abakadabra 12.12.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2010 Witam Grupę Mam zapytanie... Zastanawiam się nad zakupem projektu i budową domu w rododendronach 8 ale nie chciałabym podjąć tak ważnej decyzji bez oglądnięcia domu na żywo. Niestety nie znam nikogo kto buduje taki domek na podkarpaciu. Prosiłabym o kontakt osoby które budują taki domek lub znają kogoś kto ma taki dom lub ewentualnie wiedzą w jakiej okolicy taki dom można zobaczyć Będę wdzięczna za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 13.12.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Witam Grupę Mam zapytanie... Zastanawiam się nad zakupem projektu i budową domu w rododendronach 8 ale nie chciałabym podjąć tak ważnej decyzji bez oglądnięcia domu na żywo. Niestety nie znam nikogo kto buduje taki domek na podkarpaciu. Prosiłabym o kontakt osoby które budują taki domek lub znają kogoś kto ma taki dom lub ewentualnie wiedzą w jakiej okolicy taki dom można zobaczyć Będę wdzięczna za informacje Ta nazwa dosyć popularna jest wśród deweloperów, proponuję wejść na stronę http://www.rzeszowiak.pl i wpisać w wyszukiwarkę "rododendronach", umówić się na spotkanie i oglądnąć w formię potencjalnego klienta, oglądanie do niczego nie zobowiązuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Ż.1719506084 14.12.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam! Mam takie pytanie:Czy może ktoś polecić dobre okna i w rozsądnej cenie?Jeśli tak to proszę o podanie nazwy firmy i ewentualnego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 15.12.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam! Mam takie pytanie: Czy może ktoś polecić dobre okna i w rozsądnej cenie? Jeśli tak to proszę o podanie nazwy firmy i ewentualnego kontaktu. My mamy okna kupione w MARIOCIE - okna z Oknoplastu Kraków puki co wszystko OK firma ładnie wstawiła odpukac tfu tfu z tego co wiem bo znajomi kupuja teraz maja jakąś Mega promocje to może warto się popytać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 15.12.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Witam ojjj jak ja dawno tu nie pisałam ................ wstyd mi......................... No ale jakoś tak nam budowa trochu stanęła i tak czas zleciał W chwili obecnej mamy stan surowy zamknięty z elektryką, kanalizacją i chcemy docieplić poddasze. Mam pytanie czy ktos z Was pamięta ile dał za m2 docieplenia z podwójna płyta k-g ?? Nam pierwsza ekipa jaką zapytaliśmy krzyknęła 35 zł i zastanawiam się czy to nie duzo??? Niestety nie mamy nawet na oku innej ekipy więc jeśli ktoś ma kogoś w miarę godnego polecenia to z chęcią skorzystamy ! Może ktoś pamięta cenę za taką robotę ? Dodam że mamy tego ok 280 m więc roboty będzie trochu Pozdrawiam wszystkich z Forum i zaczynam odrabiać zaległości w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 20.12.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Mam pytanie czy ktos z Was pamięta ile dał za m2 docieplenia z podwójna płyta k-g ?? Hmmm............, muszę zapytać o co chodzi z ta podwójna płytą bo bo nie wiem o co kaman?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 20.12.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Hmmm............, muszę zapytać o co chodzi z ta podwójna płytą bo bo nie wiem o co kaman?? http://www.budujemydom.pl/images/stories/artykuly/81_.jpg Ja to jestem laik ale z tego co mi fachowcy tłumaczyli to chodzi chyba o stosowanie podwójnego płytowania ze względu na: * większą sztywność powierzchni * mniejszą wrażliwość na zmiany konstrukcji więźby dachowej wywołanej przez np. siłę wiatru, obciążenie śniegiem, zmiany wywołane przez statyczne obciążenie konstrukcji pokryciem dachowym * dodatkowo jest to też lepsza izolacja akustyczna. ale czy to do końca w 100% prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 21.12.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam, zdecydowalem sie na okna jezierskiego. Okna na 90% bede zamawial w firmie Salamandra z Rzeszowa ktora miesci sie na ul. Hetmanskiej 13a. Mial ktos moze stycznosc z ta firma????? Wszelkie opinie na temat ich montazu, mile widziane. Z gory dziekuje okna fajne 4 tys drozsze od tych co kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diazo35 21.12.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam ojjj jak ja dawno tu nie pisałam ................ wstyd mi......................... No ale jakoś tak nam budowa trochu stanęła i tak czas zleciał W chwili obecnej mamy stan surowy zamknięty z elektryką, kanalizacją i chcemy docieplić poddasze. Mam pytanie czy ktos z Was pamięta ile dał za m2 docieplenia z podwójna płyta k-g ?? Nam pierwsza ekipa jaką zapytaliśmy krzyknęła 35 zł i zastanawiam się czy to nie duzo??? Niestety nie mamy nawet na oku innej ekipy więc jeśli ktoś ma kogoś w miarę godnego polecenia to z chęcią skorzystamy ! Może ktoś pamięta cenę za taką robotę ? Dodam że mamy tego ok 280 m więc roboty będzie trochu Pozdrawiam wszystkich z Forum i zaczynam odrabiać zaległości w czytaniu kolego jak mozesz podaj namiary bo tez borykam sie z tym tematem rozumiem ze to cena bez materiału koleżanka płacila 90 zł za m2 z wszystkim, ale to w małopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojcikowie 21.12.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 kolego jak mozesz podaj namiary bo tez borykam sie z tym tematem rozumiem ze to cena bez materiału koleżanka płacila 90 zł za m2 z wszystkim, ale to w małopolsce. Ale jakie namiary moje czy ekipy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaMichał 21.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Witam wszystkich !!! Budujemy domek w Haczowie koło Krosna czy jest ktoś tutaj z naszych okolic??? Chętnie wymienimy się doswiadczeniamy i skorzystamy z waszych rad:) pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_78 23.12.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Witam Wszystkich!Buduje sobie domek i niedługo będę miał już stan deweloperski. Rozglądam się obecnie za drzwiami. Interesują mnie drzwi wewnętrzne sosnowe, mogą być do samodzielnego wykończenia. Mogą być też z supermarketu. Czy może mi ktoś polecić jakiego sprawdzonego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyma2704 24.12.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Radosnych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia dla wytrwale budujących i tych co już zbudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hmaj 26.12.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Czy możecie mi polecić dobrą i niedrogą ekipę/firmę z okolic Rzeszowa (Boguchwała)? Zamierzam budować prosty dom http://gotowe-projekty-domow.dom.pl/dom_przy_glogowej.htm Byłbym bardzo wdzięczny. Same ekipy też zapraszam do przedstawiania ofert. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekisabina 29.12.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam Wszystkich na forum:)Jestem tu nowa. Wraz z mężem planujemy budowę domu w 2011 roku. Dom ma powstać w Krasnem k Rzeszowa. Nasz projekt domu to Zoja plus Lux czy ma ktoś może taki wybudowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gutex 30.12.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Czy możecie mi polecić dobrą i niedrogą ekipę/firmę z okolic Rzeszowa (Boguchwała)? Zamierzam budować prosty dom http://gotowe-projekty-domow.dom.pl/dom_przy_glogowej.htm Byłbym bardzo wdzięczny. Same ekipy też zapraszam do przedstawiania ofert. Pozdrowienia dla wszystkich Witam cie Niestety niepolece ci zadnej ekipy do murowania ale jesli bedzie trzeba to chetnie polecam swoja firme do wykonczen wnetrz jak np kominki zabudowy gipsowe itp. Wykonujemy takze elewacje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abakadabra 31.12.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 a ja w starym jeszcze roku poszukuję kierownika budowy na nowy rok Osobę sprawdzoną, nie tylko od podpisów w dzienniku ale i od fachowych rad.... Kogoś z okolic Łańcuta..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 03.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Szczescia i zdrowia w Nowym Roku. I duuużo cierpliwości. Wójcikowie - jak Wam idzie z budową? Dawno Was nie było, choc ja tez zagladam rzadko.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanus 07.01.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Szukam chętnych do wspólnego wyjazdu na Międzynarodowe Targi Budownictwa Budma 2011, które odbywają się w dniach 11-14 stycznia 2011r w Poznaniu. Planowany wyjazd 12.01 nad ranem a powrót późnym wieczorem 13.01. O targach można poczytać na http://www.budma.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dampel 08.01.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam Mam pytanie czy ktos z Was pamięta ile dał za m2 docieplenia z podwójna płyta k-g ?? Nam pierwsza ekipa jaką zapytaliśmy krzyknęła 35 zł i zastanawiam się czy to nie duzo??? tez płacilismy 35zł plus wlasny material, zamawiany w necie (wełna szklana rocwolool ta o nizszej przepuszcalnosci ciepla). Tanszej ekipy a polecaniej nie znalezlismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts