AnetaS 16.09.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Anika, wielkie dzięki za namiary. Miałaś rację są dużo tańsi o 700 zł Już uzgodniłam sobie termin wykonania. Okazało się że firma jest ok. 200 m od mojego miejsca zamieszkania. Byłam przekonana, że to tylko sklepik branży sanitarnej, a oni jeszcze wykonawstwo mają, Wielkie dzięki.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 16.09.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2004 Będę potrzebował pustaki oraz belki na strop terriva.Moje pytanie, gdzie to tanio kupię w okolicach Rzeszowa.Pozdrawiam.Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 17.09.2004 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 witajcie Daję namiar na czysty ceglany gruz z rozbiórki murów. B. niedrogo! Trzeba podjechać na Szopena, jadąc w kierunku Hali, za liceum , za kioskiem, przed sklepem na rogu Biuromat, skręcić w prawo. Po lewej stronie w podwórku zapytać o kierownika budowy. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.09.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Brzoza ciesze sie ze pomysl Cie sie podoba i ze zadzialal milo na Twoja wyobraznie . Casting, testy, spolka w celach koedukacyjnych -- zawsze Brzoza jak wroce mozemy wiele zrobic, wiele chcialbym dla ludzi zrobic dla Polski, tradycje obudzic i radosc ludziom na twarze przywrocic, czytam wlasnie ksiazke Tomasza Lisa " Co sie dzieje z ta Polska " i smutno mi bardzo jak ja czytam, moze koniec bedzie bardziej radosny. Brzoza - u moich rodziców stoją dwie beczki, które idealnie by się nadawały - o pojemności 3 młodych kobiet w krótkich spódniczkach (tak na oko), więc jakby coś, to chętnie pomogę :D:D No dobra! Młode Wam się marzą i w ciasnych spódniczkach, czy krótkich, czy coś takiego... i żeby jeszcze dawały w trakcie i po! Nawet Georga wydarło z zaświatów. I się odezwał. Niby pomoc proponuje techniczną (zgodnie z obietnicą, zresztą) w postaci dwóch beczek Jaaaaaaaasne. Jak już wybierzecie sobie te laski winne, to podzielcie się jedną informacją: wino z głogu. Jak to się robi i kiedy ten głóg należy zrywać. tradycje obudzic i radosc ludziom na twarze przywrocic ..., wino z głogu ... biovital znaczy najlepiej poczekac do pierwszego przymrozku i sam spadnie Aniu a po przymrozku nabiera słodyczy wino z głogu czy takich sliwek cierpkich - tarek - to specjalność mojej babki ... z braku sadów i owoców ludzie wykorzystywali coś co rosło na miedzach czy w jarach na zboczach dzis okazuje sie ze głóg turecki z odrobina alkoholu to lekarstwo sprzedawane w aptece jako biovital, a tarka, dzika róza, czy rajskie jabłuszka to skarbnica witaminy C i równiez mozna z nich wino wspaniałe zrobic babka na wino wykorzystywała mniszek lekarski - czyli mlecz ... odkryjmy na nowo te smaki co pieknie spuentował Grześ tradycje obudzic i radość ludziom na twarze przywrocic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 17.09.2004 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Wiitam wszystkich! Wróciłam po dłuższej nieobecności spowodowanej chorobą mojej Justynki - młodszej bliźniaczki - przebywałyśmy w szpitalu z powodu zapalenia krtani. Ale już jesteśmy w domku, jedynie małż mój osobisty nadal zalega i chyrla - znaczy kaszle okrutnie. Na budowie przerwa była przez miesiąc prawie, ale mam nadzieję że od jutra się to zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 17.09.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2004 Brzoza dzieki bardzo, mysle ze fajnie bedzie nam sie w przyszlosci gadac o tym i o tamtym. radosc na twarze przywrocic, to by bylo to, najpierw musze u siebie przywrocic i Wam humor poprawic piszac dowcip: jak go juz ktos na forum publikowal to przepraszam za plagiat pija Francuz, Niemiec, Polak wodke i sie chwala Francuz mowi ze u nas windy jezdza wzdluz w poprzek i na skos Niemiec mowi ze u nas w studni jest woda zimna, goraca i mineralna a Polak mowi ze moj kolega z Warszawy ma takiego dlugiego ...tego... ze mu dwanascie wrobelkow na nim siada po drugiej flaszce Francuzowi sie glupia zrobilo i mowi: wiecie co ja was troche sklamalem bo u nas windy jezdza tylko w wzdluz i w poprzek, Niemiec tez mowi :wiecie ja was tez sklamalem u nas woda w studni jest tylko zimna i goraca Polak tez mowi : wiecie.. ja tez troche przesadzilem temu dwunastemu wrobelkowi to sie jedna nozka zeslizguje po trzeciej flaszce, jezyki sie rozwiazaly i Francuz mowi: glupio mi troche ja was troche wiecej sklamalem , u nas windy jezdza tylko w gore i w dol na to Niemiec mowi, ja tez powiem prawde w nas w studni jest woda tylko zimna na to Polak ok. ja was tez troche sklamalem, ten moj kolega nie jest z Warszawy Widze ze Ani nie podoba sie nasz pomysl ze spolka w celach koedukacyjnych panowie i zwoluje kobiety przeciwko nam i w dodatku robi wino z glogu - mniam, mniam podrawiam i zycze milego weekendu , a bedzie piekny, zazdroszcze Wam ja musze pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.09.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Witajcie wreszcie, nareszcie poniewaz udalo mi sie uwolnic od Wiednia na 72 godziny i mialem w Polsce sprawe niecierpiaca zwloki na budowie i nie tylko udalo mi sie odwiedzic kogos z Was a mianowicie Anike i jej przepiekny domek w Boguchwale, Grześ, a byłes ode mnie w zasiegu wzroku ... od Aniki dzieli przysłowiowy rzut bertem ... na przyszły raz pomysl i o mnie ... projekt wybrany przez Anike podoba mi sie równiez, to taka perełka projektowa schody wokół łazienki... elewacje ... dzieło sztuki a szukając - odswiezyłem posty sprzed roku tradycje obudzic i radość ludziom na twarze przywrocic ... no to dla przypomnienia http://www.republika.pl/wklpantera/foto/Wilk_owce.jpg tradycyjne, radosne, jesienne harce wilków bieszczackich na połoninach Baru - jak miło, ze znów Jestes z nami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 18.09.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 Brzoza teraz juz wiem gdzie mieszkasz napewno jeszcze w tym roku cie odwiedze, ladna tradycja i fajne zdjecie z tym wilkiem Bieszczady jesienia to marzenie pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piplape 20.09.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2004 Witam,Jestem na etapie poszukiwania ekipy do stanu surowego z Krosna lub okolic. Start na wiosnę przeszłego roku. Jeżeli ktoś ma kontakt do jakiejś sensownej ekipy będę bardzo wdzięczny za info. Pozdrawiam Klubowiczów z Podkarpacia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.09.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Brzoza teraz juz wiem gdzie mieszkasz napewno jeszcze w tym roku cie odwiedze, ladna tradycja i fajne zdjecie z tym wilkiem Bieszczady jesienia to marzenie pozdrowionka. :D:D miło mi będzie Grześ piplape - zadaj pytanie najlepiej na priwa Dlugiemu albo Wojtkowi M. - założycielowi naszej grupy obaj budowali k. Krosna - Wojtek w Korczynie i pewno znają sporo ekip ... wiekszość w tej chwili piszących w grupie to raczej okolice Rzeszowa, Tarnobrzega i Jarosławia pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piplape 21.09.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Dzięki brzoza, na pewno spróbuję. Swoją drogą to szkoda że południowa cześć Podkarpacia jest tak słabo reprezentowana, Krosno Jasło czy Sanok robią wrażenie niemałych miast (jak na Podkarpacie). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piplape 21.09.2004 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Właśnie w ten sposób już dwie ekipy znalazłem i skreśliłem. Jedni .... panie my tylko mury stawiamy, fundamenty to nie ....... a druga to była firma, pracownicy "nieoficjalnie" mówili że szef dużo rzeczy obiecuje i bierze za dużo budów a oni później świecą oczami przed ludźmi bo terminy pozawalane. Będę próbował dalej, mówi się że do trzech razy sztuka Na razie zacząłem od najbliższej okolicy, trzeba się będzie wybrać troszeczkę dalej. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 22.09.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Jaki beton na strop b15 czy b20.Może b15 wystarczy bo taki już dałem a teraz się zastanawiam nad drugim stropem. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.09.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Wojciechb,jak ja brałam beton na strop, to pan z betoniarni powiedział, że niedługo wejdą normy unijne i nie będą już chyba produkowac B-15, tylko od B-20 w górę i poradził mi B-20. Napewno B-20 jest mocniejszy, ale tak jak napisał RS w projekcie są wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciechb 22.09.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Mam pytanie jaką blachodachówkę kupić na dach i gdzie jest dobra i tania w okolicach Rzeszowa i w samym Rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 22.09.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Wojciechb, Blachodachówka - Matimex w Krasnem. Mają też rynny.A nie myślałeś o dachówce cementowej ? Ja w ostatniej chwili zrezygnowałam z blachodachówki, kupiłam ceglasty EURONIT S. Niedużo drożej za całość od blachodachówki i 30 lat gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 22.09.2004 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Witajcie, a właściwie........... jak pisał swego czasu Januszek .... żegnajcie ) (( W czym rzecz? A no.. jutro, pojutrze się wyprowadzam. Celowo piszę wyprowadzam, ponieważ nie moge powiedzieć, ze przeprowadzamy się w luksusy. duzo zostało do zrobienia, nawet nie chce mi sie pisać ile zrobione, a ile do zrobienia. Ale jakoś smutno mi jest.... Nie wiem jak się znajdę na tej wsi Pozdrawiam Was wszystkich gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 23.09.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Tatanka moje gratulacje, życzę miłego mieszkania w nowym domku. http://www.stolat.com/thumb/tnr_szampan_9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 27.09.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 WITAJCIE ! No proszę co za ruch u nas ludziska się przeprowadzają non stop - teraz Tatanka co za rok.Ja już też zmieniłem lokum - zakończyłem etap wizytacji - odchorowałem wirusa i wrócę do pracy.Co prawda zmieniłem bloki ale teraz idzie odpocząć i przygotowa się do przyszłości coby do was się kierować czyli na swój domek ale muszę odsapnąć skarpetę odbudować i podążać . Pomysł castingów na winne lub niewinne dziewczyny jest okey może jakieś znajome bym skusił .W razie czego slużę pomocą w komitecie organizacyjnym dzień i noc. Widzę nasze kobiety forumowe ostro budują to my męskie gremium możemy się zabrać za ważne czynności. Pozdrawiam was wszystkich i nadrabiam zaległości w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2004 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2004 No proszę co za ruch u nas ludziska się przeprowadzają non stop - teraz Tatanka co za rok. Ja już też zmieniłem lokum - zakończyłem etap wizytacji - odchorowałem wirusa i wrócę do pracy. Co prawda zmieniłem bloki ale teraz idzie odpocząć i przygotowa się do przyszłości coby do was się kierować czyli na swój domek ale muszę odsapnąć skarpetę odbudować i podążać . no prosze ... było cicho i spokojnie ... Wojtku - to parapety masz juz obsadzone ? Pomysł castingów na winne lub niewinne dziewczyny jest okey może jakieś znajome bym skusił . W razie czego slużę pomocą w komitecie organizacyjnym dzień i noc. OK niniejszym ogłaszam - Jestes w składzie jury ... gorzej z winogronem na wino ... nie dojrzewa ... a szpaki juz go prawie zdegustowały u mnie na budowie równiez postepy ... ale ja nie jestem taki wyrywny ja Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts