Baru 16.12.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Januszek! Coś ściemniasz! Nie wierzę, żeby to pawda była! Ściemniasz i już! To przynajmniej napisz co to za stacja, żeby ktoś z nas się nie naciął ! No i nie bądź taki - opisz nam rozwój sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 17.12.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2004 Witajcie Brzoza i Baruniedowiarki Wy jednewcale mi nie było do śmiechu ale resztę opowiem na spotkaniu o ile wytrzymam i nie wypaplam wczesniej,mam tez przeboje z urzednikami z gminy i dzrzwiami ale to tez na długa opowieść lutowąi bombową informacje zaskoczę Wszystkich no juz zgłaszać swoje przybycie. pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.12.2004 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 Się macie ludziska!!! Zima idzie, śnieg pada a Wy ciągle na budowach? czy w czasie spoczynku? greg - dawaj namiary wszystkie jakie masz - wszystko mnie interesuje - zawsze kiedyś będą mi potrzebne. Januszek - ekipa do fundamentów będzie mi potrzebna w pierwszej kolejności więc na pewno na ul.Okulickiego będę szukać dobrej ekipy. Dzięki. A co do Twojej "przygody" to w sumie jest to bardzo prawdopodobne. Nauczy Cię to jednak, aby tankować w znanych i renomowanych CPN'ach. Mógłbyś jednak coś nam więcej zdradzić, zawsze można się pośmiać z cudzych nieszczęść. Gregor 456 - jeszcze raz dziękuję za zaproszenie i na pewno wpadnę do Ciebie na budowę tylko musimy się dokładniej umówić. Daj mi znać jak już będziesz, to dogramy szczegóły. Namiary na ekipy jak najbardziej wskazane, będą mi potrzebne - pewnie dużo nauczyły się u Ciebie i ja chętnie z tego skorzystam (he he he) A Baru i brzozie chciałabym jeszcze raz podziękować za - zresztą wiecie za co. Do następnego razu. Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 20.12.2004 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam serdecznie wszystkich!! Nie wiem czy już można, czy to może jeszcze za wcześnie, ale obawiam się, że im później, tym mniej będzie na to czasu, więc... Aga444, AnetaS, Anika, Anusia, Baru, Renia, Tatanka, Brzoza, Greg, Gregor456, Januszek, Maciejon, RS, Tigermoth, Wojciech Tymowicz i wszyscy, których nie wymieniłem przez zwykłą nieuwagę, już teraz chciałbym Wam wszystkim, których znam osobiście, a także tym, znanym mi tylko "z widzenia" złożyć najlepsze życzenia Wesołych Świąt i Szcześliwego Nowego 2005 Roku !!! , niech zdrowie i radość, nadzieja i wszelka pomyślność goszczą w Waszych domach, a Wigilijny Opłatek doda wiary i nadziei, że spełnią się Wasze pragnienia i obyśmy na następne święta w komplecie pozostali! http://republika.pl/youreczek/grafika/kartka.jpg ...i oczywiście (kto jeszcze nie był!) nieustannie zapraszam do siebie pozdrawiam cieplutko i serdecznie _______________________________ George i cała jego rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 20.12.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Baru: Ty mnie nie szkaluj moich fachowców od fundamentów! To była inna ekipa i naprawdę świetna! Dopisz mnie lepiej do listy imprezowej. Z Miniem, oczywiście Aga444: jutro podam Ci na priv namiary na tę ekipę. I na całą resztę mogę też. Będziesz miała w czym wybierać George: pomysł z listwami - świetny. Wódkę masz u mnie wielką w lutym . Zrobiłam jedną łazienkę. Sama! I powiem Ci, że te farby do łazienek tworzą na nich taką powłokę, podobną trochę do olejnej, która dodatkowo utwardza te listwy. Myłam już podłogę tysięcy trzysta razy i nic się nie dzieje. Specjalnie nie oszczędzałam ani mopa, ani listew. No i bardzo dziękuję za życzenia. Powiało już świętami... A wiecie... jestem w trakcie przeprowadzki. W środę już chyba będzie posprzątane Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 20.12.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Witam Aga 444 gratuluję wykonanie pierwszego kroku ku budowie jakim jest uzyskanie warunków zabudowy. To teraz dalej kompletuj papiery i składaj o pozwolenie na budowę. Na priva podaję namiary na ekipy(osoby) z krótkim opisem, z których jestem zadowolona. Może się przydadzą. Baru jak tam schody, dojechały? Oj, Januszek Tobie zawsze się coś przydarza. Uważaj co byś jakiejś afery paliwowej nie odkrył . No to opowiadaj o tym paliwie, urzędnikach, drzwiach i co to za bombowa informacja ma nas zaskoczyć. Nie wytrzymam do spotkania. Poroszę o szczegóły. Anika – przeprowadzka, Święta w nowym domku – cieszę się razem z Tobą. George dzięki za życzenia, Idą Święta. Ja również Wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych sukcesów w Nowym Roku. Wesołych Świąt. http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1545_kartka-sw19xx3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 21.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Baru jak tam schody, dojechały? Jeszcze nie Planowany termin: jutro. Dam znać jak już będą zamontowane. Ja również życzę wszystkim spokojnych, rodzinnych a przede wszystkim zdrowych (moje wszystkie chore, łącznie ze mną) Świąt i udanego budowania w przyszłym roku, żeby nikomu kasiurki nie brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 21.12.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Dziękując za skierowane i do mnie życzenia przesyłam dla wszystkich podkarpackich forumowiczów świąteczne życzenia zdrowia, spełnienia marzeń i planów, również budowlano-mieszkaniowych. Niech spełnianiom tych planów i marzeń towarzyszą jak najmniejsze koszty psychiczne i fizyczne i jak największa satysfakcja z ich realizacji. maciejon PS. Zapraszam do obejrzenia zdjęć z naszej budowyhttp://republika.pl/maciejon/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 21.12.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Popatrzcie na zewnątrz jest biało i mroźno i tak miało byc na święta, inaczej straciły by ten swój urok I cóż Wam życzyć na święta? domki jednym rosną innym urosły i tylko pieknieją a my ? My już nie urośniemy tylko stajemy się coraz bardziej piekniejsi i mądrzejsi i właśnie tej mądrości Wam życzę abyście mogli wybrać to co dla Was jest ważne a co mniej. Ago ja mam swoję pewne ulubione stacje ale czasami coś nas zaskoczy i .... reszta w swoim czasie George dziekujemy za życzenia i zaproszenie Aniko posprzątane, posprzątane ale czy choinka stoi ? i czy roznosi się zapach grzybów i kapusty Anetko szczegóły w lutym cierpliwości Baru zdrowiej, zdrowiej możemy podać sobie rękę bo moje wszystkie też są chore. maciejonie dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tigermoth 21.12.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Na szczęście, na zdrowie, na to Boże NarodzenieŻeby wam się dobrze działo, Wszystko zło was omijało, W domach lub na budowachNigdy nic nie brakowałoW każdym kątku po dziesiątku,a w kieszonce sto tysiączków. to na dalsze prace całej grupie z Podkarpacia a szczególnie tym co pocieszają i doradzają jak się nie załamać. Wróćcie po świętach i piszcie nadal. P.S. czy w ostatnim półroczu kupował ktoś pustaki z betonu komórkowego z Głogowa na pióro-wpust 24x24x59? chciałbym się dowiedzieć jaką cenę dostał za sztukę. zamierzam zrobić zakupy w lutym-marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anika 21.12.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 A ja może po prostu powtórzę za K. I. Gałczyńskim: Aby Święta Bożego Narodzeniabyły Bliskością i Spokojem,a Nowy Rok - Dobrym Czasem niech się nam wszystkim spełnią te dobre życzenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 21.12.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Witajcie Dziekuje Wszystkim co juz przeslali dla nas zyczenia i wszystkim ktorzy to zrobia, i ja Wam i waszym rodzinom przesylam zyczenia Aby swieta byly spokojne pelne radosci, przyjemnych chwil spedzonych z rodzina, aby pod choinka byly wymarzone prezety oraz Nowy Rok 2005 byl jeszcze lepszy jak poprzedni Wesolych Swiat http://republika.pl/isabel/images/natale42.jpg http://62.121.104.230/lidka/wigilia/015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 21.12.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 a to są moje okolice, wspomnienia z niedzielnej wycieczki Ładną masz jesień tej zimy Ładna okolica. Lubię przestrzeń! Jaka to część podkarpackiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 21.12.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Witajcie Milusińscy Budowniczowie ! W szczególności chciałem powitać nasze forumowe nowości tj. AGA 444, ANUSIĘ I MACIEJONA ale wysyp przed Nowym Godom - charaszo. JANUSZEK - wyczytałem gdzieś w twoich poradach dla Aniki o dobroczynnych właściwościach drewnianej wanny w której żona kąpała swego małża, i przypomniałem sobie western z taką wanną tylko tam nie było żony ale............... i to było piękne. RS - w twoim poście do Brzozy napisałeś że się do niego wstawi koksiaka i jakoś to będzie i tak sobie pomyślałem o tym koksiaku, że to nie będzie jakoś tylko tak bedzie jak 13 grudnia roku pamiętnego jak takie skuteczne urządzenia grzewcze ocieplały nam klimat i ulice a teraz to ludziom kotłów się zachciewa haha. TEMAT ARCYCIEKAWY - IMPREZKA - jestem za a nawet przeciw jak to mawia znany nasz rodak. Co do ilości to ja mogę przyjść z połówką chyba się zgodzi choć jeszcze nic nie wie i mogę przyturlać nie połówkę a dwie w całości haha. Co do miejsca to obojętne ale jakby się dało coby jakiś kawałek parkietu był i muzyka do pohulania. Jałowego może być nie daleko mam do domu. Co do pomocy - jeżeli się na coś przydam jestem do wykorzystania w pełni. Co do terminu mam tylko jedną prośbę mam w domu młodocianego komunistę i choć prałat jeszcze nie ogłosił terminu bo ma problem z Cerfurem czy jak im tam ale myślę że będzie to maj i wtedy różnie może być ale poza tym to ok. Podsumowując zgłaszam się . Uff ale się spisałem bo dawno nie byłem bo cioram na kilku budowach ale nie na swojej haha.Mam pytanie a co robicie w Sylwka chodzi o Sylwestra bo może........ Jeżeli się nie usłyszymy przed świętami bo ja idę na wcześniejszy urlop to całej ekipie życzę co następuje poniżej: - spokoju ducha i zdrowia dla ciała żeby wam się żadna krzywda nie stała.- coby nadchodzące święta dały wam jeszcze więcej ciepła niż posiadacie obecnie.- były wesołe i na bok zniosły troski a podczas nich nastrój wasz był boski. Tego wszystkiego serdecznie życzą WAM - ANIA I WOJTEK TYMOWICZOWIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.12.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2004 Ja również chciałbym Wam wszystkim złożyć kilka świątecznych życzeń: Aby przy światecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. Wesołych świąt. http://www.gify.org.pl/gify/postacie/mikolaje/14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.12.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 co Wam życzyć ...??? Listę życzeń zrobić trzeba ...małych ... wzniosłych ... niepojętych,ona trafić ma jutro do Nieba ...za pomocą Wszystkich Świętych. Wszystko co pragniemy miećspełnić zawsze się może ...jeśli będziemy tylko chcieć (w odpowiedniej roku porze ...) Choć na chwilę, raz do roku ...odłóżmy nasze waśnie i troskiuwierzmy, że na Niebie o zmroku ...nasza gwiazda zaświeci – Zwiastun Boski Pomódlmy się więc ... bez watpienia wiara zwyciestwem sie mierzyzdrowych Świąt Bożego NarodzeniaŻyczę Wam – przy wigilijnej wieczerzy Czasem nie trzeba wypowiadać słów, by sprawić komuś radość ... można przecież milczeć i szczerze kogoś przytulić ... może tylko tego pragnie ... może to najlepsze życzenia ... czuć się potrzebnym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 23.12.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 ... można przecież milczeć i szczerze kogoś przytulić ... może tylko tego pragnie ... może to najlepsze życzenia ... czuć się potrzebnym ... To najpiekniejsze co można było powiedzieć "czuć się potrzebnym" no może jeszcze mieć własny kubek do kawy. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tampiko 23.12.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia, Niech nic na gorsze sie nie zmienia.Prezentów ciekawych kupę,Aby było co włożyć na pupę,Żebu żarcie było ciekawe,By miejsca zabrakło na kawę,By zwierzęta nareszcie przemówiły i całą prawde z siebie wyrzuciłyBy swiateczne lenistwo Wam nie zaszkodziłoI powrócic do pracy spokojnie pozwoliło Wesołych Świąt .......Kochani !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 23.12.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Czasem nie trzeba wypowiadać słów, by sprawić komuś radość ... można przecież milczeć i szczerze kogoś przytulić ... może tylko tego pragnie ... może to najlepsze życzenia ... czuć się potrzebnym ... Przyznam, że mimo zbliżających sie Świąt jestem w podłym nastroju. Bywa i tak. Brzoza, Twoje życzenia sa wspaniałe! Lżej mi gdy "spotykam" Kogoś, myślącego podobnie jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 23.12.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 maciejonie czyzbyś nie czuł sie potrzebny? a jak myslisz? czy My nie czekamy na kilka Twoich słów Zwłasza że one są takie szczere nie mysl że tylko Ty masz taki nastrój wiem, żadne pocieszenie ale jest nas więcej. Trzymajmy sie pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts