnione. teraz z pogoda lipa w tym roku ciężko będzie wyjść z ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 02.10.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam wszystkich, Poszukuje dobrego parkieciarza- fachowca który położy podłogę z drzewa egzotycznego na podłogówce. Proszę o namiary na kogoś godnego polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masllak 02.10.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Ja również do ułożenia gotowej deski podłogowej lakierowanej litej z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts